Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz
2015. augusztus 04. 17:58
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Gratula:) Louis remek apa lesz
Sok boldogságot
2015. augusztus 04. 18:17
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Mikor fog eljönni végre az idő amikor minden directioner rá jön hogy ő csak egy rajongó nem több.
Nem egy közeli barát, nem a családtagjuk vagyunk, nem kell nekünk mindenről tudni.
LÁTTÁTOK LOUIS ARCÁN A MOSOLYT HOGY MILYEN BOLDOG ÉS HOGY Ő ÖRÜL ENNEK.
Már meg történt nem lehet vissza csinálni és nem felejtsétek el hogy nem csak Birana tehet erről mert gyerekhez két ember kell.
Lehet hogy pont ez fogja őket közelebb hozni egymáshoz mert ők is tudják hogy egy gyereknek két szülöre van szüksége.
Aki szereti Louis és a bandát az támogatja őket velük együtt örül és nem kifogásokat, és összeesküvés elméleteket gyárt.
Nem egy közeli barát, nem a családtagjuk vagyunk, nem kell nekünk mindenről tudni.
LÁTTÁTOK LOUIS ARCÁN A MOSOLYT HOGY MILYEN BOLDOG ÉS HOGY Ő ÖRÜL ENNEK.
Már meg történt nem lehet vissza csinálni és nem felejtsétek el hogy nem csak Birana tehet erről mert gyerekhez két ember kell.
Lehet hogy pont ez fogja őket közelebb hozni egymáshoz mert ők is tudják hogy egy gyereknek két szülöre van szüksége.
Aki szereti Louis és a bandát az támogatja őket velük együtt örül és nem kifogásokat, és összeesküvés elméleteket gyárt.
2015. augusztus 04. 18:21
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Most hogy ő mondta el lesokoltam..eddig abba reménykedtem hogy nem igaz csak egy ujjabb hulyeseg....de tévednem kellett mint gondolom sokkan masok ..nem tudok nagyon mit reagálni hisz még alig fogtam fel hogy tényleg apa lesz ..de csak annyit tudok mondani neki hogy Legyen jó apa!
Ami biztos az lesz ...bár a gyereknek nem lesz könnyű hogy egy éjszakás kalandból lett de reméljük minden jó lesz.
<3
2015. augusztus 04. 18:28
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Nem kedvelem őket, de azért gratulálok. Sokan mondják, hogy ehez együtt kéne lenniük... Tudjátok hány gyerek születik egyéjszakás kalandokból? Sok, nem az övék lesz az első és nen is az utolsó.
2015. augusztus 04. 18:31
Borzasztó..
De én ugyanúgy imádni fogom őt,ezen nem változtat semmi.
Gratulálok neki!
2015. augusztus 04. 18:32
Én Directioner vagyok és Louis Girl és rohadtul ki vagyok akadva. Azért gyereket csinálni egy olyan nőnek akivel nem vagytok együtt csak néha kufircoltok egy kicsit, na ez felelőtlenség de rohadtul. Nem gondoltak a gyerekre amikor úgy döntöttek hogy megtartják? Milyen élete lesz? A szülei nincsenek együtt és soha nem is voltak együtt. Egy gyereknek család kell ami normális értelemben nem lesz neki!! Gondolkozzanak már az emberek e tényleg, jöhet hogy majd elmegy Briana és a kicsit is a turnékra és ott lesznek Lou-val meg minden de na attól az még nem család.. Ebbe így belevágni rohatdul nagy felelőtlenség na azért szerintem ezt mindenki beláthatja..
Forrás: http://starity.hu/magazin/56829-louis-tomlinson-megerositette-hogy-edesapa-lesz/#ixzz3hrfWKdNb
Egyet értek! ez felelőtlenség
Forrás: http://starity.hu/magazin/56829-louis-tomlinson-megerositette-hogy-edesapa-lesz/#ixzz3hrfWKdNb
Egyet értek! ez felelőtlenség
2015. augusztus 04. 18:32
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Amikor régebben tippelgettek és ugratták egymást, hogy ki lesz először apa és házasodik meg, mindenki azt mondta, hogy Liam, Louis is. Furcsa ilyenekre visszagondolni, alig volt pár éve
2015. augusztus 04. 18:56
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát vegyesek az érzelmeim,engem is kicsit sokkolt az egész,de gratulálok Louisnak és sok sikert neki és a baba anyjának is,végre az ő szájából hallgattuk a dolgot így minden világos.
2015. augusztus 04. 19:08
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Nem tudom miert van mindenkicenyire kiakadva... annyi keretlen terhesseg van mostansag. Louis is fiatal es hulye pasi, annyi a kulondbseg h O hires... Miert lenne annyival kulonb a tobbi fiataltol? Sajnalom h egy jott ment kapcsolatbol lett es nem valami komolybol de ez van, nem olyan nagyszam. Ha annyi penzem lenne ahany nem akart terhesseg reg gazdag lennek...
2015. augusztus 04. 19:19
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Gratulálok neki ....Bár azért még hozzá kell szoknom a tényhez hogy Louis apa lesz de majd biztos megszokom (remélem) ....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: