Adam Lambert nem hisz a szerelem első látásban
2015. augusztus 01. 21:57
Na hát kész életbölcsességek tárházát tartalmazza a véleménye
Egyébként szerintem igaza van abban,hogy nincs szerelem első látásra.Csak a cím kicsit érdekes,nem szerelem első látásra-ban?Látásrá-ban?Ezt hogy kéne helyesen írni?
2015. augusztus 02. 06:28
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Teljesen egyet tudok érteni abban, hogy nincs szerelem első látásra. Vagy aki azt hiszi, az szerintem nincs teljesen tisztában a "szerelem" mint fogalom jelentésével.
2015. augusztus 02. 11:37
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Teljesen egyetértek vele, elképzelhető, hogy első látásra már szikrázik közöttük a levegő, de a szerelem nem fog 3 másodperc után felbukkanni.
holczerd1997: Ez a bizonyos "ócska" énekes az ötödik oktávot is ki tudja énekelni, amire nem sok énekes képes, és van egyénisége, nem agyonsztárolt tucatelőadó. Lehet, hogy neked nem tetszik a hangja, vagy a kinézete, de ne becsméreld egy olyan ember képességeit, akiről mindenki tudja, hogy tehetséges. Ezzel a véleménnyel pedig csak a saját értelmi szintedet minősíted.
holczerd1997: Ez a bizonyos "ócska" énekes az ötödik oktávot is ki tudja énekelni, amire nem sok énekes képes, és van egyénisége, nem agyonsztárolt tucatelőadó. Lehet, hogy neked nem tetszik a hangja, vagy a kinézete, de ne becsméreld egy olyan ember képességeit, akiről mindenki tudja, hogy tehetséges. Ezzel a véleménnyel pedig csak a saját értelmi szintedet minősíted.
2015. augusztus 02. 12:05
Szerelem nekem még nem volt elsőlátásra és igaza van
2015. augusztus 02. 12:23
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy sétáljak el előtted még egyszer?
2015. augusztus 02. 19:58
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
van benne valami,amit mond én is kb. így gondolom
2015. augusztus 03. 21:11
az az igaszság hogy sokan nem hosznek benne. attól nem lesz rossz ember.Én sem. Csak akkor jó egy kapcsolat ha önmagáért szereted a párodat. Nem azért mert csinos vagy mert az ilyen fajtájú férfira/nőre buksz. Aki ebben hisz az ne várjon hosszú igazi párkapcsolatot
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: