Starity

A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 03. 16:59 #121
Anne_14
Anne_14
új tag

Státusz....sarcasm is my only defense - Stiles Stilinski
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 244955
Hát tényleg kellemetlen lehetett a színésznőnek is meg a fiúknak is... én nem tudom elképzelni, hogy a 4 fiú direkt csinálta ezt, azt viszont már eltudom, hogy a managment keze áll a dologban... nem ismertem eddig ezt az Elizát de nem is szimpantikus ezek után.
2015. augusztus 03. 17:00 #122
- törölt felhasználó -    
Tuti, hogy a menedzserük kölzöztette le...
2015. augusztus 03. 17:00 #123
- törölt felhasználó -    
Jól szólsz, Diala.
2015. augusztus 03. 17:00 #124
ivettke28
ivettke28
visszatérő vendég
Hozzászólás: 176
Azonosító: 222238
Tök röhejes intim szféráról beszélni, amikor ők saját maguk pakolnak ki mindent a magánéletükről...
2015. augusztus 03. 17:03 #125
Vivien Sz.
Vivien Sz.
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 242254
Nem valószínű, hogy a fiúknak bármi köze lenne a dologhoz, mivel hogy a szállást nem maguknak intézik az biztos. Ha rajtuk múlt volna, nem tették volna meg. Persze, hogy kell nekik egy emelet, az ő helyükben nektek is kéne mert ha valakit folyton ennyi felesleges, alaptalan támadás ér, sokkal elővigyázatosabbá válik. Én is rajongó vagyok, szóval nagyon is jól tudom hogy mennyi pletyka megy róluk de a fandomjuk akkor is mellettük fog állni, bármennyi is az utálkozó komment.
Persze van igaza a csajnak is, de azt a három bőröndöt fél óra alatt össze lehet dobni, mindenféle hiszti nélkül, meg ha tényleg ott lakna 2 hónapja biztos több cucca lenne, főleg ha színésznő.
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. augusztus 03. 17:32 #126
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
szerintem sem ők kérték h ürítsék ki az emeletet ohmy.gif
2015. augusztus 03. 17:38 #127
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Jaj a kis úrifiúknak egy egész emelet kell wtf.gif
2015. augusztus 03. 17:54 #128
- törölt felhasználó -    
Drága, drááága Directionerek! A drága, dráááága kis Harrykétek meg Niallocskátok meg a többi lenyalt hajú igenis kipakoltatta a szinésznőt. Ideje lenne leszállnia a rózsaszín ködnek, és egyszerűen elhinni , hogy ŐK SEM TÖKÉLETESEK! Nekem is, és nektek is vannak hibáink,miért lennének ezek a bájgúnárok kivételek? Egyáltalán nem szép amit tettek, azt viszont nem respektálom, hogy, ha egy egyszerű embert dobattak volna ki, akkor nem zengene most ettől a sajtó. Sajna azon van a hangsúly, hogy a SZÍNÉSZNŐT dobták ki, nem pedig azon, hogy KIDOBTÁK. Igen, a kedvenceiteknek is a fejükbe szállt a hírnév. El kéne fogadni. Az aranyos, adakozó Harry megnmittudoménmi' csak felszinesség. Ez a cikk megmutatta kik is ők.
2015. augusztus 03. 17:57 #129
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Szerintem ez azért már túlzás. :-)
2015. augusztus 03. 17:59 #130
- törölt felhasználó -    
Szerintem jogos Eliza felháborodása. Akik pedig a bandatagokat védik: nem gondoljátok, hogy azért nekik is van beleszólásuk a dolgokba? Nyilván nem foglalták volna le az egész emeletet, ha ők nem egyeztek volna bele.
2015. augusztus 03. 18:03 #131
SáraaSelly
SáraaSelly
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez és Zayn Malik függő
Hozzászólás: 244
Azonosító: 218991
Egyszer már írtam ide egy kommentet, de sebaj, megteszem mégegyszer. AZ egyik az, hogy sokan azt mondják, hogy a nagy directionerek azt hiszik, hogy ez a négy srác tökéletes, és hogy nem látják, hogy senki sem hibátlan, de ha ezt mondjátok, akkor ti vagytok elködösülve. Ugyanis, semmi köze ennek ahhoz, hogy az ő hibájuk lenne, iszem ezeket a menedzsment intézi. Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük. Innentől nem követtek el semmilyen rossz dolgot, mert kifizették azt az emeletet, és igényt is tartanak rá, ugyanis nem csak nekik kell ez az emelet, hanem a menedzsment néhány tagjának, styleistnak, fodrásznak, rokonoknak, stb...ÉS ez a nő is..mit kell ebből akkora botrányt csinálnia? Át kellett költöznie egy másik szobába. Meg ne sajnáljam. Neki is van valószínüleg bőven pénze, oda meetne, ahova csak akar. Úgy hogy maradjunk annyiban, hogy ez egy semmis sztori, csak kurvára fel lett fújva.
1 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12
2015. augusztus 03. 18:03 #132
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
szánalmas seggfejek ezek, nem tudom mit képzelnek ezek magukról, királyoknak képzelik magukat, vagy még azoknál is többet, undorító, holott négy idióta senkiháziról van szó. Most azt képzelik, hogy mindenki hasra fog esni tőlük. Hányingerem van tőlük, ideje már észrevenni hogy mekkora arcuk van, főleg Louisnak, ő a leggusztustalanabb az összes közül...
2015. augusztus 03. 18:05 #133
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (SáraaSelly @ 2015.08.03. 18:03)
Egyszer már írtam ide egy kommentet, de sebaj, megteszem mégegyszer. AZ egyik az, hogy sokan azt mondják, hogy a nagy directionerek azt hiszik, hogy ez a négy srác tökéletes, és hogy nem látják, hogy senki sem hibátlan, de ha ezt mondjátok, akkor ti vagytok elködösülve. Ugyanis, semmi köze ennek ahhoz, hogy az ő hibájuk lenne, iszem ezeket a menedzsment intézi. Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük. Innentől nem követtek el semmilyen rossz dolgot, mert kifizették azt az emeletet, és igényt is tartanak rá, ugyanis nem csak nekik kell ez az emelet, hanem a menedzsment néhány tagjának, styleistnak, fodrásznak, rokonoknak, stb...ÉS ez a nő is..mit kell ebből akkora botrányt csinálnia? Át kellett költöznie egy másik szobába. Meg ne sajnáljam. Neki is van valószínüleg bőven pénze, oda meetne, ahova csak akar. Úgy hogy maradjunk annyiban, hogy ez egy semmis sztori, csak kurvára fel lett fújva.

ettől még nem jogosítja fel őket, hogy valakit kirúgjanak onnan, innen is látszik hogy nekik a pénz a minden, azzal mindent el lehet intézni, és őket csak ez érdekli, nincsenek tekintettel másokra, főleg hogy egy nőről volt szó. Ezek mindenek csak férfiak nem, ezek inkább csúszómászó férgek rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2015. augusztus 03. 18:12 #134
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Idézet
Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük.

Ergo: Gazdag vagy=Azt csinálsz, amit akarsz
Hadd világosítsalak föl: qrvára nem meghajolo.gif
és ohmygod egyetértek Lambikával! rohog.gif
2015. augusztus 03. 18:20 #135
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
najó biggrin.gif Erre inkább nem mondok semmit, mert még a torkomnak esnek egyesek
2015. augusztus 03. 18:28 #136
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Azért az elég nyilvánvaló hogy nem Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan vagy Louis Tonlinson kopogtatott be ennek az színésznőnek a szobája ajtaján hogy fel is út le is út szerintem fölösleges őket támadni. Lehet hogy a 4 srác nem is tud erről az "incidensről" elég sokan állnak ott a banda mögött... Mindenféle ember, ez a nő is persze a 4 énekesnek esik pedig lehet hogy valami hátsó szervezőnek van benne a keze vagy egyszerűen csak a szállodának-ez a nő pedig most rohadt Yolo hogy beszólt nekik
2015. augusztus 03. 18:29 #137
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Idézet (Vivien Sz. @ 2015.08.03. 17:03)
Nem valószínű, hogy a fiúknak bármi köze lenne a dologhoz, mivel hogy a szállást nem maguknak intézik az biztos. Ha rajtuk múlt volna, nem tették volna meg. Persze, hogy kell nekik egy emelet, az ő helyükben nektek is kéne mert ha valakit folyton ennyi felesleges, alaptalan támadás ér, sokkal elővigyázatosabbá válik. Én is rajongó vagyok, szóval nagyon is jól tudom hogy mennyi pletyka megy róluk de a fandomjuk akkor is mellettük fog állni, bármennyi is az utálkozó komment. 
Persze van igaza a csajnak is, de azt a három bőröndöt fél óra alatt össze lehet dobni, mindenféle hiszti nélkül, meg ha tényleg ott lakna 2 hónapja biztos több cucca lenne, főleg ha színésznő.

Kb.én is így vagyok ezzel,nem hiszem,hogy ez rajtuk múlott,de akkor is rajtuk szárad..Persze ők sem tökéletesek(csak számomra khm..)..akárki bármit mondjon szerintem ez nem az ő hibájuk,mert ahogy "ismerem" őket,önszántukból nem tettek volna hasonlót,de mivel nem csak ők vannak, hanem akik velük jöttek,menedzser stb.és nem hiszem,hogy logikus lenne ha az egyikük az 1.emeleten a másikuk a 6.emeleten telepedne le..mert így a logikus..persze megértem,hogy felháborodott Eliza,de meg kell értenie,hogy így tudták megoldani.
2015. augusztus 03. 18:34 #138
Lilien2000
Lilien2000
visszatérő vendég
Hozzászólás: 165
Azonosító: 169689
Hat a kommentekbop itelve nem tudom mit mondjak, azert lehet a direction sracoo voltak nagykepernyos fejjel vagy nem ok akartak, masok azt írtak h kell a fodraszoknak rokonoknak stb.szoba en ezt ertem is dehat ne azt a szerencsetlen not rakjak ki onan, a one direction a fiuk nekik kellett volna udvariasan azt mondani hogy inkabb mennek mas emeletre vagy mas hotelbe, hat, ezek a sztarok, azert mekorra arcuk van egyeseknek, de nek akarok a one directionak se a directionereknek nekimenni es remelem ezzel nem sertett eg senkit, csak hat nekik kellett volna udvariasnak lenniuk smileeee.gif
2015. augusztus 03. 18:42 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.08.03. 18:29)
Kb.én is így vagyok ezzel,nem hiszem,hogy ez rajtuk múlott,de akkor is rajtuk szárad..Persze ők sem tökéletesek(csak számomra)..akárki bármit mondjon szerintem ez nem az ő hibájuk,mert ahogy "ismerem" őket,önszántukból nem tettek volna hasonlót,de mivel nem csak ők vannak hanem akik velük jöttek,márpedig nem hiszem,hogy logikus lenne ha az egyikük az 1.emeleten a másikuk a 6.emeleten..mert így a logikus..persze megértem,hogy felháborodott Eliza,de meg kell értenie.

Megnyugtatlak, pont úgy szokott lenni, hogy a sztárokkal egy emeleten maximum a testőrök alszanak, senki más, biztonsági okokból. A legtöbb híresség egyetlen szobát szokott kivenni (legtöbbször álnéven, és Justin Timberlake például kerüli, hogy lakosztályt vegyen ki, mert nem akar feltűnősködni), ha pedig valaki több szobát bérel ki, mert nagy a sleppje, akkor direkt több emeleten bérel, hogy a rajongók még véletlenül se tudjanak rájönni, hogy hol tartózkodik (Michael Jackson például így csinálta, amikor nálunk volt). Ha egy emeletre terelik az összes embert, azzal csak megkönnyítik azok dolgát, akik ilyen-olyan szándékkal a fiúkhoz akarnak férkőzni. Ennyi erővel minek nekik testőr?
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2015. augusztus 03. 18:53 #140
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.03. 18:12)
Ergo: Gazdag vagy=Azt csinálsz, amit akarsz
Hadd világosítsalak föl: qrvára nem meghajolo.gif 
és ohmygod egyetértek Lambikával! rohog.gif

Kár tagadni, de a mai világ így működik... Manapság akinek pénze, befolyása van, az mindent megtehet. Nem is, pontosítsunk: sokan azt hiszik, megtehetnek. Értem ezt elsősorban azokra, akiknek élete nyitott könyv a nyilvánosság számára, ld. sztárok, és bárki nyomon követheti megingásaikat, majd az azokat követő "megtorlásokat". Sajnos ilyen világban élünk, a pénz a mozgatórugója...
Vegyünk pár példát:
- Hugh Hefner jövőre tölti be kilencvenedik életévét; öreg, szottyadt, testi örömöket nem nagyon lehet képes nyújtani, mégis egy 29 éves nő a felesége. Mi, ha nem a pénz a kapcsolatuk betonbiztos alapja?
Van itthon is ilyen igaz szerelemre példa celebkörökben...
- Justin Bieber és hozzá hasonló elemek garázdálkodhatnak kedvükre, börtöncellában nem sokáig lesznek kénytelenek tartózkodni még nagyobb törvénysértéseket követően sem. Ott az óvadék, leteszik.
Stb... Lássuk a világot úgy, ahogy működik. Pénz beszél...
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!