Augusztus harmadikán visszatért a négytagú dél-koreai lánycsapat harmadik stúdióalbumával, valamint elkészült legújabb videoklipjük is. A lányok magasra tették a mércét, hisz retó hangzású lemezükkel uralják a zenei listákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Wonder Girls – I Feel You
2015. augusztus 03. 12:52
A 80-as évek Koreáját bizonyára sikerült visszaadnia a klipnek - ezt majd az oldal k-pop rajongói jobban górcső alá veszik - ellenben engem nem vett meg. Tisztelem a kultúrát, de távolabb nem is állhatna tőlem zeneileg. Azért belehallgatok az albumukba, biztos, ami biztos. Nem akarom első hallásra lehúzni a dalt.
Hercegnői teendőimet úgyis lerendeztem. Időm, mint a tenger.
Hercegnői teendőimet úgyis lerendeztem. Időm, mint a tenger.
2015. augusztus 03. 13:23
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én inkább kihagyom.
2015. augusztus 03. 13:46
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
úristen emlékszem két éve mennyire imádtam a zenéjüket aztán meguntam mert ugye új daluk nem nagyon jött ki és wáów tök meglepetésként ért az egész. Szerintem egész okés a dal de még idő kell mire megszeretem az biztos. Az albumnak pedig adok egy esélyt bár már rég nem hallgattam koreai pop zenét
2015. augusztus 03. 14:37
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Meghallgattam már az albumot, és el kell, hogy mondjam, magasan nem ez a legjobb dal, és másikat választottam volna a helyükben, például a Rewindot , de talán ehhez volt szerintem a legkönnyebb koncepciót kialakítani.
2015. augusztus 03. 17:37
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Nekem nagyon tetszik
2015. augusztus 03. 18:09
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
El megy...
2015. augusztus 03. 18:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én nagyon örülök a lányok visszatérésének, ha még ilyen megfogyatkozott az új formáció is, de Sunmi jelenléte azért kárpótol
A klip nagyon tetszik, remekül megy az I Feel You-hoz, ügyesen és hitelesen összehozták a '80-as évek stílusát
Az album is jó, nekem különösen a Rewind, a Faded Love és a Remember tetszik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: