A rajongók most Louis Tomlinson szájából hallhatták a nagy hírt, miszerint édesapa lesz. A banda a Good Morning America műsorban lépett fel a Drag Me Downnal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz
2015. augusztus 04. 16:06
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Gratulálok!
x
2015. augusztus 04. 16:18
Gratuálok Louis
Csak annyit kérlek remélem jó apa lesz de remélem sose hagyja el a bandát és minket sose
nagyon bízom benne hogy nem fog kiszálni :/ Zayn ♥ ♥
Csak annyit kérlek remélem jó apa lesz de remélem sose hagyja el a bandát és minket sose
2015. augusztus 04. 16:19
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Én Directioner vagyok és Louis Girl és rohadtul ki vagyok akadva. Azért gyereket csinálni egy olyan nőnek akivel nem vagytok együtt csak néha kufircoltok egy kicsit, na ez felelőtlenség de rohadtul. Nem gondoltak a gyerekre amikor úgy döntöttek hogy megtartják? Milyen élete lesz? A szülei nincsenek együtt és soha nem is voltak együtt. Egy gyereknek család kell ami normális értelemben nem lesz neki!! Gondolkozzanak már az emberek e tényleg, jöhet hogy majd elmegy Briana és a kicsit is a turnékra és ott lesznek Lou-val meg minden de na attól az még nem család.. Ebbe így belevágni rohatdul nagy felelőtlenség na azért szerintem ezt mindenki beláthatja..
2015. augusztus 04. 16:21
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
TaylorSwift1989: " Remélem Sose hagyja el a bandát"
-Nem lesznek örökre együtt bandaként..
Egyszer ők is külön fogjak folytatni a karrierjuket..
-Nem lesznek örökre együtt bandaként..
2015. augusztus 04. 16:25
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Pár hete tényleg mindenkit sokkolt a hír, elégé furcsa volt ahogy előadták az ismeretlen forásokból. De mikor láttam az intejút és ahogy néztem Lou milyen boldog én is örültem és egyentalán nem volt sokkos az egész hogy tőle is ezt hallottam, inkább lenyugtatott, mert tudom az igazat. Am. gratulálok Louis-nak!
2015. augusztus 04. 16:26
lili221 mi? Zaynnek semmi köze nem volt ehhez a dologhoz XD Istenem, a sok értelmes.
Btw én félek ettől egy kicsit. Tudom, vannak más bandák, ahol szinte mindenki apuka, és mégis együtt vannak, de...mindegy, idővel úgyis kiderül.
Btw én félek ettől egy kicsit. Tudom, vannak más bandák, ahol szinte mindenki apuka, és mégis együtt vannak, de...mindegy, idővel úgyis kiderül.
2015. augusztus 04. 16:27
Hát oké, ha már igaz, akkor igaz, de választania kell a banda, karrier vagy a gyermek között...
2015. augusztus 04. 16:28
|
|
Sephoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 240862 offline
|
Timistad, tökéletesen egyetértek veled, én vagyok a legnagyobb LouisGirl a világon, és rendesen kiakadtam emiatt, hogy miért tartják meg. Ezt még én is tökéletesen értem hogy a babának rohadtul nem lesz jó, pedig életem 13 évével nem vagyok egy bölcs személyiség.
2015. augusztus 04. 16:28
|
eszti1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209058 offline
|
Már nem is tudom mit mondjak... ööömmmm gratulálok talán. De ez egy hatalmas felelősség remélem jó apa lesz, bár ahogy megismertük szerintem megállja a helyét. Azért csalódtam benne azt hittem,hogy több felelősségérzet van benne,bár nemtudjuk mi folyik köztük. Azért egy apaságit csináltathatna. Mégegyszer gratulálok.
2015. augusztus 04. 16:34
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
NENENENENENENENE..NE.
2015. augusztus 04. 16:35
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Tudtam~ Legalább már elhiszitek. =.="
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: