A 22 éves énekesnő tündököl a Cosmopolitan szeptemberi számának címlapján, az ehhez készült fotósorozat mellé pedig interjú is készült a Cool For The Summer előadójával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato a Cosmo szeptemberi számának szexis címlaplánya
2015. augusztus 03. 21:24
2015. augusztus 03. 21:30
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Ritya, egyetértek!
2015. augusztus 03. 21:31
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Aztaa! Ez nem semmi Demitől, de ezek a képek valami elképesztőek! Persze pozitívan!
2015. augusztus 03. 21:32
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ah, Istennő.
Imádom a képeket, és a cikket is.
2015. augusztus 03. 21:35
|
|
martilovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 229727 offline
|
Gyönyörű nő!
2015. augusztus 03. 21:46
Nem igazán rajongok Demiért, de jó látni, hogy végre ennyire elégedett a testével, főleg, hogy köztudottan hatalmas önbizalomhiánytól szenvedett. Én mindenesetre büszke vagyok rá.
2015. augusztus 03. 21:54
nagyon örülök gyöyörű tehetséges és CIMLAPRA VALÓ belevaló lány
2015. augusztus 03. 21:57
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jók lettek.
2015. augusztus 03. 22:18
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
*olvastam az eredeti interjút is, angolul*
Ez nem lep meg... Fiatalkora ellenére igen sokatpróbált már, és ezt nem pozitív értelemben értem - engem valahogy nem nyűgöz le, hogy 18 évesen már drogfüggő volt, és megjárta a rehabot, bocsesz.
Ez mekkora beképzeltség, remélem, viccelt... Ha viszont tényleg ezt hiszi, akkor nagyon nincs tisztában a pályatársai karrierjével, ugyanis rengeteg olyan női előadó van, aki maga írja a számait, és elég 'badass' dalszöveget ír, amit komolyan is gondol. Pink helyből üti az általa felsorolt két hölgyet, akiknek a számai nem azért égnek az ember agyába, mert olyan sokatmondó a dalszövegük, hanem mert olyan ruhákban illegetik-billegetik magukat a videókban, amik csak imitt-amott fedik a testüket, áhhh... Sikerült kiragadnia a két legsz*rabb példát. (Y)
A képek egyébként jók.
'Hogy merek ilyet mondani Demire, vagy egyáltalán negatív véleményt megfogalmazni róla'-kommentek 3... 2... 1...!
Idézet
Rengeteg mindent láttam, olyasmiket is, amikről másoknak még csak tudomásuk sincs. Ugyanúgy, ahogy ő is.
Ez nem lep meg... Fiatalkora ellenére igen sokatpróbált már, és ezt nem pozitív értelemben értem - engem valahogy nem nyűgöz le, hogy 18 évesen már drogfüggő volt, és megjárta a rehabot, bocsesz.
Idézet
Rengeteg női pop előadó van, akik tökös dalszövegekkel rendelkeznek, de úgy érzem, hogy rajtam, Rihannán, és Nicki Minajon kívül nincs más, aki nyíltan ki merné mondani, hogy »Próbálj csak meg szórakozni velem, és szétrúgom a segged.« Vannak, akik felvehetik, és eljátszhatják ezt a szerepet, de a zenéjük ezt nem árulja el.
Ez mekkora beképzeltség, remélem, viccelt... Ha viszont tényleg ezt hiszi, akkor nagyon nincs tisztában a pályatársai karrierjével, ugyanis rengeteg olyan női előadó van, aki maga írja a számait, és elég 'badass' dalszöveget ír, amit komolyan is gondol. Pink helyből üti az általa felsorolt két hölgyet, akiknek a számai nem azért égnek az ember agyába, mert olyan sokatmondó a dalszövegük, hanem mert olyan ruhákban illegetik-billegetik magukat a videókban, amik csak imitt-amott fedik a testüket, áhhh... Sikerült kiragadnia a két legsz*rabb példát. (Y)
A képek egyébként jók.
'Hogy merek ilyet mondani Demire, vagy egyáltalán negatív véleményt megfogalmazni róla'-kommentek 3... 2... 1...!
2015. augusztus 03. 22:46
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Le a kalappal, ezek fenomenális képek, és azok a ruhák....Álomszépek!! nem vagyok rajongója a lánynak, lényegében nem is ismerem, de el kell ismerni hogy ez egy kiváló divatanyag!
2015. augusztus 03. 22:53
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
nagyon tetszenek a képek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: