Kihalásra ítélve – már csak négy szélesszájú orrszarvú él
2015. augusztus 01. 16:58
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
ez annyira szomorú.
2015. augusztus 01. 17:32
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En az osszes vadaszt es allatkinzot szepen lelonem
2015. augusztus 01. 18:19
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Ahogy daydreamergirl is írta én is szégyenlem hogy ember vagyok.
2015. augusztus 01. 18:27
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Undorodom az olyan gusztustalan emberektől, akik ennyire lesülyednek, arra a szintre, hogy megint egy szép és értékes állatfajt sodortunk a kihalás szélére, remélem azok az orvvadászok, akik ezt teszik, megkapják méltó jutalmukat!!
2015. augusztus 01. 18:45
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Sajnálni sajnálhatjátok a rinocéroszokat, de nem sokat ér. Nem kell szégyenkezni hogy emberek vagyunk, a macskák is több mint 33 faj kihalásáért felelősek, és az orrszarvúak is ettek már állatot (vagy legalább növényt), de ne tegyünk úgy mintha ők lennének a szentek és mi a gyilkosok. Előbb utóbb úgyis minden faj kihal, vannak amik vadon, vannak amik más faj segítségével. Úgyis ugyanott végezzük.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 01. 19:21
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Most mindenki hibáztat mindenkit, aztán meg elfelejtik az egészet, és pár év múlva fehozzák újra, hogy milyen szörnyű az emberiség stb.
Evolúció, csak rásegítenek az emberek. De egyszer az embereknek is vége lesz. A Föld története során fajok pusztultak ki és jöttek újak, minden változik. 1000 év múlva már lehet hogy új állatfajok jelennek meg.
Nem mondom hogy az emberek nem tehetnek erről a helyzetről mert igen felelősek vagyunk. De szerintem csak felgyorsitottuk a folyamatot.
Evolúció, csak rásegítenek az emberek. De egyszer az embereknek is vége lesz. A Föld története során fajok pusztultak ki és jöttek újak, minden változik. 1000 év múlva már lehet hogy új állatfajok jelennek meg.
Nem mondom hogy az emberek nem tehetnek erről a helyzetről mert igen felelősek vagyunk. De szerintem csak felgyorsitottuk a folyamatot.
2015. augusztus 01. 19:33
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szegény.Hihetetlen,hogy mikre nem képes az ember...Meg kellene tanulnunk együtt élni az állatokkal.Nem levadászni őket...
2015. augusztus 01. 20:00
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Persze hogy halnak ki fajok , ez természetes az már kevésbé hogy ilyen gyorsan.Ha jól tudom ez a faj körübelül 6-7 millió éve jelent meg, egy átlagos faj a megjelenésétől kezdve kb. 10-12 millió év alatt kihal.Ha ezt vesszük alapul akkor még(statisztikailag) legalább 3 millió évig fent marad volna ez a faj.Rengeteg faj van amit mi is(egyszerű emberek) megmenthetünk csupán azzal hogy kevesebbet szennyezzük a környezetet, például.
Jó cikk lett gratulálok!
Jó cikk lett gratulálok!
2015. augusztus 01. 20:25
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez szörnyű
Pedig olyan csodálatos állatok... néha annyira utálom az emberiséget... annyi gyönyörű állatot pusztítottak már el, miért nem tudnak végre leállni? Egy bunda, vagy egy elefánt agyarától nem lesz senki menőbb, maximum gusztustalanabb...
2015. augusztus 01. 20:48
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nem tudom hová fejlôdik az emberiség. Jobb lenne ha vadászatot is csökkentenék. Persze most nem azt mondom, hogy soha ne öljünk állatot elvégre szerintem ti is esztek baromfit, sertést. Ez természetes hiszen növényi és állati táplálékot is eszünk, de egyesek pénz, hatalom miatt vadásznak. Például az oroszlánvadász fogorvos is csak azért vadászta le az oroszlánt, hogy utána nagyzoljon vele. Én nem vagyok a vadászat ellen, mert valamit ennünk kell, és nem lehet mindenki vega, meg ha nem ennénk húst, akkor meg a növényeket írtanánk ezerrel. Tehát kell ez a körforgás az élőlények között. És a húsevők is írtják a növényevőket, nemcsak mi. De az orvvadászatot már elítélem, mert ők hatalomvágyból vadásznak. De a legszörnyűbb az egész emberiségben, hogy már a saját faját is írtja...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.