Lemásolta a népszerű énekes frizuráját Justin Bieber
2015. augusztus 01. 16:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most komolyan....
Csomóan viselték anno ezt a frizurát, csomóan viselik most is és csomóan fogják is, ez kicsit olyan mintha Nick Carteren kívül senki nem hordhatna ilyen frizurát.
2015. augusztus 01. 16:16
Sprite szinte biztos vagyok benne, hogy az emberek 80%-ának még akkor is jobb a haja, amikor reggel felkelnek.
2015. augusztus 01. 16:16
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Nekem nagyon nem tetszik!
2015. augusztus 01. 16:19
|
|
nellizsakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 247438 offline
|
Nagyon nem áll jó neki ez a haj stílus
2015. augusztus 01. 16:25
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nem értem most mi ezzel a gond, tetszett neki, megcsináltatta. Mert amikor mindenki Macklemore hajat csináltatott magának, akkor az is cikket érdemelt? Nem ő az egyedüli a világon, aki más frizuráját látva magának is olyat akart.
2015. augusztus 01. 16:50
|
|
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline
|
Először is: "...énekes frizuráját...", "...Carterre hajaz mostanság..." ezt csak én értékelem, hogy így lett megfogalmazva a cikk?
Másodszor: az egyetlen dolog, amire figyelni tudok ezen a képen, az Ruby.
Harmadszor: már én is várom, mikor kezdenek ilyen hajjal flangálni a tini fiúkák. bár mivel Justin mostanában többször váltott hajszínt és fazont, bizonyára meg vannak zavarodva, hogy ugyan mit kéne mondani legközelebb a fodrásznak, mit akarnak.
Másodszor: az egyetlen dolog, amire figyelni tudok ezen a képen, az Ruby.
Harmadszor: már én is várom, mikor kezdenek ilyen hajjal flangálni a tini fiúkák. bár mivel Justin mostanában többször váltott hajszínt és fazont, bizonyára meg vannak zavarodva, hogy ugyan mit kéne mondani legközelebb a fodrásznak, mit akarnak.
2015. augusztus 01. 17:03
Lemásolta a népszerű énekes frizuráját Justin Bieber
Több száz ember visel ilyen frizurát, szóval nem hinném, hogy akkora hírértéke lenne, hogy "lemásolta", hisz senki se mondta, hogy Nick Carteren kívűl senki sem hordhat ilyen hajat. ^^
Több száz ember visel ilyen frizurát, szóval nem hinném, hogy akkora hírértéke lenne, hogy "lemásolta", hisz senki se mondta, hogy Nick Carteren kívűl senki sem hordhat ilyen hajat. ^^
2015. augusztus 01. 17:41
Rajta kivul meg tobb száz vagy ezer vagy akármennyi ember visel ilyen hajat.
2015. augusztus 01. 17:43
szerintem még mindig az a frizura állt neki a legjobban amit a 2013-as évben viselt
2015. augusztus 01. 17:52
Ez aztán egy nagyon komoly hír!
De, Sydney Adams igazad van! A csuris haj kimegy a divatból és ezt kezdik el majmolni közben szidják Justint, hogy milyen gáz!
De, Sydney Adams igazad van! A csuris haj kimegy a divatból és ezt kezdik el majmolni közben szidják Justint, hogy milyen gáz!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: