A One Directon miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut
2015. augusztus 06. 14:25
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Törölte a bejegyzést a durva hozzászólások végett. Most nem azért, (tudom, hogy nem most fordult elő először) de ez annyira SZÁNALMASAN GÁZ ami miatt sírok már komolyan.
Lehet, hogy sokan fognak most utálni (kinek nem inge, ne vegye magára) , de az egyik legnormálatlanabb rajongók azok a 1D rajongói...többségében. Elizát meg abszolút meg lehet érteni szerintem. Persze azt tudom, hogy nem a fiúk tették ki őt, szóval rájuk egy rossz szavam sincs.
2015. augusztus 06. 15:55
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Biztos vagyok benne,hogy a fiúknak elég lett volna 2 szoba,nem egy egész emelet...ez a management egyszerűen megkergült.eddig se bírtam,sőt,rühellem,ezután meg pláne
2015. augusztus 06. 16:48
|
|
BangtanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 247843 offline
|
Szerintem a srácok nem nagyon tehetnek erről, de mind1... a management lehetett, akiknek az egész emelet kellhetett.
2015. augusztus 06. 21:21
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
A pofátlanságnak is van határa.. Bár szerintem a ,menedzserük döntése volt ez, nem az övék
2015. augusztus 06. 21:25
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Pedig igaza volt
2015. augusztus 07. 08:21
Igaza volt hogy kiakadt, de szerintem ezt nem az 1D csinálta, mármint lehet hogy ők nem is tudtak az egészről, mert a szállodát meg az ilyeneket nem maga a csapat intézi.
2015. augusztus 08. 15:20
AZt hiszik a direction rajongók hogy a menedzser intéz mindet .. A Menedzsernek is meg van adva mit csináljon !! A fiúk ilyen bunkók!!!
2015. augusztus 09. 10:56
|
|
victoria_ekeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 246065 offline
|
Ezt azért nem néztem volna ki belőlük...de a menedzser hibája szval
2015. augusztus 09. 11:21
|
plmanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 248094 offline
|
kicsit elképedve olvasok egy két hozzászólást.
1. Lehet, hogy a srácok nem tudtak róla, viszont a menedszer a csapatot képviseli, az ő nevükben jár el, az ő nevükben intézkedik, ha jól tudom.
2. Eliza már két hónapja a szobában lakott (meg gondolom mások is azon az emeleten csak róluk nem esik szó), azért ne ő legyen már támadva mert szóvá meri tenni ezt az esetet.
3. a szálloda főnöke is mondhatta volna, hogy menjetek a fenébe.
1. Lehet, hogy a srácok nem tudtak róla, viszont a menedszer a csapatot képviseli, az ő nevükben jár el, az ő nevükben intézkedik, ha jól tudom.
2. Eliza már két hónapja a szobában lakott (meg gondolom mások is azon az emeleten csak róluk nem esik szó), azért ne ő legyen már támadva mert szóvá meri tenni ezt az esetet.
3. a szálloda főnöke is mondhatta volna, hogy menjetek a fenébe.
2015. augusztus 09. 18:59
|
Cinti00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 247515 offline
|
Egyértelmű hogy NEM a fiúk miatt kellett elhagynia a hotelt, hisz' a srácok nem ilyenek. A Modest intézkedett, mert ők annyi mindent csináltak már a fiúk 'ellen'...
2015. augusztus 09. 19:03
Igen, persze, a fiúk bementek a szobába, megfogták a lányt és kirúgták, majd visszahívták, hogy pakoljon össze... a Modest miatt kellett kiköltöznie.
2015. augusztus 09. 21:16
Na ez elég nagy szemetseg volt a részükről... Bocsi 1D fanok...
Meglepődtem amikor olvastam hogy a rajongók azért támadták le szegény nőt mert Harry meg a többiek elfoglalták az otthonát... Durva.... Nem is kicsit.
Meglepődtem amikor olvastam hogy a rajongók azért támadták le szegény nőt mert Harry meg a többiek elfoglalták az otthonát... Durva.... Nem is kicsit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: