Bréking! Miley Cyrus visszatért hosszú hajához
2015. augusztus 03. 11:45
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Ez még nem azt jelenti, hogy megint megnöveszti a haját, csak azt, hogy egyetlen egy fotózás során volt rajta hosszú paróka...Komolyan ez a cím
Hogyan szűrted le ebből, hogy megint hosszú haja lesz?
Szerintem mindegyik jól állt neki
2015. augusztus 03. 11:52
|
|
Sáry20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 206351 offline
|
Hát igen, a Miley haja eléggé "egyedi"... Nem mindenki rohangál olyan frizurával az utcán. De nem muszáj botrányosan kinézni ahhoz, hogy különleges legyen. Tehát nem értem...
2015. augusztus 03. 14:04
Illik hozzá ez a paróka, nagyon tetszik a kép
Tök jó lenne ha igazából is hosszabb lenne a haja, mert nagyon jól áll neki, de nekem a röviddel sincs semmi bajom.
Tök jó lenne ha igazából is hosszabb lenne a haja, mert nagyon jól áll neki, de nekem a röviddel sincs semmi bajom.
2015. augusztus 03. 16:42
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Hát azért ez nem ugyanolyan...Azok a régi szép idők már sosem jönnek vissza, vagyis a régi szép Miley már sosem jön vissza.
2015. augusztus 03. 16:58
A cikk sem az adakozásra fordítja a figyelmet (összvissz 1 mondat szerepel benne róla), így nincs miért csodálkoznunk; miszerint egy kezünkön megtudjuk számolni, mennyi az a felhasználó, aki nem a parókát tekinti lényegnek.
On: Jelentősen megváltozott a Miley-ról alkotott véleményem az utóbbi időben - viszonylag pozitív értelemben. Noha a karrierje még mindig nem foglalkoztat oly' szinten, ellenben nagyra tartom a különféle gyűjtési akcióit, adományozásait. Tipikus exdiznis' leányzó, viszont sokkal szimpatikusabb, mint a (volt) kolleginái.
On: Jelentősen megváltozott a Miley-ról alkotott véleményem az utóbbi időben - viszonylag pozitív értelemben. Noha a karrierje még mindig nem foglalkoztat oly' szinten, ellenben nagyra tartom a különféle gyűjtési akcióit, adományozásait. Tipikus exdiznis' leányzó, viszont sokkal szimpatikusabb, mint a (volt) kolleginái.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. augusztus 03. 17:59
Nem növeszthette meg ilyen gyorsan. Jó lenne ha 2016-ra úra olyan lenne mindt volt. A frufruval olyan mint egy gorila. A szőke még mindig borzalmasan áll neki és a szemöldöke milyatt olyan mint egy pr__ti
2015. augusztus 03. 19:28
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nem nagyon passzol hozzá ez a haj, és az utóbbi időben Miley-ból meg a botrányaiból már nagyon elég volt, de az ilyen gyűjtési akciói, adományozásai és jótékonykodásai miatt mindig nagyon tisztelni fogom. Példát vehetne róla minden olyan ember, aki már nem tudja, hova tegye a sok millió dollárját.
2015. augusztus 03. 20:42
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Szerintem borzasztóan áll neki ez a haj...ennél még a rövid is jobb.
Kedves rebus09: mint a cikkben írták is parókát vett fel. Ha nem olvasod el minek írsz véleményt róla?!
Kedves rebus09: mint a cikkben írták is parókát vett fel. Ha nem olvasod el minek írsz véleményt róla?!
2015. augusztus 03. 22:34
Nem értem mire ez a "ha hosszú haja lenne bla bla bla" Ha hosszú haja lenne SE változna meg belülről.Szebbé tenné de teljesen más kell ide,hogy ő a régi legyen. Amúgy tényleg elég hülyén néz ki ez a szőke haj-barna szemöldök kombó.
2015. augusztus 04. 08:23
|
|
iamkkrysztyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 246447 offline
|
Nem áll jól neki ez a haj . A régi az sokkal jobban íllik hozzá.
2015. augusztus 04. 08:45
Más hajra számítottam.Egyáltalán nem áll neki szerintem
2015. augusztus 04. 08:53
Inkább legyen neki rövid haja...és ezzel sokat mondtam
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.