A tegnapi nap folyamán látott napvilágot a T-ara legújabb, So Good címre keresztelt minialbuma, melynek So Crazy dalához egy videoklip is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új minialbummal rukkolt elő a dél-koreai lánycsapat
2015. augusztus 04. 20:58
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Sose tudtam nagyon megszeretni őket, de utálni sem utálom őket, szóval semlegesek számomra. A dal nem különleges, de tetszik. A klip vicces, a lányok szépek, igazából nem tudom mit kommentáljak.
2015. augusztus 04. 21:06
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Igazi csodák ezek a lányok számomra!!! ♥ Szerintem ez egy remek comeback!!! Nem tudok betelni ezzel a dallal ^^ Annyira fülbemászó és fel tud vidítani! Egész nap ezt hallgattam
Nem bírtam magammal miután megtudtam, hogy visszatérnek. Szerintem egész erősre sikerült
2015. augusztus 04. 21:29
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Na véééégre eljött ez a comeback is.
Ezek a kihagyások, hogy minden évben csak egy minialbum, annyira nem igazságosak.xd Na de térjünk rá a lényegre. Ügyeske comeback lett, tényleg. Habár az And&End szintjét nem üti, az az album egyszerűen zseniális volt. Tetszik, hogy nem csak táncolnak a videóklipben hanem egy kis történet is bele lett szőve. A klipből egyébként azt vettem észre, hogy ismét So Yeon a vezető.o.O Valaki más nem gondolja így?
Mondjuk ez furcsa, mert amikor új vezetőt választanak, azt mindig bejelentik, és 2013. július óta ilyen nem történt. Amikor is Qri-t választották vezetőnek, és én ennek azóta is annyira örülök, hogy hihetetlen. Mert ha már sose akarják megadni az esélyt az én hercegnőmnek, hogy éneklés terén bizonyítson, legalább legyen ő a vezető. Szerintem tökéletesen ellátta a feladatait, meg ugye az ő vezetése alatt kijött albumok és képviselt stílusok fantasztikusak voltak. Ebben a dalban is olyan kevés szólórésze van, ami nem is éneklés, hanem rappelés. Bo Ram-ra is érdemes lenne több figyelmet fordítani, mert az ő szólórésze is ismét édes kevés. Ja, és még annyit szeretnék hozzátenni, hogy Eun Jung túlzottan vékony, ez egyszerűen nem az ő alakja, nem áll neki olyan jól, mint mikor a Number 9 idején volt rajta egy kis fölösleg. Dehát a koreaiak ilyen téren rémesek. Ami nálunk átlagos súlynak számít, az náluk már kövér, szóval...
2015. augusztus 04. 21:37
Szerintem azért vannak ennél jobb dalaik is. A klip vicces, a dal aranyos, a lányok szépek, de így ez az egy hallgatás nekem bőven elég volt.
Viszont a koncepciójuk nagyon tetszik
2015. augusztus 04. 22:18
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Nagy rajongójuk vagyok, de ez annyira nem nyerte el a tetszésem. A zene elmegy, de a klipp nem tetszik.
2015. augusztus 04. 23:15
|
|
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3047 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline
|
Egész jó lett, de Szerintem azért vannak ennél jobb dalaik is bár szerintem ez a szám nem ér fel a Number 9-ig, de ez is jó lett élvezhető a lányok most is csinosak mit mindig nagyon szeretem őket a Number 9-el kicsit magasra ették a mércét bár ez a szám nem éri el, de szerintem a 10-es skálán 8-at ér érdekes a klip, de a szám az jó
2015. augusztus 04. 23:34
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Valaki küldje el Brave Brotherst nyaralni könyörgöm addig, amíg isnpirációt nem gyűjt megint, mert ez is holt ugyanolyan dal lett, mint a többi száma. És én már nagyon, de nagyon unom. Funkyt én ugyan alig találtam benne, annyi, hogy pöppet gyorsabb meg ritmikusabb lett a szokásos bealszok számain túl mint pl a Sistar Alone száma. Ezt a dalt se fogom többet meghallgatni, max. ha fellépést nézek a lányoktól. Nagyon nagy kár olyan jó dalok után, mint a Number 9 és a Sugar Free.
2015. augusztus 05. 10:53
Nos, nem is tudom, hol kezdjem! A koncepció nagyon ötletes és ami a videót illeti az a kis történet is nagyon íllik hozzá, bár sajnos egy kicsit szomorú is vagyok. Szerintem a Number9 és a Sugar Free is sokkal látványosabb és élvezetesebb hatást nyújt, ráadásul a dal is jobban megragadja a figyelmet. Remélem tévedek, de ez a dal nem fog bennem annyira megmaradni, mint az előbb említett két sláger.
A lányokhoz szólva egyszerűen csodálatosak, aranyosak és gyönyörűek, mint ahogy azt már mind megszokhattuk.
Összességében nem lett annyira rossz visszatérésük, de azért remélem a következőt jobban meg fogom szeretni.
T-ARA
A lányokhoz szólva egyszerűen csodálatosak, aranyosak és gyönyörűek, mint ahogy azt már mind megszokhattuk.
Összességében nem lett annyira rossz visszatérésük, de azért remélem a következőt jobban meg fogom szeretni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: