A napokban a világszerte ismert dél-koreai fiúcsapat újabb két dallal és kisfilmmel lepte meg a rajongókat, Let's Not Fall In Love, valamint Zutter címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét két klippel jelentkezett a Big Bang
2015. augusztus 06. 10:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
jaj nekem nagyon tetszenek, bár a Let's not Fall in Love klipje kicsit barátságosabb lett
Meg a számokat amúgy is nagyon bírom
a Zutter szerintem nagyon Bigbanges
2015. augusztus 06. 12:14
Nekem a Zutter minden tekintetben jobban bejön. Nem tudom miért, mindenesetre a Let's Not Fall In Love sem rossz.
2015. augusztus 06. 15:53
Mindkettő nagyon jó lett:) A Zutternek kissé furcsa a klipje
2015. augusztus 06. 16:12
Á, nagyon aranyos lett a Let's Not Fall In Love kilpje, ez eltér a megszokott Big Bang számoktól, de nekem nagyon tetszik és szívesen lennék a lányok helyében
A Zutter annyira nem tetszik, de a Let's Not Fall In Love nagyon jó!
A Zutter annyira nem tetszik, de a Let's Not Fall In Love nagyon jó!
2015. augusztus 06. 16:45
|
|
BangtanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 247843 offline
|
Imádom! Nagyon aranyos lett a Let's Not Fall in Love...
Ne de nálam eddig a Bae Bae és a Bang Bang vitte a prímet!
Ne de nálam eddig a Bae Bae és a Bang Bang vitte a prímet!
2015. augusztus 06. 18:49
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
A zenék tetszenek, de a Zutter klippje nem jön be
2015. augusztus 06. 18:59
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
A legutóbbi Big Bang számok és klipek már annyira nem jöttek be nekem, meg őszintén, kicsit sok is volt már, hogy mindenhol ők jönnek velem szembe, de esküszöm ez a Let's Not Fall In Love most nagyon tetszik
Bár a Sober-el is már barátkoztam, viszont a Zutter nekem már kicsit sok és erőltetett, meg ott a dal sem tetszik
2015. augusztus 06. 18:59
|
|
Adri152új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.14. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 237233 offline
|
BigBang a legjobb az összes albumuk nagyon jó lett a és a megjelent számok is szuperek lettek látszott a fiúkon a mindent beleadtak^^A most kijött számok nagyon jok lettek Gd és T.O.P a klippje nagyon jo lett és a klipp is nekem minden nagyon tetszik rajta!!!:333<3 <3
2015. augusztus 06. 19:43
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nekem nem annyira tetszik ez a zene, nem rajongom az ilyenekért
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

1 felhasználónak tetszik: