A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 03. 13:34
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nagyon sajnálom Elizát, már 2 hónapja ott lakott meg dolgozott, erre jön a One Direction és kidobják a szobából, mert az1D már akkora sztár, hogy nekik egy emelet kell. El vannak szálva maguktól, soha nem bírtam őket, ezután sem fogom.
2015. augusztus 03. 13:34
Guerka: Először tanuld meg leírni Eliza nevét helyesen, mert Ő már letett egyet s mást az asztalra, míg a rajongásaid alanyai csak az autotunenak és babaarcuknak köszönhetik a hírnevüket. ...ja meg a sok eszeveszett tinilánynak, akik nem tudják megítélni a minőséget.
Másodszor, ha olvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy Eliza már 2 hónapja ott tartózkodott, ő volt az akit kiraktak és ő még ezek után sem fröcsögött, viszont itt egyeseknek lassan már gyógyszer fog kelleni.
Harmadszor: Amit az egyik 1D tag nyilatkozott, hogy mi(k)re, ki(k)re van szüksége/szükségük pont nem érdekel. Ha neki 2 stylelist kell, meg mit tudom én hány fodrász, rokonság, pereputty, stb az már nagyban az ő szegénységi bizonyítványa. Ennyi erővel miből gondolod, hogy Elizának nincs szüksége ezekre a személyekre ekkora számban?
Gyerekes érvekkel próbáljátok bizonyítani, hogy jogosan rakták ki azokat akik az 1D előtt ott tartózkodtak, Eliza oldalán már megy a fröcsögés, pedig egy rossz szót nem írt az 1D-re csak közölte a tényeket, szerencsétlen nem is gondolt bele, hogy mennyire fiatalok és/vagy retardáltak az 1D rajongók.
Másodszor, ha olvastad volna a cikket, akkor tudnád, hogy Eliza már 2 hónapja ott tartózkodott, ő volt az akit kiraktak és ő még ezek után sem fröcsögött, viszont itt egyeseknek lassan már gyógyszer fog kelleni.
Harmadszor: Amit az egyik 1D tag nyilatkozott, hogy mi(k)re, ki(k)re van szüksége/szükségük pont nem érdekel. Ha neki 2 stylelist kell, meg mit tudom én hány fodrász, rokonság, pereputty, stb az már nagyban az ő szegénységi bizonyítványa. Ennyi erővel miből gondolod, hogy Elizának nincs szüksége ezekre a személyekre ekkora számban?
Gyerekes érvekkel próbáljátok bizonyítani, hogy jogosan rakták ki azokat akik az 1D előtt ott tartózkodtak, Eliza oldalán már megy a fröcsögés, pedig egy rossz szót nem írt az 1D-re csak közölte a tényeket, szerencsétlen nem is gondolt bele, hogy mennyire fiatalok és/vagy retardáltak az 1D rajongók.
2015. augusztus 03. 13:41
Jajj hagyjuk már ezt a menedzsment baromságot.
Mindig akkor hozzátok fel amikor valami negatívum van velük kapcsolatban.Persze amikor adományoznak meg a többi dolog ott biztos kicsit sincs benne a menedzsment keze.És itt most nem csak Elizáról van szó,hanem a többi vendégről is akik azon az emeleten voltak....
2015. augusztus 03. 13:46
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Éreztem,hogy nagy vita lesz ebből és tessék...mindenkinek meg van a saját véleménye nyilván aki szereti a One Directiont az védeni akik meg nem bírják a képüket szidni fogják őket. Meggyőzni meg úgysem tudjátok a másikat,kétlem hogy a rajongók lelkesedése lankadna a fiúk után a cikk miatt.
2015. augusztus 03. 13:46
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ha nem tetszett nekik a hely, el lehetett volna menni. A következõ az lesz, hogy kilakoltatják az egész hotelt, mert õk akkora sztárok, hogy kell nekik az összes emelet...
2015. augusztus 03. 13:58
Most akkor mindenki egymás után kommentelje, hogy milyen nagy sztárok ők .
Kezdjük azzal én ennek a csajnak a nevét eddig nem is tudtam, és szerintem ezzel sokan mások is így vannak. Mintha más sztár nem csinálta volna már ezt, Madonna és Justin Bieber is kilakoltatta az egész hotelt. Itt meg úgy állítják be őket mintha maguk ők lennének az ördögök. A One Direction stábja hatalmas, most akkor ezért a csajert költöztek volna külön külön emeletre?
2015. augusztus 03. 14:06
Vigyázat! Directoner veszély! És elég szomorú, hogy Eliza-t nem ismeritek, hanem csak ezeket gyerekeket!És nyilván nem egy emeletes a szálloda...sőt minek egy egész emelet??! Ha meg annyian vannak, két szót mondok: Van lift!
2015. augusztus 03. 14:07
Jah, és jöhetnek az oltások! Bocsi, de engem nem érdekel, ha ezen pattogsz!
2015. augusztus 03. 14:12
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Éppenhogy ránéztem Eliza Instagramjára és az első hozzászólásban - amit elolvastam - tényként van feltüntetve, hogy a One Direction a legjobb fiúbanda a világon és vele is ugyanez a bándásmód történne, ha jobb színésznő lett volna. Lássuk már a fától az erdőt. Két hónapja élt a hotelben és kiköltöztették, holott ez a híres-neves bojbend max. 2-3 napig tartózkodott ott. Kifogásnak nem elfogadható, hogy az egész stábjuknak foglaltatták le az emeletet. Most akkor egy nagyobb család is igényelhetné, hogy csak nekik legyen fenntartva egy rész a szálláson. Ha meg úgyis ki vannak rakva pénzzel, bérelhettek volna maguknak egy apartmant. Ez mindkét oldalról nézve gáz.
szerk.: Pontosabban a hotel és a menedzsment/One Direction oldaláról.
szerk.: Pontosabban a hotel és a menedzsment/One Direction oldaláról.
2015. augusztus 03. 14:17
|
|
h.klaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 375 Csatolások: 8 Azonosító: 144176 offline
|
de amúgy nem tudom mit szólnátok hozzá hogyha nektek is ki kellene költözni onnan amit már berendeztél othonosra és egy "valakik" miatt ki kellene költözni onnan
2015. augusztus 03. 14:23
Elég szomorú, hogy most hallotok róla először! Tudjátok! Buffy! Senki?
2015. augusztus 03. 14:27
Idézet (Agent X @ 2015.08.03. 14:23)
Elég szomorú, hogy most hallotok róla először! Tudjátok! Buffy! Senki?
Honnan is tudnák, ki Eliza? Ahhoz már a Wiki-t kéne segítségül hívni...
2015. augusztus 03. 14:36
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Gyerekek, hova tart a világ?
Megmondom én! Tudjátok, van az pénz amiért ki lehet lakoltatni valakit egy csettintésre. Sőt, van az a pénz hogy akár egy egész hotelt ki lehessen lakoltatni. Itt minden pénz kérdése. Ami a "fiúknak" meg is van. Ki lehet akadni, csak tessék. Menjen csak a vita. De sajnos ez a világ. Az emberség, a tisztelet és az igazság már kihalt ebből a szarfészekből.
2015. augusztus 03. 14:36
Én azért nem hangoztatnám ekkora büszkeséggel, hogy nem tudom ki az az Eliza Dushku... Nem lesztek tőle menőbbek.
2015. augusztus 03. 14:38
Nem tudom hogy ki ez a csaj de ez elég szemétség volt az 1D-től
"Úristen, itt az 1D most nekem el kell költöznöm, hogy nekik jó legyen?"
Szánalom, hogy hol tart a mai világ..
"Úristen, itt az 1D most nekem el kell költöznöm, hogy nekik jó legyen?"
Szánalom, hogy hol tart a mai világ..
2015. augusztus 03. 14:45
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
OceanSoul:
Esküszöm,úgy feltudják az ilyenek húzni az agyam!! Tudod ki a retardált,drága?? Ha nem tudod,keresd ki az értelmező szótárban!! Nem az idegesít,hogy kioktatsz. Az idegesít,hogy másokat illetsz olyan jelzővel,akik nem tettek semmit. Engem nevezhetsz retardáltnak szívecském!! De másokat,akik (főleg nem a Directionereket) nem tettek semmit,csak nagyokat pislogtak a hír hallatán,azokat ne illesd a retardált jelzővel. És csak úgy tudatom szivikém,hogy helyesen írtam le Eliza nevét. Észrevettem,hogy a "t" nem kell,de mivel a cikk írója "t"-vel írta,ezért én is azzal írtam.
És ezt a "letett valamit az asztalra" dumánál nem tudtok jobbat??
Mindegy,nem vitatkozni jöttem,csupán a véleményemet írtam le. Senki sem tudja,mi történt,vagy miért történt az,ami történt. Nem okolom a fiúkat,de Eliza-t sem szidom le. Végeztem. Privátban lehet szekálni.
(Agent x,én láttam Buffy a vámpírok réme című sorozatot,amiben Eliza volt Faith,ha jól emlékszem
)
És ezt a "letett valamit az asztalra" dumánál nem tudtok jobbat??
Mindegy,nem vitatkozni jöttem,csupán a véleményemet írtam le. Senki sem tudja,mi történt,vagy miért történt az,ami történt. Nem okolom a fiúkat,de Eliza-t sem szidom le. Végeztem. Privátban lehet szekálni.
(Agent x,én láttam Buffy a vámpírok réme című sorozatot,amiben Eliza volt Faith,ha jól emlékszem
2015. augusztus 03. 14:45
|
|
Fannyika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 181040 offline
|
Ő a True Calling főszereplője, hátha így többen ismerik
A Buffy elég régen volt már
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: