Perrie Edwards először szólalt meg a szakítás óta
2015. augusztus 08. 11:24
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Mivel nem nagyon érdekelt a kapcsolatuk (akkor sem, amikor még együtt voltak), ez a hír nem tudott megdöbbenteni. Persze, ismertem a történetüket, csak különösebb figyelmet nem szenteltem nekik. Ám most, hogy külön váltak útjaik, én is úgy érzem, hogy jobb lesz mindkettejüknek. Sajnálom Perriet, hálás lehet a barátainak, és a családjának, mert hát azért mégiscsak 3 évet voltak együtt, és már gyűrű is volt az ujjukon.
2015. augusztus 08. 15:37
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szegényt sajnálom, hogy ennyire meg kell játszania magát.
2015. augusztus 08. 22:59
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nekem nagyon szimpatikusak voltak együtt, és sajnálom, hogy szétmentek. úgy látom, hogy Perrie-t eléggé megviseli a szakítás (de talán csak nem vagyok elég pártatlan), és szerencsétlen helyzet, hogy a LM pedig folyton interjúkat ad a Black Magic népszerűsítése miatt, Zayn meg otthon ül, és csak rosszindulatú üzeneteket posztol Twitteren.
nyilván nem lesz könnyű ilyen hosszú idő után túllépnie Perrie-nek, de nagyon szerencsés, hogy a többiek ott vannak mellette.
nyilván nem lesz könnyű ilyen hosszú idő után túllépnie Perrie-nek, de nagyon szerencsés, hogy a többiek ott vannak mellette.
2015. augusztus 09. 10:31
|
|
victoria_ekeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 246065 offline
|
Én nagyon cukinak találtam őket! :'( Sajnálom,hogy szétmentek
2015. augusztus 09. 12:33
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Én ismerve a két félt nem illenek össze, de csak az én véleményem szerint. Perrie-n látszik, hogy nagyon megviseli a szakítás, de remélem hamar túl lesz rajta. Jobbat érdemel, mint Zayn..
2015. augusztus 09. 14:57
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Pedig jók voltak együtt.
2015. augusztus 09. 20:06
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Egyikojuket sem kedvelem,de tudjatok,ami nem megy nem kell eroltetni,szoval,ha nem ment tovabb a kapcsolatuk,akkor nem lett volna ertelme eroltetni..
Sok sikert nekik a tovabb lepeshez.
Sok sikert nekik a tovabb lepeshez.
2015. augusztus 10. 12:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tuti nincs jól és még szép,hogy ezt nem fogja nyilvánosan kimutatni...hát sajnálom szegényt,mert biztosan összetört a szíve...
de majd rátalál a boldogság
2015. augusztus 18. 22:01
|
Laura0608új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 248530 offline
|
Nagyon erős hogy így bírja, olyan jo látni hogy a többiek így kiállnak mellette,
Biztosan talál jobbat mint Zayn, akinek még annyi ferfiassága sincs hogy szemtől szemben szakítson a menyasszonyával!! Olyan jo lenne ha tudná hogy a magyar rajongok is így kiállnak mellette, es vele vannak
Biztosan talál jobbat mint Zayn, akinek még annyi ferfiassága sincs hogy szemtől szemben szakítson a menyasszonyával!! Olyan jo lenne ha tudná hogy a magyar rajongok is így kiállnak mellette, es vele vannak
2015. november 09. 17:10
zayn elég negatív emberke lett így az évsorán:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: