Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz
2015. augusztus 04. 16:59
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Gratu neki
2015. augusztus 04. 17:00
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eleg fura volt ezt olvasni legeloszor FB-n ebredes utan.
Nem tudom mennyire orult, vagy volt izgatott mikor megtudta, mert eleg nagy felelotlenseget csinaltak. De nyilvan mar atbeszeltek meg minden, igy mar atvette az izgalom az aggodalmat vagy sokkot.
De sajna nekem ez a csaj nagyon nem szimpi, es bennem az is motoszkal, hogy eltervezte, vagy az aktus kozben nem nagyon erdekelte mi lesz, hiszen Louis megis csak hires es egyik leggazdagabb ember a Foldon..
Nem tudom mennyire orult, vagy volt izgatott mikor megtudta, mert eleg nagy felelotlenseget csinaltak. De nyilvan mar atbeszeltek meg minden, igy mar atvette az izgalom az aggodalmat vagy sokkot.
De sajna nekem ez a csaj nagyon nem szimpi, es bennem az is motoszkal, hogy eltervezte, vagy az aktus kozben nem nagyon erdekelte mi lesz, hiszen Louis megis csak hires es egyik leggazdagabb ember a Foldon..
2015. augusztus 04. 17:10
Először is: miért kell kiakadni azon hogy megtartják? Oké hogy váratlanul jött, de azért nem kívánnám azt senkinek hogy a saját gyerekét mégse tartsa meg plusz véleményem szerint van a gyerekre pénzük tehát nem tudom miért lenne olyan muszáj elvetetni. Persze igaz felelőtlenség volt, de azért annyira nem lesz rossz az élete szerintem, ha az anyánál marad mint ahogy így esek elmondják. Különben meg az is lehet hogy Louis kilép hogy inkább a gyerekkel törődjön, ezt senki se tudhatja. Persze ez egy rajongó szeméből biztos másképp jön le, de az igazi rajongók szerintem nem kívánnának neki ilyet, ha Louis is akarná.
Másrészt viszont részben egyetértek, tényleg nagyon felelőtlen dolog volt. Mint mondtam lehet hogy Louis ezután otthagyja majd a bandát, mellyel eléggé megpecsételné az 1D jövőjét.
Másodszor: Nem tudom mi lesz ebből, de már eléggé sanszos a banda feloszlása, de ki tudja...
Másrészt viszont részben egyetértek, tényleg nagyon felelőtlen dolog volt. Mint mondtam lehet hogy Louis ezután otthagyja majd a bandát, mellyel eléggé megpecsételné az 1D jövőjét.
Másodszor: Nem tudom mi lesz ebből, de már eléggé sanszos a banda feloszlása, de ki tudja...
2015. augusztus 04. 17:14
|
IvettBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 243749 offline
|
Idézet (Timistad @ 2015.08.04. 16:19)
Én Directioner vagyok és Louis Girl és rohadtul ki vagyok akadva. Azért gyereket csinálni egy olyan nőnek akivel nem vagytok együtt csak néha kufircoltok egy kicsit, na ez felelőtlenség de rohadtul. Nem gondoltak a gyerekre amikor úgy döntöttek hogy megtartják? Milyen élete lesz? A szülei nincsenek együtt és soha nem is voltak együtt. Egy gyereknek család kell ami normális értelemben nem lesz neki!! Gondolkozzanak már az emberek e tényleg, jöhet hogy majd elmegy Briana és a kicsit is a turnékra és ott lesznek Lou-val meg minden de na attól az még nem család.. Ebbe így belevágni rohatdul nagy felelőtlenség na azért szerintem ezt mindenki beláthatja..
Abszolút egyet értek veled! Pontosan így gondolom én is, hogy borzasztó nagy felelőtlenség volt, főleg, hogy egy világszerte ismert személy...ő magaának kellene gondolkodnia...amúgy a videót épp most néztem meg, és szerintem nem valami boldog :S de hát ő főzte...ő is... Utána meg nézhetjük, ha otthagyja ő is a bandát, azt már ők sem bírják ki...akkor oda a One Direction :'(
Igaz én Harry Girl vagyok ^^ de azért ez nekem is durva...pedig Harryről előbb gondoltuk volna szerintem, de mondjuk akinek még egy esküvőn is óvszer van a zsebében xD Louis tanulhatott volna tőle...
De amúgy, annyira hirtelen jött ez az egész, nem? Egyik nap Louis még Eleanor-ral van, aztán 4 év után szakítanak, aztán felröppen a pletyka, hogy Louisnak egy számunkra ismeretlen csajtól lesz gyereke (nem azt mondom én, hogy mindenről tudnunk kell, csak ez olyan zavaros nekem) szóval...aztán most kiderül, hogy igaz volt, és most nem is tudok magammal mit kezdeni. Tudom, hogy sok közöm nincs hozzá, de mégis kicsit csalódott vagyok. Csalódott Louis-ban, hogy olyan felelőtlen...én most 20 vagyok, kb 15 éves korom óta imádom őket, de utánam is vannak gyerekek, nekik ez milyen példa?
Ahjj jó volt, leírni már ezeket, azt hittem kidurranok
2015. augusztus 04. 17:21
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Most nehogy már azon aggódjon mindenki, hogy mekkora nagy felelőtlenség volt "megcsinálni" aztán meg megtartani a gyereket. Igen, az első tényleg az volt, de eztszerintem náluk jobban senki sem tudja. Nekik kell majd felneveleni, nem nekünk szóval ezt szerintem abba lehet hagyni. A második dolog viszont..Komolyan? Te elvetetnél egy babát, amikor pontosan tudják az emberek, hogy ez mekkora lelki megpróbáltatás? Ne szórakozzunk már. Én gratulálok Louisnak, remélem boldog lesz a gyerekével és persze Briananak is gratulálok. Valószínűleg nem így tervezték, de én még mindig kitartok a mellett, hogy semmi sem történik ok nélkül
2015. augusztus 04. 17:28
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Gratulálok, és velük együtt örülök, bár fogalmam sincs, hogy ebből mi lesz, hiszen mindenhonnan nézzük a kicsinek nem lesz teljes élete. Ha valaki gyermeket vállal, azért csinálja, mert tisztában van vele, hogy jó környezetet tud biztosítani a babának. Na jó, én itt nem egészen az anyagi helyzetre gondolok, hanem arra, hogy úgy fog ez a gyerek felnőni, hogy a szülei nem a teljes kapcsolatban vannak, sőt lehet, hogy soha nem is volt köztük szerelem. Azt szerintem mindenki tudja, hogy a kisgyerekek a szüleikről vesznek példát. Most ez a baba hogy fog találkozni az apjával/anyjával, ha folyamatosan turnéznak és dolgoznak? Dobálják ide-oda a gyereket, vagy mi? Na így lesznek azok a gyerekek, akik lelki roncsok, mert nem fordítanak rájuk elég időt... Remélem ez nem így lesz, ha pedig azt akarják, hogy a kicsi jól érezze magát és azt helyezik előre a 1D nem lesz hosszú életű.
2015. augusztus 04. 17:43
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
"egy gyereknek normális család kell"
A szüleim 5 éves koromban váltak el, nem is emlékszem milyen volt normális családként élni, még is teljesen ép vagyok szellemileg. Hiszem, hogy Louis tökéletes apa lesz, habár még fiatal, biztos megjön majd az esze időben.
A szüleim 5 éves koromban váltak el, nem is emlékszem milyen volt normális családként élni, még is teljesen ép vagyok szellemileg. Hiszem, hogy Louis tökéletes apa lesz, habár még fiatal, biztos megjön majd az esze időben.
2015. augusztus 04. 17:50
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Végre, ez a dráma is lezárul, várom a kövit (jah nem xD), bár a Larrysek képtelen leállni.
Abban, hogy jó apa lesz-e nem kételkedem, mert imádja a gyerekeket, és sooook kistesó mellett nőtt fel, de nem tudom, hogy a komplett gyereknevelésre készen áll-e, de még van pár hónapja. Szurkolok neki. Egyébként nem járnak és barátok (gondolom barátság extrákkal viszony... persze a gumi derogált xD), és nem feltétlen kell nekik nekik összejönni, ha barátokként és képesek felnevelni a picit, lehet teljes élete és élhet boldogan. Azét ajánlom 'anyucinak' ő költözzön Londnba és ne Louis menjen LA-be, mert külön amúgy is pocsékba menne a gyereknevelés.
Nah mindegy, lesz ami lesz, ez már az ő dolguk, a miénk, hogy támogassuk.
Gratula Louis (még ha felelőtlen is voltál
)
Abban, hogy jó apa lesz-e nem kételkedem, mert imádja a gyerekeket, és sooook kistesó mellett nőtt fel, de nem tudom, hogy a komplett gyereknevelésre készen áll-e, de még van pár hónapja. Szurkolok neki. Egyébként nem járnak és barátok (gondolom barátság extrákkal viszony... persze a gumi derogált xD), és nem feltétlen kell nekik nekik összejönni, ha barátokként és képesek felnevelni a picit, lehet teljes élete és élhet boldogan. Azét ajánlom 'anyucinak' ő költözzön Londnba és ne Louis menjen LA-be, mert külön amúgy is pocsékba menne a gyereknevelés.
Nah mindegy, lesz ami lesz, ez már az ő dolguk, a miénk, hogy támogassuk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: