Starity

Demi Lovato a Cosmo szeptemberi számának szexis címlaplánya

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 03. 22:56 #21
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Gyönyörűképek lettek,az interjú is jóra sikeredett happy.gif
2015. augusztus 03. 23:00 #22
- törölt felhasználó -    
Reggel óta ezekre a képekre csorgatom a nyálamat, remélem kapunk még belőle sokat. drool.gif wub.gif Ha összehasonlítom a tavaly ilyenkor készült képeket ezzel a fotósorozattal, óriási büszkeség önt el. Hatalmas utat járt be. Így kell az ízlésesség határain belül szexi képeket készíteni. Köszönet érte a Cosmonak. meghajolo.gif És tény, Demetria egy igazi badass - ezt már RiRi is megmondta 2011-ben - imádom, hogy bárhol bármikor kimondja ami az eszébe jut, tudván, hogy utána darabokra szedik érte. Öröm felmenni Twitterre, és látni, ahogy más fandomok tagjai teljesen össze vannak omolva a Rihannás-Nickis példa kapcsán, miközben állítólag szrnak a véleményére. rohog.gif Amihez egyébként (véleménynyilvánítás) ugyanolyan joga van, mint a világon bárkinek. Számára a popsztárok közül (nem rock, nem jazz, nem hip-hop stb..) ők a legőszintébbek. Mondjuk RiRi helyett én (is) inkább P!nk-et választottam volna; habár ő nem teljesen pop; viszont Nickivel egyetértek, ő tényleg mindig kertelés nélkül odamondja, amit kell, magyarán ami a szívén az a száján.
2015. augusztus 03. 23:10 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó képek lettek smileeee.gif
2015. augusztus 03. 23:24 #24
- törölt felhasználó -    
Nagyon jók lettek a képek és Demi gyönyörű!smileeee.gif
2015. augusztus 03. 23:24 #25
- törölt felhasználó -    
csak nekem van ilyen véleményem erről? Ha Miley Cyrus ilyen képeket csinál le kurvázzák ha olyan klippet csinál mint a Cool For the summer le ribancozzák de bezzeg Demi " Milyen dögös" kurvára nem az!! A We cant stop klipp tökre olyan mint a CFTS és tökre olyan lesz mint Miley csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy ribanc lesz ennyi csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll biggrin.gif
2015. augusztus 03. 23:28 #26
- törölt felhasználó -    
Elképesztő képek lettek, Demi gyönyörű. smileeee.gif
2015. augusztus 03. 23:44 #27
- törölt felhasználó -    
Demi egy igazi bombanő és gyönyörűbb sem lehetne smileeee.gif
2015. augusztus 03. 23:51 #28
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 23:24)
csak nekem van ilyen véleményem erről? Ha Miley Cyrus ilyen képeket csinál le kurv*zzák ha  olyan klippet csinál mint a Cool For the summer  le rib*ncozzák de bezzeg  Demi " Milyen dögös" kurvár* nem az!!  A We  cant stop  klipp tökre olyan mint  a CFTS  és  tökre olyan  lesz mint Miley  csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy rib*nc lesz ennyi  csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll biggrin.gif

Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne...
2015. augusztus 04. 00:00 #29
anastasiajones
anastasiajones
új tag
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 241530
Eddig nagyon nem voltam oda Demi alakjáért, de most *-*
I
2015. augusztus 04. 00:06 #30
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Nem túl szép arcú nő, de az alakja nem rossz.
Se Rihanna, se Nicki zenéje nem áll közel hozzám, Rihanna badass stílusát viszont nagyon bírom. Demi hozzá képest igen gyenge ilyen szempontból. Meg úgy minden szempontból, szóval nem is értem, hogyan hozhatja magát összefüggésbe a két említett személlyel. Demit én sosem láttam valódinak vagy őszintének, inkább olyan kis gyenge jellemű marketingbabának. biggrin.gif
2015. augusztus 04. 00:23 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 23:24)
tökre olyan  lesz mint Miley  csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy r*banc lesz ennyi  csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll biggrin.gif

Mikor lesz megunva az, hogy lassan minden előadót Mileyhoz hasonlítotok? Most ez lesz az új divat, vagy mi? A rbanc fogalmával pedig szerintem nem vagy tisztában, különben nem dobálóznál vele, ráadásul az állítólagos kedvencedre is ezt a jelzőt használod. Hát, oké... Ha az arcodba dugná a nemiszervét, a melleit, vagy a pucér fenekét, akkor megérteném a felháborodásod, de így, hogy minden intim testrésze el van fedve, jogtalan a "panaszod". Lehet negatív véleményt normálisan is kinyilvánítani, mindenféle rbancozás nélkül. smileeee.gif

Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.08.03. 23:51)
Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne...

Ennyi. biggrin.gif Tökéletes bizonyíték arra, hogy mennyire ki voltunk már éhezve egy ilyen fotózásra az, hogy a tavalyi DEMI World turnén elég volt levennie magáról a koncertek közepén azt a fránya bőrdzsekit, megmutatva ezzel a karjait, amire a stadion minden alkalommal majd felrobbant. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2015. augusztus 04. 00:45 #32
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Oké, hogy remek formában van, meg minden... De nem értem, miért kell mindennek arról szólnia, ahogy most kinéz.
2015. augusztus 04. 00:51 #33
- törölt felhasználó -    
Nekem tényleg nincs semmi bajom vele,szeretem a zenéit is,de már egy kicsit idegesít.Minden cikkben úgy istenítik...
2015. augusztus 04. 06:07 #34
highmami
highmami
új tag

StátuszDestroy what destroys you
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 247245
Mondjuk tenyleg nem semmi, hogy mekkora combja van
2015. augusztus 04. 07:42 #35
- törölt felhasználó -    
Nagyon jók a képek! smileeee.gif
2015. augusztus 04. 07:44 #36
- törölt felhasználó -    
oké, tényleg szép alkata van.. de a combjából tényleg lefogyhatna egy kicsit..csak mondom--____
2015. augusztus 04. 08:50 #37
- törölt felhasználó -    
@szandi_1992 : nevetek biggrin.gif én nem a saját kedvencemre mondtam hogy ribanc hanem erre az egészre ugyan biggrin.gif kicsit se hasonlít a Cool For The Summer pl Katy Perry I Kissed a Girl és Miley Cyrus We Cant Stop csak összegyúrva biggrin.gif
Mindenki Istenit őt de szó szerint ő mondja hogy most kezd élni mert eddig félt kimutatni magát nyugodtan biggrin.gif lásson hozzá biggrin.gif csak nekem ez nem dögös biggrin.gif
2015. augusztus 04. 08:54 #38
- törölt felhasználó -    
MissTiniStoessel "Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne.."
nah biggrin.gif jah akkor az a bagós kép is "kis mutogatás ugye " meg a cool for the summer is kis " mutogatás ugye" ugye azt nyilatkozta : láttam miley we cant stop videóját hogy kibuliszta magát irigyeltem ( vagy valami ilyesmi erre mit csinált le copy-zta biggrin.gif ha irigyli miley-t akkor legyen olyan ennyi biggrin.gif
2015. augusztus 04. 08:55 #39
- törölt felhasználó -    
Irigylem az alkatát. Am a fekete ruha a legszebb. wub.gif
2015. augusztus 04. 08:57 #40
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Szerintem nagyon jó képek lettek. smileeee.gif Demi pedig nagyon szép. heart.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok