Új dallal lepte meg rajongóit a One Direction
2015. augusztus 01. 12:11
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
De jó még egy újabb dal vagyis egy újabb erőlködés, hogy hozzák a régi színvonalat, amit Zayn-nel együtt produkáltak. Én szeretem őket, de minden más lett...
2015. augusztus 01. 13:29
Istenem <33 Fantasztikus lett :herat: Nagyon tetszik
2015. augusztus 01. 14:37
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nektek nincs fületek, ez minden csak nem minőségi, valaki kérdezte miért érződik rajta ennyi autotune? Mert géppel meg van csinálva, és ettől egyáltalán nem természetes, inkább mű és ellenszenves. A negyedik albumon szinte már csak ilyen számuk van ahol nagyon gépies a hangjuk, előtte meg még annyira nem volt. Nem is értem mire jó ez, de biztos van valami oka, hogy ennyire át kell szerkeszteni a hangjukat. A sok drogtól biztos tönkrement az is, ez lehet a tippem vagy próbálnak jobbnak hatni, de ezzel csak az ellenkezőjét érték el, ennél már csak rosszabb számuk lesz, ideje már abbahagyni nekik mert lejárt az idejük.
2015. augusztus 01. 15:38
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.08.01. 14:37)
nektek nincs fületek, ez minden csak nem minőségi, valaki kérdezte miért érződik rajta ennyi autotune? Mert géppel meg van csinálva, és ettől egyáltalán nem természetes, inkább mű és ellenszenves. A negyedik albumon szinte már csak ilyen számuk van ahol nagyon gépies a hangjuk, előtte meg még annyira nem volt. Nem is értem mire jó ez, de biztos van valami oka, hogy ennyire át kell szerkeszteni a hangjukat. A sok drogtól biztos tönkrement az is, ez lehet a tippem vagy próbálnak jobbnak hatni, de ezzel csak az ellenkezőjét érték el, ennél már csak rosszabb számuk lesz, ideje már abbahagyni nekik mert lejárt az idejük.
Totál egyetértek!
2015. augusztus 01. 15:46
|
|
Radonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 241776 offline
|
Nekem nagyon bejön a dal stílusa. Bár az számomra is nyilvánvaló, hogy a One Direction ideje kezd lejárni, és ez az utolsó albumok egyike, ebből a számból jó albumnak ígérkezik. Tetszik a stílusa, van valami inspiráló benne, amit nem tudok igazán mire vélni. Nagyon tetszik, hogy nem csak a verzék, de a refrén is fokozatosan gyorsul, amíg elér a tetőpontig, tehát ahhoz a katarzishoz, ahol egyenletes ritmusban folytatódik a dal.
Tetszetős, várom az albumot.
Tetszetős, várom az albumot.
2015. augusztus 01. 15:54
Idézet (Blackett @ 2015.07.31. 19:02)
Legeslegjobb,ezt hallgatom már órák óta,megunhatatlan,és ismét egy tökéletes számot kaptunk,ami a valóságot mondja.Az ő szeretetükkel senki sem tud lehúzni minket
dórikka 
De nem ám soha senki
2015. augusztus 01. 16:01
|
eszti1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209058 offline
|
De jó megint jönnek a szidó kommentek. Én értem,hogy vannak akiknek nem tetszik,de néhány ember moderálhatná magát. HA LÁTJÁTOK,HOGY RÓLUK VAN SZÓ MI A FENÉÉRT NYITJÁTOK MEG??? Ha?? Nem kellenek ezek a komik az elmúlt hónapokban nehéz volt a srácoknak,de szerintem egy nagyon ütős és klassz dalt hoztak össze.
2015. augusztus 01. 16:08
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Lambika, te még mindig olyan fogyatékos vagy, mint Írmanó ként voltál.
2015. augusztus 01. 16:09
|
|
directioner4stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 244834 offline
|
Istenem, egyszerűen tökéletes.
Imádom, szerintem ez az eddigi legjobb számuk.
Dögös, az ember érzi rajta, hogy: WÁO.
Egyébként botfülű utálkozók.
Takarodjatok már innen.
Minek nyitod meg, ha nem is szereted őket?
Imádom, szerintem ez az eddigi legjobb számuk.
Dögös, az ember érzi rajta, hogy: WÁO.
Egyébként botfülű utálkozók.
Takarodjatok már innen.
Minek nyitod meg, ha nem is szereted őket?
2015. augusztus 01. 17:40
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nagyon orulok, hogy vegre van uj dal
Mikor kijon uj albumuk, egy bizonyos ido utan, mar arra vagysz, hogy meg tobb uj dal legyen
Vegre ujra hallhatom a jelenlegi hangukat uj ritmusban, uj szoveggel <3
Mikor kijon uj albumuk, egy bizonyos ido utan, mar arra vagysz, hogy meg tobb uj dal legyen
Vegre ujra hallhatom a jelenlegi hangukat uj ritmusban, uj szoveggel <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: