Az emberi kapzsiságot sok állatfaj elszenvedte, rengeteg közülük már el is tűnt a Föld színéről és sajnos hamarosan egy újabb fog következni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihalásra ítélve – már csak négy szélesszájú orrszarvú él
2015. augusztus 01. 14:34
Hát ez szomorú! Ilyennek a 21. században már nem kéne lennie...
2015. augusztus 01. 15:29
Mi vagyunk a legzseniálisabb, legértelmesebb faj a világon - tessék ennyit ér ez a gondolkodásmód. Lassan nem csupán az állat,-növényvilágot veszélyeztetjük. Hihetetlen, hogy valaki - értem itt a orvvadászokra - ennyire nem képes azonosulni a ténnyel, hogy nem az őskorban élünk. Fogalmam sincs, miféle-fajta aberrált alaknak okoz az örömöt, mi módon állatokat öljön, ellenben pusztán gratulálni tudok hozzá; nesze, legalább az ismerőseidnek henceghetsz vele, te paraszt! Ahhoz pedig, miszerint - elvileg - a 21. században élünk, olyan érzésem van, mintha valami elb*szott dokumentumfilm forogna évmilliók óta, ami az ősemberek életét venné filmre - hiába technikai vívmányaink, építészetünk, kutatómunkáink, előbb-utóbb a saját fajunkat is mi fogjuk hidegre tenni.
2015. augusztus 01. 16:19
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Úgy látom gőzerővel folyik a természet, és az állatok pusztítása.. Ébredj emberiség!
Ha így haladunk lassan semmi sem marad fent...
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2015. augusztus 01. 16:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Pénz és hatalom. Ez kell ezeknek a kreténeknek, akiknek bébicsörgőt sem adnék a kezükbe, nemhogy fegyvert. A vadászok és a vásárlóik, akik megveszik a trófeákat - remélem, rájuk külön kondér vár a pokolban.
2015. augusztus 01. 16:37
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Szerencsétlen állatok..lassan már az lesz hogy az emberek a fajtársaikat írtják..mondjuk ha jobban belegondolunk ez már valamilyen szintem folyik is..és sajnos szerintem ez se téríti észhez az embereket.
Elcseszett egy világ ez..-.-
Elcseszett egy világ ez..-.-
2015. augusztus 01. 16:38
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ez annyira elkeserítő.. Köszi, Darkness a cikkeket, reméljük így legalább pár ember figyelmét fel lehet hívni az emberek fantasztikus, állatok között egyedülálló egocentrikusságára...
2015. augusztus 01. 16:46
Elszomorító ez az egész..
Soha sem értetettem, hogy mi az orvadászat lényege, de szerintem soha nem is fogom, mert nincs is lényege. Nekik az miért jobb, hogy megölik az állatokat? Szánalmas, hogy hova fajult az emberi faj. Meg kéne érteni, hogy már nem őskor van, hanem 21. század, MODERN KOR.
Az állatok is ugyanolyan élőlények mint mi, nekik is joguk van az élethez!
Nem tudom, hogy esne az orvadászoknak, hogy ha egy nagy óriás őket is lelőné lelőné (mert am az orvadászoknak pont ezt csinálják), és elvinné őket a többi óriásnak hogy ; ,,Háhá, nézzétek!''
Gusztustalan ez az orvadászat, megjegyzem.
U.I.: Örüljünk, hogy legalább vannak olyan emberek mint mi, akik az orvadászat ellen vannak. Az emberiséget 2 felé kéne osztani: az egyik fél az önő, kapzsi, gusztustalan emberek, a másik meg mi, akik normálisak, és nem ölik meg az állatokat, nem kapzsik és nem önzőek.
Soha sem értetettem, hogy mi az orvadászat lényege, de szerintem soha nem is fogom, mert nincs is lényege. Nekik az miért jobb, hogy megölik az állatokat? Szánalmas, hogy hova fajult az emberi faj. Meg kéne érteni, hogy már nem őskor van, hanem 21. század, MODERN KOR.
Az állatok is ugyanolyan élőlények mint mi, nekik is joguk van az élethez!
Nem tudom, hogy esne az orvadászoknak, hogy ha egy nagy óriás őket is lelőné lelőné (mert am az orvadászoknak pont ezt csinálják), és elvinné őket a többi óriásnak hogy ; ,,Háhá, nézzétek!''
Gusztustalan ez az orvadászat, megjegyzem.
U.I.: Örüljünk, hogy legalább vannak olyan emberek mint mi, akik az orvadászat ellen vannak. Az emberiséget 2 felé kéne osztani: az egyik fél az önő, kapzsi, gusztustalan emberek, a másik meg mi, akik normálisak, és nem ölik meg az állatokat, nem kapzsik és nem önzőek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.