Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz
2015. augusztus 04. 21:40
LHanna:nem,szerintem se örült.Annyival jobb lett volna,ha ez meg sem történik...
2015. augusztus 04. 23:45
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Grat nekik:)Mondjuk az élete eléggè meg fog változni,ha időt szeretne a babával tölteni.Zayn végre a règi énét mutatta egy pillanatra.
2015. augusztus 05. 01:21
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Vicces, hogy a fandomunk semmit nem hisz el, és mindenféle teóriákat állít fel még úgy is, hogy Louis gyakorlatilag megerősítette, hogy igaz a hír.
Igazából én sem vagyok meggyőzve, ha igaz is a hír, akkor sem úgy van minden, ahogy nekünk tálalták, csak rájuk kell nézni. Harry imádja a gyereket és az apukákat, de most csak ült ott, mint egy rakás szerencsétlenség. Az is érdekes, hogy az interjús Harry csendességére kérdezett rá, amikor Niall ugyanúgy nem szólt egy szót sem...
Igazából én sem vagyok meggyőzve, ha igaz is a hír, akkor sem úgy van minden, ahogy nekünk tálalták, csak rájuk kell nézni. Harry imádja a gyereket és az apukákat, de most csak ült ott, mint egy rakás szerencsétlenség. Az is érdekes, hogy az interjús Harry csendességére kérdezett rá, amikor Niall ugyanúgy nem szólt egy szót sem...
2015. augusztus 05. 09:16
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nagyszerű apa lesz Louis!!! Gratulálok nekik!<3
2015. augusztus 05. 10:53
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
már amúgy gondoltam egy ideje,hogy igaz lesz,de mégis fura...meg úgy annyira szerintem most nem örül neki meg úgy látszik,hogy sok dolog van a háttérben,amit csak úgy ők tudnak...
harry-nek mondták,hogy milyen csöndben van,amikor niall nem szólalt meg egész végig
2015. augusztus 05. 12:45
Gratulálok neki a babához igaz eddig még nem volt biztos hogy gyereke lesz de most már az.Még egyszer gratulálok!
2015. augusztus 05. 15:25
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
BetűkésSzámok ott a pont. Nagyobb szar van itt a háttérben!!! Én örülnék ha Louis meg mindenki boldog lenne, de vak aki azt mondja hogy boldog. Mint akinek a fogát húzzák. Nem ilyen egy boldog leendő apuka!!!!
Érdekes cikkek, teóriák keringenek a neten, amik elég elgondolkodtatóak.
Viszont leszögezném!!! Én azt szeretném ha Louis boldog lenne!
Érdekes cikkek, teóriák keringenek a neten, amik elég elgondolkodtatóak.
Viszont leszögezném!!! Én azt szeretném ha Louis boldog lenne!
2015. augusztus 05. 16:03
|
|
zzsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 204441 offline
|
Sok sikert nekik!
Kíváncsi leszek, hogy ha megszületik a baba, akkor mi lesz a bandával... De remélem, hogy mindenki boldog, és támogatják őket. A mostani időkben szerintem ez a legfontosabb.
2015. augusztus 06. 13:15
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Én úgy gondolom,hogy ez a baba csak becsúszott és semelyikük (legalábbis Louis biztos) nem számított erre az egészre és nem volt rá felkészülve,hogy ilyen hamar apa lesz.Hirtelen jött most ez és most azon is gondolkodnia kell majd,hogy mi lesz így a bandával.Mert így lehet aztán az apáskodás és a turnézás egyszerre nem fog menni és akkor majd egyszer választás elé állítják.
Mindenesetre nagyon jó lenne azt látni rajta,hogy boldog.
Zayn tweetje nagyon kedves volt tőle.
Na igen,ez meg a másik.Ebben a videóban teljesen az jött le nekem,hogy úgy kezelték Niallt,mintha ő ott sem lett volna.Miért kell egy ilyen ártatlan lelket a háttérbe taszítani?!
Mindenesetre nagyon jó lenne azt látni rajta,hogy boldog.
Zayn tweetje nagyon kedves volt tőle.
Idézet
harry-nek mondták,hogy milyen csöndben van,amikor niall nem szólalt meg egész végig
Na igen,ez meg a másik.Ebben a videóban teljesen az jött le nekem,hogy úgy kezelték Niallt,mintha ő ott sem lett volna.Miért kell egy ilyen ártatlan lelket a háttérbe taszítani?!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: