Klippremier: Wonder Girls – I Feel You
2015. augusztus 03. 19:39
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
szerintem nagyon rossz vagyis a klip
2015. augusztus 03. 21:21
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Annyira örülök a lányok visszatérések, már nagyon vártam. Szerintem istenkirály lett az album, a Baby Don't Play, Rewind, One Black Night, Back és az Oppa dalok nagyon ütnek, de a többi is nagyszerű lett.
Csak pozitívat tudok mondani. Kitettek magukért a csajok, nem csalódtam. Végre egy kis változatosság, felüdülés volt.
2015. augusztus 04. 17:24
Érdekes. Olyan mint ha visszamentem volna az időben.
jó lett
2015. augusztus 04. 18:40
THE TRUE LEGENDARY QUEENS OF K-POP ARE BACK
Véééééégreee oohhh úgy imádom
)))
Kitettek magukért igazán. Remek szám és album, egyedi hangzással. És jól "áll" nekik ez a '80-as évekbeli hangzás is
Véééééégreee oohhh úgy imádom
Kitettek magukért igazán. Remek szám és album, egyedi hangzással. És jól "áll" nekik ez a '80-as évekbeli hangzás is
2015. augusztus 04. 23:39
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Engem megvettek ezzel a számmal. Nem lesz az év dala nálam, de sokáig el fogom hallgatni sztem X3. Az albumot még nem hallgattam meg, de majd arra is sort kerítek.
ui: úgy látszik augusztusra Koreában a retro fog uralkodni, wg 80-as évek, shinee késői 70-es évek, b1a4 90-es évek, és a t-ara igaz nem igazán retrozik, de fogjuk rá, hogy a koncepció stílusa ráhúzható az 50-es 60-as évekre XD. Azt hiszem ezen a héten fullosan le fogom tölteni a zenei műsorokat és retro partizni fogok
ui: úgy látszik augusztusra Koreában a retro fog uralkodni, wg 80-as évek, shinee késői 70-es évek, b1a4 90-es évek, és a t-ara igaz nem igazán retrozik, de fogjuk rá, hogy a koncepció stílusa ráhúzható az 50-es 60-as évekre XD. Azt hiszem ezen a héten fullosan le fogom tölteni a zenei műsorokat és retro partizni fogok
2015. december 05. 14:34
Idézet (BarbieFan @ 2015.08.04. 08:03)
Nekem tetszik, jo lett
Kifejezetten a szintis resz jon be
Kifejezetten a szintis resz jon be
Egyetértek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: