Még annyit hozzátennék, hogy a szálloda megérdemelné, hogy ezek után 1 híresség se látogassa meg őket. Milyen hely az, ahol még azt is rangsorolják kinek mekkora a hírneve? Egyáltalán kik ezek a fiúk, hogy ilyen magaslatokba emelik őket?
A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 03. 11:20
Sajnálom Elizát, az egyik kedvenc (sorozat)színésznőm a Buffy/Tru Calling óta figyelemmel követem a munkásságát. Örülök annak, hogy sikerült ennyire higgadtan kezelnie a helyzetet és nem rendezett hisztit még ha jogosan meg is tehette volna. Az 1D-t eddig se tartottam sokra, szerintem le se szarják/szarták ki volt azon az emeleten, valószínűleg fogalmuk se volt róla, és feltehetően nem is ők "ürítették" ki a szintet. Őnekik már csak ez az élet "jutott" még a feneküket is fényesre nyalják, a kisujjukat se kell mozdítani, ha szeretnének valamit. Ez az eset viszont nem oszt és nem szoroz a megítélésükben, de Elizát még szimpatikusabb embernek tartom mint előtte, mindenféle allűrtől mentesen járt el, pedig ez egy olyan helyzet volt, ami bármely ember idegeit próbára tette volna, én hasonló helyzetbe biztos kitértem volna a hitemből.
Még annyit hozzátennék, hogy a szálloda megérdemelné, hogy ezek után 1 híresség se látogassa meg őket. Milyen hely az, ahol még azt is rangsorolják kinek mekkora a hírneve? Egyáltalán kik ezek a fiúk, hogy ilyen magaslatokba emelik őket?
Talán még a pápát és Erzsébet királynét is páros lábbal rúgnák ki csakhogy helyet csináljanak nekik, szánalmas az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 03. 11:27
Hát ez hatalmas bunkóság volt! Miért kellett kitenni, csak azért, hogy azok a szerncsétlenek kapjanak egy egész emeletet? Sosem bírtam őket, és ezekután sem fogom. Nagyon azt hiszek ezek a fiúk, hogy övék a világ...
2015. augusztus 03. 11:29
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Szegény! Ahh, férfiak... Ráadásul ezek! Egyre kevésbbé bírom őket..
2015. augusztus 03. 11:37
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Ez most komoly?? Már ekkora sztárnak képzelik magukat??? Értem én, sikeresek, fiatalon futottak be nagy karriert, gazdagok...DE akkor is.. ez oltári nagy pofátlanság és rohadtul elszaladt velük már a ló... amilyen szimpatikusak voltak régen, mára annyira unszimpatikusak..
2015. augusztus 03. 11:41
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Azt hiszik körülöttük forog az egész világ? Hát nem. Ez nagyon durva volt tőlük! Túlzás! Ha már kivettek egy emeletet, miért nem vették ki az egész szállodát?!?! Idióták, azt hiszik mindent megtehetnek!
2015. augusztus 03. 11:46
Nem a One Direction tehet erről, hanem az embereik. Amúgy meg nagy cucc.. Egyáltalán nem képzelik magukat sztárocskáknak, nagy dolog, átmegy másik szállodába, biztosan megvan az oka, hogy ki kellett költöznie..
2015. augusztus 03. 11:47
Harry Styles ok nélkül nem tenne ilyet, meg Niall Horan ok nélkül kilakoltat embereket, ahha
2015. augusztus 03. 11:49
szerintem Niall, Harry, Louis és Liam sose tenne ilyet hogy kilakoltatják őt ! a Directionerek ismerik őket
és nem ők tehetnek erről hanem a személyzetük ennyi
sajnálom ennyi de ne beszéljünk úgy róluk mintha ördögök lennének -.-
2015. augusztus 03. 11:51
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Elolvastam 4 hozzászólás első mondatait. És jesszus. Kicsit is van fogalmatok arról hogy hogyan is vannak a dolgok? Amint meglátjátok, hogy a One Direction-ös fiúk, egyből rájuk ugrotok, és azt hiszitek, hogy minden az ő hibájuk. Pedig nem. Minden ilyen alkalommal, amikor ők mennek valahova, és nem csak ők, hanem minden színész, énekes, sztár, nem ők rendezik az ilyeneket 100%-osan. Szerintetek mire van a menedszer? Igen, pontosan az ilyen helyzetekre, amikor is ő dönti el, hogy hova, és melyik szobába/emeletre legyen elszállásolva az az ember, akinek dolgoznak. Lehet, hogy ezek négyen azt se tudták, hogy hol vannak, mi ez a hotel. ÉS ez egy vélemény, hozzá lehet szólni, de ne trágár módon.
2015. augusztus 03. 11:51
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Idézet (TaylorSwift1989 @ 2015.08.03. 11:49)
szerintem Niall, Harry, Louis és Liam sose tenne ilyet hogy kilakoltatják őt ! a Directionerek ismerik őket
és nem ők tehetnek erről hanem a személyzetük ennyi
sajnálom ennyi de ne beszéljünk úgy róluk mintha ördögök lennének -.-
már bocsi, hogy ezt írom, de te csak azért véded őket mert szereted őket. És ha így van? Tényleg kilakoltatják? akkor meg csalódsz benne. Már tényleg bocsi hogy ezt írtam.
2015. augusztus 03. 11:57
|
Good Girl1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 235397 offline
|
Idézet (Lola-SP @ 2015.08.03. 10:46)
Nagyon szemetek ezek a One Valakik, azt hiszik ők az istenek.
Az se tudod kicsodák micsodák de azért fikázod őket Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.