A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 03. 16:59
|
|
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline
|
Hát tényleg kellemetlen lehetett a színésznőnek is meg a fiúknak is... én nem tudom elképzelni, hogy a 4 fiú direkt csinálta ezt, azt viszont már eltudom, hogy a managment keze áll a dologban... nem ismertem eddig ezt az Elizát de nem is szimpantikus ezek után.
2015. augusztus 03. 17:03
|
|
Vivien Sz.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242254 offline
|
Nem valószínű, hogy a fiúknak bármi köze lenne a dologhoz, mivel hogy a szállást nem maguknak intézik az biztos. Ha rajtuk múlt volna, nem tették volna meg. Persze, hogy kell nekik egy emelet, az ő helyükben nektek is kéne mert ha valakit folyton ennyi felesleges, alaptalan támadás ér, sokkal elővigyázatosabbá válik. Én is rajongó vagyok, szóval nagyon is jól tudom hogy mennyi pletyka megy róluk de a fandomjuk akkor is mellettük fog állni, bármennyi is az utálkozó komment.
Persze van igaza a csajnak is, de azt a három bőröndöt fél óra alatt össze lehet dobni, mindenféle hiszti nélkül, meg ha tényleg ott lakna 2 hónapja biztos több cucca lenne, főleg ha színésznő.
Persze van igaza a csajnak is, de azt a három bőröndöt fél óra alatt össze lehet dobni, mindenféle hiszti nélkül, meg ha tényleg ott lakna 2 hónapja biztos több cucca lenne, főleg ha színésznő.
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. augusztus 03. 17:32
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem sem ők kérték h ürítsék ki az emeletet
2015. augusztus 03. 17:54
Drága, drááága Directionerek! A drága, dráááága kis Harrykétek meg Niallocskátok meg a többi lenyalt hajú igenis kipakoltatta a szinésznőt. Ideje lenne leszállnia a rózsaszín ködnek, és egyszerűen elhinni , hogy ŐK SEM TÖKÉLETESEK! Nekem is, és nektek is vannak hibáink,miért lennének ezek a bájgúnárok kivételek? Egyáltalán nem szép amit tettek, azt viszont nem respektálom, hogy, ha egy egyszerű embert dobattak volna ki, akkor nem zengene most ettől a sajtó. Sajna azon van a hangsúly, hogy a SZÍNÉSZNŐT dobták ki, nem pedig azon, hogy KIDOBTÁK. Igen, a kedvenceiteknek is a fejükbe szállt a hírnév. El kéne fogadni. Az aranyos, adakozó Harry megnmittudoménmi' csak felszinesség. Ez a cikk megmutatta kik is ők.
2015. augusztus 03. 17:59
Szerintem jogos Eliza felháborodása. Akik pedig a bandatagokat védik: nem gondoljátok, hogy azért nekik is van beleszólásuk a dolgokba? Nyilván nem foglalták volna le az egész emeletet, ha ők nem egyeztek volna bele.
2015. augusztus 03. 18:03
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Egyszer már írtam ide egy kommentet, de sebaj, megteszem mégegyszer. AZ egyik az, hogy sokan azt mondják, hogy a nagy directionerek azt hiszik, hogy ez a négy srác tökéletes, és hogy nem látják, hogy senki sem hibátlan, de ha ezt mondjátok, akkor ti vagytok elködösülve. Ugyanis, semmi köze ennek ahhoz, hogy az ő hibájuk lenne, iszem ezeket a menedzsment intézi. Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük. Innentől nem követtek el semmilyen rossz dolgot, mert kifizették azt az emeletet, és igényt is tartanak rá, ugyanis nem csak nekik kell ez az emelet, hanem a menedzsment néhány tagjának, styleistnak, fodrásznak, rokonoknak, stb...ÉS ez a nő is..mit kell ebből akkora botrányt csinálnia? Át kellett költöznie egy másik szobába. Meg ne sajnáljam. Neki is van valószínüleg bőven pénze, oda meetne, ahova csak akar. Úgy hogy maradjunk annyiban, hogy ez egy semmis sztori, csak kurvára fel lett fújva.
Rory gilmore 12
2015. augusztus 03. 18:03
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
szánalmas seggfejek ezek, nem tudom mit képzelnek ezek magukról, királyoknak képzelik magukat, vagy még azoknál is többet, undorító, holott négy idióta senkiháziról van szó. Most azt képzelik, hogy mindenki hasra fog esni tőlük. Hányingerem van tőlük, ideje már észrevenni hogy mekkora arcuk van, főleg Louisnak, ő a leggusztustalanabb az összes közül...
2015. augusztus 03. 18:05
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (SáraaSelly @ 2015.08.03. 18:03)
Egyszer már írtam ide egy kommentet, de sebaj, megteszem mégegyszer. AZ egyik az, hogy sokan azt mondják, hogy a nagy directionerek azt hiszik, hogy ez a négy srác tökéletes, és hogy nem látják, hogy senki sem hibátlan, de ha ezt mondjátok, akkor ti vagytok elködösülve. Ugyanis, semmi köze ennek ahhoz, hogy az ő hibájuk lenne, iszem ezeket a menedzsment intézi. Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük. Innentől nem követtek el semmilyen rossz dolgot, mert kifizették azt az emeletet, és igényt is tartanak rá, ugyanis nem csak nekik kell ez az emelet, hanem a menedzsment néhány tagjának, styleistnak, fodrásznak, rokonoknak, stb...ÉS ez a nő is..mit kell ebből akkora botrányt csinálnia? Át kellett költöznie egy másik szobába. Meg ne sajnáljam. Neki is van valószínüleg bőven pénze, oda meetne, ahova csak akar. Úgy hogy maradjunk annyiban, hogy ez egy semmis sztori, csak kurvára fel lett fújva.
ettől még nem jogosítja fel őket, hogy valakit kirúgjanak onnan, innen is látszik hogy nekik a pénz a minden, azzal mindent el lehet intézni, és őket csak ez érdekli, nincsenek tekintettel másokra, főleg hogy egy nőről volt szó. Ezek mindenek csak férfiak nem, ezek inkább csúszómászó férgek
Pocok2001
2015. augusztus 03. 18:12
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet
Másrészt pedig, sokan úgy gondoljátok, hogy milyen undorító dolog, hogy kimernek venni egy saját emeletet. Nos. Meg van rá a pénzük.
Ergo: Gazdag vagy=Azt csinálsz, amit akarsz
Hadd világosítsalak föl: qrvára nem
és ohmygod egyetértek Lambikával!
2015. augusztus 03. 18:28
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Azért az elég nyilvánvaló hogy nem Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan vagy Louis Tonlinson kopogtatott be ennek az színésznőnek a szobája ajtaján hogy fel is út le is út szerintem fölösleges őket támadni. Lehet hogy a 4 srác nem is tud erről az "incidensről" elég sokan állnak ott a banda mögött... Mindenféle ember, ez a nő is persze a 4 énekesnek esik pedig lehet hogy valami hátsó szervezőnek van benne a keze vagy egyszerűen csak a szállodának-ez a nő pedig most rohadt Yolo hogy beszólt nekik
2015. augusztus 03. 18:29
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Vivien Sz. @ 2015.08.03. 17:03)
Nem valószínű, hogy a fiúknak bármi köze lenne a dologhoz, mivel hogy a szállást nem maguknak intézik az biztos. Ha rajtuk múlt volna, nem tették volna meg. Persze, hogy kell nekik egy emelet, az ő helyükben nektek is kéne mert ha valakit folyton ennyi felesleges, alaptalan támadás ér, sokkal elővigyázatosabbá válik. Én is rajongó vagyok, szóval nagyon is jól tudom hogy mennyi pletyka megy róluk de a fandomjuk akkor is mellettük fog állni, bármennyi is az utálkozó komment.
Kb.én is így vagyok ezzel,nem hiszem,hogy ez rajtuk múlott,de akkor is rajtuk szárad..Persze ők sem tökéletesek(csak számomra khm..)..akárki bármit mondjon szerintem ez nem az ő hibájuk,mert ahogy "ismerem" őket,önszántukból nem tettek volna hasonlót,de mivel nem csak ők vannak, hanem akik velük jöttek,menedzser stb.és nem hiszem,hogy logikus lenne ha az egyikük az 1.emeleten a másikuk a 6.emeleten telepedne le..mert így a logikus..persze megértem,hogy felháborodott Eliza,de meg kell értenie,hogy így tudták megoldani.
2015. augusztus 03. 18:34
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Hat a kommentekbop itelve nem tudom mit mondjak, azert lehet a direction sracoo voltak nagykepernyos fejjel vagy nem ok akartak, masok azt írtak h kell a fodraszoknak rokonoknak stb.szoba en ezt ertem is dehat ne azt a szerencsetlen not rakjak ki onan, a one direction a fiuk nekik kellett volna udvariasan azt mondani hogy inkabb mennek mas emeletre vagy mas hotelbe, hat, ezek a sztarok, azert mekorra arcuk van egyeseknek, de nek akarok a one directionak se a directionereknek nekimenni es remelem ezzel nem sertett eg senkit, csak hat nekik kellett volna udvariasnak lenniuk
2015. augusztus 03. 18:42
Idézet (Rory gilmore 12 @ 2015.08.03. 18:29)
Kb.én is így vagyok ezzel,nem hiszem,hogy ez rajtuk múlott,de akkor is rajtuk szárad..Persze ők sem tökéletesek(csak számomra)..akárki bármit mondjon szerintem ez nem az ő hibájuk,mert ahogy "ismerem" őket,önszántukból nem tettek volna hasonlót,de mivel nem csak ők vannak hanem akik velük jöttek,márpedig nem hiszem,hogy logikus lenne ha az egyikük az 1.emeleten a másikuk a 6.emeleten..mert így a logikus..persze megértem,hogy felháborodott Eliza,de meg kell értenie.
Megnyugtatlak, pont úgy szokott lenni, hogy a sztárokkal egy emeleten maximum a testőrök alszanak, senki más, biztonsági okokból. A legtöbb híresség egyetlen szobát szokott kivenni (legtöbbször álnéven, és Justin Timberlake például kerüli, hogy lakosztályt vegyen ki, mert nem akar feltűnősködni), ha pedig valaki több szobát bérel ki, mert nagy a sleppje, akkor direkt több emeleten bérel, hogy a rajongók még véletlenül se tudjanak rájönni, hogy hol tartózkodik (Michael Jackson például így csinálta, amikor nálunk volt). Ha egy emeletre terelik az összes embert, azzal csak megkönnyítik azok dolgát, akik ilyen-olyan szándékkal a fiúkhoz akarnak férkőzni. Ennyi erővel minek nekik testőr?
Pocok2001
2015. augusztus 03. 18:53
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.03. 18:12)
Ergo: Gazdag vagy=Azt csinálsz, amit akarsz
Kár tagadni, de a mai világ így működik... Manapság akinek pénze, befolyása van, az mindent megtehet. Nem is, pontosítsunk: sokan azt hiszik, megtehetnek. Értem ezt elsősorban azokra, akiknek élete nyitott könyv a nyilvánosság számára, ld. sztárok, és bárki nyomon követheti megingásaikat, majd az azokat követő "megtorlásokat". Sajnos ilyen világban élünk, a pénz a mozgatórugója...
Vegyünk pár példát:
- Hugh Hefner jövőre tölti be kilencvenedik életévét; öreg, szottyadt, testi örömöket nem nagyon lehet képes nyújtani, mégis egy 29 éves nő a felesége. Mi, ha nem a pénz a kapcsolatuk betonbiztos alapja?
Van itthon is ilyen igaz szerelemre példa celebkörökben...
- Justin Bieber és hozzá hasonló elemek garázdálkodhatnak kedvükre, börtöncellában nem sokáig lesznek kénytelenek tartózkodni még nagyobb törvénysértéseket követően sem. Ott az óvadék, leteszik.
Stb... Lássuk a világot úgy, ahogy működik. Pénz beszél...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.