Demi Lovato a Cosmo szeptemberi számának szexis címlaplánya
2015. augusztus 03. 23:00
Reggel óta ezekre a képekre csorgatom a nyálamat, remélem kapunk még belőle sokat.
Ha összehasonlítom a tavaly ilyenkor készült képeket ezzel a fotósorozattal, óriási büszkeség önt el. Hatalmas utat járt be. Így kell az ízlésesség határain belül szexi képeket készíteni. Köszönet érte a Cosmonak.
És tény, Demetria egy igazi badass - ezt már RiRi is megmondta 2011-ben - imádom, hogy bárhol bármikor kimondja ami az eszébe jut, tudván, hogy utána darabokra szedik érte. Öröm felmenni Twitterre, és látni, ahogy más fandomok tagjai teljesen össze vannak omolva a Rihannás-Nickis példa kapcsán, miközben állítólag szrnak a véleményére.
Amihez egyébként (véleménynyilvánítás) ugyanolyan joga van, mint a világon bárkinek. Számára a popsztárok közül (nem rock, nem jazz, nem hip-hop stb..) ők a legőszintébbek. Mondjuk RiRi helyett én (is) inkább P!nk-et választottam volna; habár ő nem teljesen pop; viszont Nickivel egyetértek, ő tényleg mindig kertelés nélkül odamondja, amit kell, magyarán ami a szívén az a száján.
2015. augusztus 03. 23:24
csak nekem van ilyen véleményem erről? Ha Miley Cyrus ilyen képeket csinál le kurvázzák ha olyan klippet csinál mint a Cool For the summer le ribancozzák de bezzeg Demi " Milyen dögös" kurvára nem az!! A We cant stop klipp tökre olyan mint a CFTS és tökre olyan lesz mint Miley csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy ribanc lesz ennyi csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll
2015. augusztus 03. 23:44
Demi egy igazi bombanő és gyönyörűbb sem lehetne
2015. augusztus 03. 23:51
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 23:24)
csak nekem van ilyen véleményem erről? Ha Miley Cyrus ilyen képeket csinál le kurv*zzák ha olyan klippet csinál mint a Cool For the summer le rib*ncozzák de bezzeg Demi " Milyen dögös" kurvár* nem az!! A We cant stop klipp tökre olyan mint a CFTS és tökre olyan lesz mint Miley csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy rib*nc lesz ennyi csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll 
Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne...
2015. augusztus 04. 00:00
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Eddig nagyon nem voltam oda Demi alakjáért, de most *-*
I
I
2015. augusztus 04. 00:06
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem túl szép arcú nő, de az alakja nem rossz.
Se Rihanna, se Nicki zenéje nem áll közel hozzám, Rihanna badass stílusát viszont nagyon bírom. Demi hozzá képest igen gyenge ilyen szempontból. Meg úgy minden szempontból, szóval nem is értem, hogyan hozhatja magát összefüggésbe a két említett személlyel. Demit én sosem láttam valódinak vagy őszintének, inkább olyan kis gyenge jellemű marketingbabának.
Se Rihanna, se Nicki zenéje nem áll közel hozzám, Rihanna badass stílusát viszont nagyon bírom. Demi hozzá képest igen gyenge ilyen szempontból. Meg úgy minden szempontból, szóval nem is értem, hogyan hozhatja magát összefüggésbe a két említett személlyel. Demit én sosem láttam valódinak vagy őszintének, inkább olyan kis gyenge jellemű marketingbabának.
2015. augusztus 04. 00:23
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 23:24)
tökre olyan lesz mint Miley csak demi változatban "Dögös" ugyan ebből is egy r*banc lesz ennyi csak az a különbség hogy Mileynak jól is áll 
Mikor lesz megunva az, hogy lassan minden előadót Mileyhoz hasonlítotok? Most ez lesz az új divat, vagy mi? A rbanc fogalmával pedig szerintem nem vagy tisztában, különben nem dobálóznál vele, ráadásul az állítólagos kedvencedre is ezt a jelzőt használod. Hát, oké... Ha az arcodba dugná a nemiszervét, a melleit, vagy a pucér fenekét, akkor megérteném a felháborodásod, de így, hogy minden intim testrésze el van fedve, jogtalan a "panaszod". Lehet negatív véleményt normálisan is kinyilvánítani, mindenféle rbancozás nélkül.
Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.08.03. 23:51)
Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne...
Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2015. augusztus 04. 00:45
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Oké, hogy remek formában van, meg minden... De nem értem, miért kell mindennek arról szólnia, ahogy most kinéz.
2015. augusztus 04. 00:51
Nekem tényleg nincs semmi bajom vele,szeretem a zenéit is,de már egy kicsit idegesít.Minden cikkben úgy istenítik...
2015. augusztus 04. 07:44
oké, tényleg szép alkata van.. de a combjából tényleg lefogyhatna egy kicsit..csak mondom--____
2015. augusztus 04. 08:50
@szandi_1992 : nevetek
én nem a saját kedvencemre mondtam hogy ribanc hanem erre az egészre ugyan
kicsit se hasonlít a Cool For The Summer pl Katy Perry I Kissed a Girl és Miley Cyrus We Cant Stop csak összegyúrva
Mindenki Istenit őt de szó szerint ő mondja hogy most kezd élni mert eddig félt kimutatni magát nyugodtan
lásson hozzá
csak nekem ez nem dögös
Mindenki Istenit őt de szó szerint ő mondja hogy most kezd élni mert eddig félt kimutatni magát nyugodtan
2015. augusztus 04. 08:54
MissTiniStoessel "Ja, csak Deminek elég az is, ha egy kicsit többet mutat magából, már a fél világ nyáladzik utána. Miley twerkölhet nyugodtan, de egyetlen egy ember szájából sem hallottam még, hogy ő szexi lenne.."
nah
jah akkor az a bagós kép is "kis mutogatás ugye " meg a cool for the summer is kis " mutogatás ugye" ugye azt nyilatkozta : láttam miley we cant stop videóját hogy kibuliszta magát irigyeltem ( vagy valami ilyesmi erre mit csinált le copy-zta
ha irigyli miley-t akkor legyen olyan ennyi
nah
2015. augusztus 04. 08:55
Irigylem az alkatát. Am a fekete ruha a legszebb.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.