Starity

Lehullott a lepel Zoella új könyvének címéről és borítójáról

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 31. 22:09 #41
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 221365
Nem értem miért hasonlítgatják a "rekordját" folyton Rowlingéhoz, ha ennek a vlogger/blogger lánynak abban az időben (1997, ha jól tudom) kellett volna a könyvét kiadnia, mint amikor JKR-nek, valószínűleg igazából el se jutott volna a kiadásig a dolog.
2015. július 31. 22:23 #42
- törölt felhasználó -    
Én komolyan nem tudom mit szeretnek ebben a lányban, de tényleg. Idegesítő, mindenhol ott van. Nem is jók a videói, meg a való életben egyik youtuber sem olyan, mint amilyenek a kamera előtt vagy amikor fanokkal találkoznak/kommunikálnak. Megjátssza magát ő is, mint ahogy mindegyik másik. Nem tudom mi a nagy szám benne.
2015. július 31. 22:55 #43
- törölt felhasználó -    
Csak nem az angol Leiner Laurához van szerencsém? Tipikusan az a fajtája az íróknak csúfolt falusi önképzőkörökből szalajtott személyeknek Zoe, aki sokat akar gyorsan, lehetőleg jelentős anyagi bevételt kecsegtetve - miközben fittyet hány a minőségre. Ordít róla, hogy nem passzióból csinálja az egész írósdit', mondjuk az állítólagos tehetsége is megér egy "imát", ami azt illeti. Borítékolva van a sztori fonala, a szereplők kidolgozottsága, és a "(mese)könyv" jövője is, de mint tudjuk, az igénytelenség manapság nevetségesen nagy méreteket képes ölteni, szóval nem csodálkoznék rajta, amennyiben megint hangos siker lenne a 10-13 éves korosztály körében a maszlaga'.
Rowling-hoz pedig szerintem bűn hasonlítani. Ő nem egy felkapott celebmaca, akinek csicskások írják a könyvét 2 éjszaka alatt, és nem többmilliós "rajongótáborral" kezdte az ipart. Ha így lenne, már több kelt volna el a HP-sorozatból, mint magából a Szentírásból. dry.gif
Azért kíváncsi vagyok, mennyi könyvet olvasott el életében, bár 10-20 nyári kötelező olvasmánynál nem saccolnám többre a tudományát. 110.gif
2015. július 31. 23:21 #44
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Félreértés ne essék, évek óta kedvelem Zoellát (vagy legalábbis régebben igen), de a múltkor átfutottam pár oldalt a Girl Online közepéből és úgy éreztem magam, mintha egy kisiskolás első szárnybontogatásait olvasgatnám, másrészt a történet is csontig lerágott és dögunalom. Egyáltalán nem kötött le, nem tetszett, kissé igénytelen, összecsapott hatást keltett az egész. Az első könyvből kiindulva el tudom képzelni, hogy milyen lesz a második, de talán a rózsaszín korszakát élő húgom tudja majd értékelni.
2015. augusztus 02. 06:19 #45
Baharka34
Baharka34
visszatérő vendég

StátuszTake a small bite
Hozzászólás: 434
Csatolások: 0
Azonosító: 199630
Wao. Most aztán lázba jöttem. Miért van olyan érzésem, hogy ez is egy tipikus tiniregény folytatás aminek semmitmondó sztorija van és lerágott csont már?
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!