A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 10. 08:26
nem tudom, hogy az 1D rúgatta ki, vagy a modest miatt, de akkor is hulyeségnek tartom. ha beköltöznek egy szobába, minek nekik az egész emelet? oki, talán megérteném, ha rajongókat rúgattak volna ki a szobából, de valakit, aki ugyanúgy híresség, az miért? ő nem fog fangörlködni.
2015. augusztus 19. 21:57
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
hát ez gond
2015. augusztus 26. 15:58
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
És mindezt csak azért, mert a management úgy gondolta, hogy a srácoknak egy egész emelet kell. Szerencsétlenek erről mit sem sejtve, de azért őt kell támadni. Ugyan.
2015. augusztus 27. 01:09
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Mondom, ezek a palik kib*szott pofátlanok. Semmi tehetségük nincs, de valakit kihajítani a hotelből, arra van eszük. A directionerek meg szégyelljék magukat, hogy még van pofájuk így bántani őt. Az egész 1d és a directionerek egy nagy senkik, itt betelt a pohár.
2015. augusztus 27. 01:16
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
A dájreksönereknek: már unalmas az a mese, hogy a management volt. Azok az érvek, hogy "ők nem ilyenek", "biztos vagyok benne", nem hihetők. Biztos mit tudom én már ki managmentje kérte a 100 törülközőt Magyarországon. A 1d P-O-F-Á-T-L-A-N
2015. szeptember 11. 22:38
|
|
f.petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 243070 offline
|
Teljesen megérthető az hogy kiakadt. Ugyanakkor a fiúknak a koncertek között szerintem pont nem arra van ideje hogy szállodákat foglalgasson. Ez tuti a modest által lett elintézve. Az már egy másik dolog hogy nekik dolgozik , de ha a srácok tudták volna biztos nem dobták volna ki a csajt.
2015. október 03. 11:12
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Szerintem az már túlzás,hogy a ,,dájreksönerek" még ezt a nagyon bunkó,bekepzelt emberekre valló tettet is elnezik a Vándájreksönnek
Én Eliza helyében nem mentem vlna ki,főleg nem miattuk..Chh..ez mar nevetséges -.-
2015. október 22. 21:00
|
|
cevelin15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 242067 offline
|
Nekem nincs bajom az 1D-vel, de azért ez túlzás. Aztán meg lehet, hogy a fiúk tudtak róla, de ha igen akkor meg nem hihetik, hogy ők itt a királyok, császárok, rambók XD, hogy csak úgy mindenkit úgy kitegyenek egy szállodának egy EMELETÉRŐL.
És Elizának azt üzenné, ha tudnám, hogy álljon ki magáért, mert ez így nem állapot, hogy a vílág legmenőbjének érzik magukat a fiúk ( persze csk ha tudtak róla
), és a menedzsser hát az meg a legalja amitt tett szánalmas.
És Elizának azt üzenné, ha tudnám, hogy álljon ki magáért, mert ez így nem állapot, hogy a vílág legmenőbjének érzik magukat a fiúk ( persze csk ha tudtak róla
2015. december 19. 11:53
A 1d P-O-F-Á-T-L-A-N.
Én ezt eddig is tudtam, csak hát a rajongókkal szemben nem mertem kinyilvánítani a véleményem, mert féltem, hogy elkezdik, hogy ez nem igaz, meg hallgassam meg egy dalukat, meg mit tudom én. Én nem voltam mindig úgy a srácokkal, hogy fúúú de helyesek, meg fúúú így, meg fúúú úgy. De most bebizonyosodott, hogy ezek a srácok királynak képzelik magukat, rambónak, stb. Mert oké, az egy dolog, hogy a húgom egyik osztálytársát rambónak becézik (néha még én is), de ő nem száll el magától.
A kisfiúknak pedig: Na de ilyet! Ch.
Én ezt eddig is tudtam, csak hát a rajongókkal szemben nem mertem kinyilvánítani a véleményem, mert féltem, hogy elkezdik, hogy ez nem igaz, meg hallgassam meg egy dalukat, meg mit tudom én. Én nem voltam mindig úgy a srácokkal, hogy fúúú de helyesek, meg fúúú így, meg fúúú úgy. De most bebizonyosodott, hogy ezek a srácok királynak képzelik magukat, rambónak, stb. Mert oké, az egy dolog, hogy a húgom egyik osztálytársát rambónak becézik (néha még én is), de ő nem száll el magától.
A kisfiúknak pedig: Na de ilyet! Ch.
2016. január 03. 01:50
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
A Perfect nevű számukhoz készült klipet forgattak azon az emeleten.
De ne zavarjon senkit...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: