Ahogy az általában a bukott sorozatok esetében történni szokott, a The Messengers rajongói sem törődtek bele abba, hogy kedvenc történetük véget ért, ezért az interneten kampányolnak a folytatásért.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Messengers megmentéséért kampányolnak a rajongók
2015. augusztus 04. 10:10
én nem nézem de ez kedves dolog
HAJRÁÁÁ rajongók
2015. augusztus 04. 11:42
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Nem a legnagyobb eresztés, de jó kis sorozat, szóval enyhén szólva kiakadtam, amikor kiderült, hogy elkaszálták. Azért ki lehetne még hozni egy-két dolgot belőle, kezdve ugye Amyvel és Michaellel, úgyhogy remélem, hogy a Netflix, a Hulu vagy valami más streamszolgáltatás lát benne potenciált.
2015. augusztus 04. 14:49
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát sok sikert a rajongóknak.
Nem tűnik rossznak a sorozat csak szinte teljesen ugyanerről szólt a cw egy másik sorozatának a supernaturalnak a 4-5. évada. Legalabbis a fenti leírás alapján.
2015. augusztus 04. 20:14
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Én nagyon szerettem a sorozatot és nagyon kiakadtam, mikor megtudtam, hogy nem folytatják. Az első évad nagyon jó volt, főleg az utolsó rész! Nagyon jó lenne a folytatás, nem hagyhatnak itt minket válaszok nélkül! Bár, ahogy a Constantine-t se tudta visszahozni a rajongótábor, szerintem a Messengers-t se tudja... :/
2015. augusztus 04. 22:05
|
|
StealMeATardisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 247767 offline
|
Ha valaki tenni is szeretne valamit, hogy legyen 2. évada, akkor itt tud csatlakozni egy ezzel kapcsolatos petícióhoz:Linkelt szöveg !!!!!!! Előre is köszönöm az összes The Messengers fan nevében mindenkinek, aki segít.
2015. augusztus 05. 20:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Kár eröltetni, 3 rész után már engem sem érdekelt, tesóm bírta 10 részig, majd azt mondta elég volt ne is tegyem neki a pendrive-ra, mert unja. Nem tart az egész semerre, csak lödörögnek a karakterek és nem tudnak mit kezdeni velük a forgatókönyvírók. Ennél sokkal jobb sorozatok is kaptak már kaszát. Sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: