Augusztus harmadikán visszatért a négytagú dél-koreai lánycsapat harmadik stúdióalbumával, valamint elkészült legújabb videoklipjük is. A lányok magasra tették a mércét, hisz retó hangzású lemezükkel uralják a zenei listákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Wonder Girls – I Feel You
2015. augusztus 03. 12:52
A 80-as évek Koreáját bizonyára sikerült visszaadnia a klipnek - ezt majd az oldal k-pop rajongói jobban górcső alá veszik - ellenben engem nem vett meg. Tisztelem a kultúrát, de távolabb nem is állhatna tőlem zeneileg. Azért belehallgatok az albumukba, biztos, ami biztos. Nem akarom első hallásra lehúzni a dalt.
Hercegnői teendőimet úgyis lerendeztem. Időm, mint a tenger.
Hercegnői teendőimet úgyis lerendeztem. Időm, mint a tenger.
2015. augusztus 03. 13:23
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én inkább kihagyom.
2015. augusztus 03. 13:46
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
úristen emlékszem két éve mennyire imádtam a zenéjüket aztán meguntam mert ugye új daluk nem nagyon jött ki és wáów tök meglepetésként ért az egész. Szerintem egész okés a dal de még idő kell mire megszeretem az biztos. Az albumnak pedig adok egy esélyt bár már rég nem hallgattam koreai pop zenét
2015. augusztus 03. 14:37
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Meghallgattam már az albumot, és el kell, hogy mondjam, magasan nem ez a legjobb dal, és másikat választottam volna a helyükben, például a Rewindot , de talán ehhez volt szerintem a legkönnyebb koncepciót kialakítani.
2015. augusztus 03. 17:37
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Nekem nagyon tetszik
2015. augusztus 03. 18:09
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
El megy...
2015. augusztus 03. 18:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én nagyon örülök a lányok visszatérésének, ha még ilyen megfogyatkozott az új formáció is, de Sunmi jelenléte azért kárpótol
A klip nagyon tetszik, remekül megy az I Feel You-hoz, ügyesen és hitelesen összehozták a '80-as évek stílusát
Az album is jó, nekem különösen a Rewind, a Faded Love és a Remember tetszik
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: