Starity

Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 04. 16:45 #21
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Gratulálok neki smileeee.gif
2015. augusztus 04. 16:46 #22
T.szofi
T.szofi
új tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 242501
Dejó én nagyon Örülök mar alig várom hogy lássam velük ❤❤ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2015. augusztus 04. 16:52 #23
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 557
Azonosító: 233969
Gratulálok, remélem boldogok lesznek, még ha ez a banda feloszlásába is került, mert ez elég valószínű. De a lényeg, hogy Louisnak, az anyának és a kicsinek jó legyen. smileeee.gif
2015. augusztus 04. 16:53 #24
Vilu459
Vilu459

Zayn meg... múltkor nem ezen a véleményen volt... Hogy lehet valaki ennyire kétszínű? Na mindegy.
2015. augusztus 04. 16:53 #25
Vilu459
Vilu459

Nem érhető el a videó. sad.gif
2015. augusztus 04. 16:59 #26
- törölt felhasználó -    
Jaj de örülök a hírnek heart.gif Jó apa lesz Louisból wub.gif
2015. augusztus 04. 16:59 #27
vattacukor04
vattacukor04
új tag

StátuszP.A.R.T.Y
Hozzászólás: 34
Azonosító: 245036
Gratu neki smileeee.gif
2015. augusztus 04. 17:00 #28
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Eleg fura volt ezt olvasni legeloszor FB-n ebredes utan.
Nem tudom mennyire orult, vagy volt izgatott mikor megtudta, mert eleg nagy felelotlenseget csinaltak. De nyilvan mar atbeszeltek meg minden, igy mar atvette az izgalom az aggodalmat vagy sokkot.
De sajna nekem ez a csaj nagyon nem szimpi, es bennem az is motoszkal, hogy eltervezte, vagy az aktus kozben nem nagyon erdekelte mi lesz, hiszen Louis megis csak hires es egyik leggazdagabb ember a Foldon..
2015. augusztus 04. 17:01 #29
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Én már az elejétől tudtam, hogy igaz lehet -.-
2015. augusztus 04. 17:10 #30
- törölt felhasználó -    
Először is: miért kell kiakadni azon hogy megtartják? Oké hogy váratlanul jött, de azért nem kívánnám azt senkinek hogy a saját gyerekét mégse tartsa meg plusz véleményem szerint van a gyerekre pénzük tehát nem tudom miért lenne olyan muszáj elvetetni. Persze igaz felelőtlenség volt, de azért annyira nem lesz rossz az élete szerintem, ha az anyánál marad mint ahogy így esek elmondják. Különben meg az is lehet hogy Louis kilép hogy inkább a gyerekkel törődjön, ezt senki se tudhatja. Persze ez egy rajongó szeméből biztos másképp jön le, de az igazi rajongók szerintem nem kívánnának neki ilyet, ha Louis is akarná.
Másrészt viszont részben egyetértek, tényleg nagyon felelőtlen dolog volt. Mint mondtam lehet hogy Louis ezután otthagyja majd a bandát, mellyel eléggé megpecsételné az 1D jövőjét.
Másodszor: Nem tudom mi lesz ebből, de már eléggé sanszos a banda feloszlása, de ki tudja...
2015. augusztus 04. 17:11 #31
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Biztosan jó apa lesz smileeee.gif mindenben támogatom őket wink.gif
2015. augusztus 04. 17:14 #32
IvettB
IvettB
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 243749
Idézet (Timistad @ 2015.08.04. 16:19)
Én Directioner vagyok és Louis Girl és rohadtul ki vagyok akadva. Azért gyereket csinálni egy olyan nőnek akivel nem vagytok együtt csak néha kufircoltok egy kicsit, na ez felelőtlenség de rohadtul. Nem gondoltak a gyerekre amikor úgy döntöttek hogy megtartják? Milyen élete lesz? A szülei nincsenek együtt és soha nem is voltak együtt. Egy gyereknek család kell ami normális értelemben nem lesz neki!! Gondolkozzanak már az emberek e tényleg, jöhet hogy majd elmegy Briana és a kicsit is a turnékra és ott lesznek Lou-val meg minden de na attól az még nem család.. Ebbe így belevágni rohatdul nagy felelőtlenség na azért szerintem ezt mindenki beláthatja..

Abszolút egyet értek veled! Pontosan így gondolom én is, hogy borzasztó nagy felelőtlenség volt, főleg, hogy egy világszerte ismert személy...ő magaának kellene gondolkodnia...amúgy a videót épp most néztem meg, és szerintem nem valami boldog :S de hát ő főzte...ő is... Utána meg nézhetjük, ha otthagyja ő is a bandát, azt már ők sem bírják ki...akkor oda a One Direction :'(
Igaz én Harry Girl vagyok ^^ de azért ez nekem is durva...pedig Harryről előbb gondoltuk volna szerintem, de mondjuk akinek még egy esküvőn is óvszer van a zsebében xD Louis tanulhatott volna tőle...
De amúgy, annyira hirtelen jött ez az egész, nem? Egyik nap Louis még Eleanor-ral van, aztán 4 év után szakítanak, aztán felröppen a pletyka, hogy Louisnak egy számunkra ismeretlen csajtól lesz gyereke (nem azt mondom én, hogy mindenről tudnunk kell, csak ez olyan zavaros nekem) szóval...aztán most kiderül, hogy igaz volt, és most nem is tudok magammal mit kezdeni. Tudom, hogy sok közöm nincs hozzá, de mégis kicsit csalódott vagyok. Csalódott Louis-ban, hogy olyan felelőtlen...én most 20 vagyok, kb 15 éves korom óta imádom őket, de utánam is vannak gyerekek, nekik ez milyen példa?
Ahjj jó volt, leírni már ezeket, azt hittem kidurranok biggrin.gif
2015. augusztus 04. 17:21 #33
Tinaaa159
Tinaaa159
új tag

StátuszIf I were a boy.. ~
Hozzászólás: 72
Azonosító: 213407
Most nehogy már azon aggódjon mindenki, hogy mekkora nagy felelőtlenség volt "megcsinálni" aztán meg megtartani a gyereket. Igen, az első tényleg az volt, de eztszerintem náluk jobban senki sem tudja. Nekik kell majd felneveleni, nem nekünk szóval ezt szerintem abba lehet hagyni. A második dolog viszont..Komolyan? Te elvetetnél egy babát, amikor pontosan tudják az emberek, hogy ez mekkora lelki megpróbáltatás? Ne szórakozzunk már. Én gratulálok Louisnak, remélem boldog lesz a gyerekével és persze Briananak is gratulálok. Valószínűleg nem így tervezték, de én még mindig kitartok a mellett, hogy semmi sem történik ok nélkül smileeee.gif
2015. augusztus 04. 17:25 #34
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Nem érdekel, azért kommentelek, hogy nőljön a hozzászólásaim száma... biggrin.gif (én egyébként őt szeretem utoljára az 1D-ből)
2015. augusztus 04. 17:26 #35
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
Ezt már sejteni lehetett hogy igaz... De tudom Louis remek apa lesz smileeee.gif
2015. augusztus 04. 17:28 #36
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Gratulálok, és velük együtt örülök, bár fogalmam sincs, hogy ebből mi lesz, hiszen mindenhonnan nézzük a kicsinek nem lesz teljes élete. Ha valaki gyermeket vállal, azért csinálja, mert tisztában van vele, hogy jó környezetet tud biztosítani a babának. Na jó, én itt nem egészen az anyagi helyzetre gondolok, hanem arra, hogy úgy fog ez a gyerek felnőni, hogy a szülei nem a teljes kapcsolatban vannak, sőt lehet, hogy soha nem is volt köztük szerelem. Azt szerintem mindenki tudja, hogy a kisgyerekek a szüleikről vesznek példát. Most ez a baba hogy fog találkozni az apjával/anyjával, ha folyamatosan turnéznak és dolgoznak? Dobálják ide-oda a gyereket, vagy mi? Na így lesznek azok a gyerekek, akik lelki roncsok, mert nem fordítanak rájuk elég időt... Remélem ez nem így lesz, ha pedig azt akarják, hogy a kicsi jól érezze magát és azt helyezik előre a 1D nem lesz hosszú életű.
2015. augusztus 04. 17:31 #37
- törölt felhasználó -    
Gratulalok:)!
2015. augusztus 04. 17:43 #38
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
"egy gyereknek normális család kell"
A szüleim 5 éves koromban váltak el, nem is emlékszem milyen volt normális családként élni, még is teljesen ép vagyok szellemileg. Hiszem, hogy Louis tökéletes apa lesz, habár még fiatal, biztos megjön majd az esze időben.
2015. augusztus 04. 17:47 #39
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Gratulálok neki smileeee.gif
Sok boldogságot a picihez biggrin.gif smileeee.gif
Emberek,féltékeny emberek....legalább itt tegyétek már el a bunkó éneteket. Inkább örüljetek neki smileeee.gif
2015. augusztus 04. 17:50 #40
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Végre, ez a dráma is lezárul, várom a kövit (jah nem xD), bár a Larrysek képtelen leállni. sleep.gif
Abban, hogy jó apa lesz-e nem kételkedem, mert imádja a gyerekeket, és sooook kistesó mellett nőtt fel, de nem tudom, hogy a komplett gyereknevelésre készen áll-e, de még van pár hónapja. Szurkolok neki. Egyébként nem járnak és barátok (gondolom barátság extrákkal viszony... persze a gumi derogált xD), és nem feltétlen kell nekik nekik összejönni, ha barátokként és képesek felnevelni a picit, lehet teljes élete és élhet boldogan. Azét ajánlom 'anyucinak' ő költözzön Londnba és ne Louis menjen LA-be, mert külön amúgy is pocsékba menne a gyereknevelés.
Nah mindegy, lesz ami lesz, ez már az ő dolguk, a miénk, hogy támogassuk. smileeee.gif Gratula Louis (még ha felelőtlen is voltál tongue.gif )
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok