A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 03. 12:00
|
|
Goldiii1221új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 233258 offline
|
Szemetek...
2015. augusztus 03. 12:02
|
Good Girl1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 235397 offline
|
Idézet (Goldiii1221 @ 2015.08.03. 12:00)
Szemetek...
Nem is szemetek mert nem ők tehetnek róla jó lenne ha utána néznél a dolgoknak mielőtt pattogsz!
2015. augusztus 03. 12:03
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
önző b*rmok
nem érdekel hogy valaki majd leirja megint az én véleményemet és elkezdik majd védeni őket
mekkora szemetek de tényleg
directionerek ez van ha ti ezt nem hiszitek el oké de ilyen szemetek
nem érdekel hogy valaki majd leirja megint az én véleményemet és elkezdik majd védeni őket
mekkora szemetek de tényleg
directionerek ez van ha ti ezt nem hiszitek el oké de ilyen szemetek
2015. augusztus 03. 12:06
Kivették az egést emeletet.És?Ha nem akarják hogy zavarják őket akkor igen kiveszik az emeletet az a nő meg nyugodtan beköltözhet egy másik szobába.És komolyan azokat a cuccokat pakolta 2 órán keresztül?
2015. augusztus 03. 12:10
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Kétlem, hogy ők intéznék a hotelfoglalásokat és ők intézkednének ez ügyben. Semmi köze a srácoknak ehhez. Az ezzel foglalkozó dolgozó, vagy a menedzsment intézi ezeket az ügyeket. Mielőtt a sok hater jönne fikázni gondolkodhatna előtti a csöppet.
2015. augusztus 03. 12:10
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
Szegény pára..biztos több pénzt ajánlott az 1D managmentje mint Eliza. Kétlem, hogy ez konkrétan a fiúk kérése lett volna. Jajj, hogy mernek kivenni egy egész emeletet, ez bűn b*aszdmeg. Nem mindegy nektek, hogy 4 szobát vagy pedig egy egész emeletet vesznek ki? Fizetnek érte a SAJÁT pénzükkel, azt pedig arra költik amire akarják. Arról nem is beszélve, hogy nem csupán a 4 fiú utazik a turnén. Sok-sok ember kíséri őket mindenhova, nem csak a 4 fiúnak kell annyi szoba. A zenekar, testőrök, fodrász, Louis húga, satöbbi satöbbi.
Elizát nagyon sajnálom, de azzal, hogy felhajtást csinál jobb semmi se lesz. Tok fölösleges. Biztos kapott új szobát, élvezze.
Elizát nagyon sajnálom, de azzal, hogy felhajtást csinál jobb semmi se lesz. Tok fölösleges. Biztos kapott új szobát, élvezze.
1 felhasználónak tetszik:
Good Girl1999
2015. augusztus 03. 12:11
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 11:49)
szerintem Niall, Harry, Louis és Liam sose tenne ilyet hogy kilakoltatják őt ! a Directionerek ismerik őket
és nem ők tehetnek erről hanem a személyzetük ennyi
sajnálom ennyi de ne beszéljünk úgy róluk mintha ördögök lennének -.-
Miből gondolod, hogy ismered Őket? Attól még nem Te fogod írni az életrajzukat, mert megnéztél Róluk/Velük (ahogy tetszik) 1-2 interjút. Vagy szerinted vannak annyira tökösek, mi módon felvállalják a valós személyiségüket a rajongók előtt, levetkőzve ezt a cukormázas imázst?
Ott pártolna el Tőlük a legtöbb fanatikus.
On: Jogos Eliza sértődöttsége. A pofátlanság legalját súrolja az ügy, bár az már nem az 1D-t, sokkal inkább az Igazgató hozzáállását, gerinctelenségét méltatja, miszerint nem ajánlott Neki új szálláslehetőséget, hanem hagyta, hadd rakja ki a személyzet.
Csak nem babaváró bulit tartottak az Ifjak'? Arra kellett vajon az egész emelet?
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 03. 12:13
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem szeretnék, hogy zavarják őket, hogy inkább fizetnek az egész emeletért, miért nem bérelnek inkább magánvillát? Még kényelmesebb is lenne, mert nem kéne osztozniuk senkivel sem, és a rajongók sem abajgatnák őket, mert nem is tudnák, hogy hol vannak.
Bátor Ventillátor
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
Fuu, tényleg nem értem, hogy lehet valaki ekkora szemét. Hogy a picsbe mer kivenni egy szoba helyett egy egész emeletet, ha van rá pénze!? Nem tudom felfogni!! *feelthesarcasm*
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
1. A szállodafoglalással nem ők foglalkoznak, hanem a menedzserük. Nem hiszik magukat olyan nagy sztároknak, amikor pl. Harry LA-ben tartózkodott, a mededzser nyomása ellenére sem járkált testőrrel, mert normális emberként akar élni.
2. Azért kell az egész emelet nekik, hogy teljesen el legyenek zárva a zaklatások elől, (mert ha hiszitek, ha nem, rajongók százai próbálnak ilyenkor mindent megtenni, csak hogy láthassák őket) plusz nem csak ők szállnak meg, hanem az egész csapatuk, stylist, fodrász, rokonok stb.
2. Azért kell az egész emelet nekik, hogy teljesen el legyenek zárva a zaklatások elől, (mert ha hiszitek, ha nem, rajongók százai próbálnak ilyenkor mindent megtenni, csak hogy láthassák őket) plusz nem csak ők szállnak meg, hanem az egész csapatuk, stylist, fodrász, rokonok stb.
2015. augusztus 03. 12:14
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Tuti nem a fiúk hibája....
2015. augusztus 03. 12:14
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Szánalmasan buta emberkék írogatják a hozzászólásokat (tisztelet a kivételnek), már nem is mérges vagyok ezek miatt, csak nevetek rajtatok. Nulla gondolkodás. Minek van agyatok, ha nem használjátok? Befutott, milliárdos sztárok mikor foglalnak maguknak szállást, ha turnén vannak? Vicc. MENEDZSMENT, szerintetek minek vannak ha nem ezért például?!!
Good Girl1999
2015. augusztus 03. 12:17
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Amúgy meg ezért tanuljatok meg angolul... Angolul sokkal több információ van fent a neten, és akkor nem csak azt olvasnátok, amit itt elétek raknak, hanem több forrásból is értesülhetnétek a hírekről. A cikkíró is gondoskodhatott volna arról, hogy ne csak egyoldalúan állítsa be a sztorit, mert félreértik az emberek.
2015. augusztus 03. 12:21
Idézet (BetűkésSzámok @ 2015.08.03. 12:17)
Amúgy meg ezért tanuljatok meg angolul... Angolul sokkal több információ van fent a neten, és akkor nem csak azt olvasnátok, amit itt elétek raknak, hanem több forrásból is értesülhetnétek a hírekről. A cikkíró is gondoskodhatott volna arról, hogy ne csak egyoldalúan állítsa be a sztorit, mert félreértik az emberek.
Miután beszúrtam az instás fotót, eltűnt a cikkem másik fele. Gondoltam, hogy én leszek miatta a szemét.
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Jó, elhiszem, hogy nem konkrétan a srácok rakták ki, de azért mégis csak pofátlanság. Mire kellett egy egész emelet? A tweetből ítélve pedig nem éppen előre szóltak neki, ha egyből cuccolni kellett.
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Esküszöm az emberek teljes tévhitben élnek velük kapcsolatban.. Nem gondoljátok azért ti sem komolyan hogy ők odamennek a kis recepcióhoz és kivesznek maguknak egy emeletet..
A managment lehet hogy már hónapokkal ezelőtt lefoglaltatta az emeletet. Szerintem a fiúknak közük nincs ahhoz hogy éppen hol és mennyi szobát foglalnak le nekik. Arról pedig nem is beszélve hogy rengeteg ember kíséri őket a turnén akiket szintén el kell helyezni valahol és gondolom nem szeretnének ezer felé szaladni, így az a legegyszerűbb ha lefoglalnak egy emeletet és ott szállásolnak el mindenkit... Senki (én sem) nem lát a dolgok mögé de szerintem minden turnézó híresség managmentje hasonlóképpen jár el, az hogy Eliza pont ott volt arról nem tehetnek a srácok, de mindegy mindenki azt hisz amit akar..
2015. augusztus 03. 12:23
|
BetűkésSzámokúj tag |
|
Walk of Fame- Erről nem tudhattam, akkor nem a te hibád, ne haragudj.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.