Rózsaszín hajjal nyomul Cara Delevingne
2015. augusztus 03. 18:25
Szerintem így is csodaszép.
Nem lett véletlenül rövidebb is a haja?
2015. augusztus 03. 18:27
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Hű, nagyon jól áll neki. Gyönyörű.
2015. augusztus 03. 18:46
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Tutujka100-nak igaza van. Palvin Barbikával is az a baj hogy egy ocsmány lány egyáltalán nem szép, és híresebb mint( egy tegyük fel ) Amerikai színész. Erről ennyit....
2015. augusztus 03. 18:47
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Idézet (Tutujka100 @ 2015.08.03. 18:01)
Cara egyáltalán nem szép. Mitől lett ez a csaj "modell"? Régen olyan szépek voltak a modellek, ma már csak az számít, hogy elég vékony-e, a szél arccal egyáltalán nem törődnek. Sokan ,,gyönyörű"-nek tartják. Oké. Sminkkel elég elfogadható, de olyan pofákat vág, meg nem is tud pózolni. Na és smink nélkül? ÉN nem ébrednék mellette, az tuti. Ezzel a rózsaszín hajjal se lett szebb, meg különlegesebb. Csupán rátört a ,,lázadóvagyokmertmostazamenő"..
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Szerintem sem szép, viszont különlegesnek különleges, bár ezt is inkább csak a szemöldöke teszi. Viszont annyi tény, hogy könnyen megjegyezhető és felismerhető arca van. A karrierjében azért az sem elhanyagolható tényező, hogy eléggé befolyásos szülei vannak, meg persze ott van a testvére, aki szintén modell, szóval volt úgymond "hátszele" a nagyobb divatcégeknél. Most jól fut neki a szekér, habár szerintem színésznőként sem túl tehetséges, inkább médiaszemélyiség, mint modell vagy színésznő.
2015. augusztus 03. 19:11
Nagyoon jól áll neki, és ez a hajszín alapból is gyönyörűű
2015. augusztus 03. 19:38
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jól áll neki a szín
2015. augusztus 03. 19:56
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Nagyon jól áll neki.
♥
2015. augusztus 03. 20:06
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én imádom a színes hajakat, de szerintem neki nem igazán áll jól...
2015. augusztus 03. 21:49
Csak nekem ilyen unszimpatikus ez a csaj?
Szép, szép (de azért láttam már szebbet is), de annyira idegesít ahogy beszél, artikulál, néz.....
Jaj, de nem bírom ezt a csajt
Szép, szép (de azért láttam már szebbet is), de annyira idegesít ahogy beszél, artikulál, néz.....
Jaj, de nem bírom ezt a csajt
2015. augusztus 03. 22:42
Szerintem nagyon jó.
Neki minden jól áll.
De azért sajnálom a régit is,nagyon tetszett az a hajszín.ui.: Már annyira várom,hogy lássam a Papírvárosokat.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: