Lambika, neked van egyátalán akárkiről vagy akármiről is pozitív vagy legalább semleges véleményed? Ilyen negatív embert, mint te még SOSEM láttam. Neked semmi és senki se jó. Mindenki pénzéhes, béna és tehetségtelen. Nem kedveled őket, tudjuk, de kit érdekel az utalkozasod? Ha érdemleges véleményt(VÉLEMÉNYT, nem pocskondiázást!) nem tudsz írni, akkor inkább maradj csöndben. Te mindenben a rosszat keresed. Rémes lehet a te szemeiddel nézni a világot!
A számról pedig, nekem nagyon tetszik. Más, sokkal pörgősebb, mint az eddigiek. Az biztos, hogy nagy meglepetés volt, egyátalán nem számítottam rá, de örültem neki. Picit furcsa, üres Zayn nélkül(nekem). Ezt leszámítva tetszik és egésznap ezt hallgattam.
Új dallal lepte meg rajongóit a One Direction
2015. augusztus 01. 03:06
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lovatics04
2015. augusztus 01. 06:38
Hihetetlen
Annyira tökéletes
Rongyosra hallgattam és fogom is
Kedvenc , kitettek magukért a srácok
A hangzása fantasztikus és különleges . Imádom
2015. augusztus 01. 07:14
|
|
iamkkrysztyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 246447 offline
|
Imádom ezt a zenét akárcsak a többit egyszerűen imádom őket! <3
2015. augusztus 01. 10:54
már bocsánat de miért kell megirni ha valaki új daélt ir?? Ha valki pl selena gomeznek ténleg a fanja 1-2 hetenként megnézi van e új videója... Elég hogy ezek a fiúk mindenhol ott vannak. Nem akaromlátni a pofájukat. Elegem van belőlük 1 hete csak őket látom
2015. augusztus 01. 11:11
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Nem rossz,szerintem jó lett.
2015. augusztus 01. 11:30
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
rebus09 ugye tudod hogy a cikket nem muszaj megnyitnod? ott van a cime latod hogy roluk van szo és továbbmész nem nagy dolog de te inkabb ide jossz és ilyen szuperintelligens velememenyt lenyomsz nekünk gratulalok
2015. augusztus 01. 11:42
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
rebus09: Az is elég idegesítő,hogy a Violettával van tele minden.
A dalról: Engem nagyon megfogott és imádom
A dalról: Engem nagyon megfogott és imádom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.