Lehullott a lepel Zoella új könyvének címéről és borítójáról
2015. július 31. 10:34
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Kíváncsi leszek, ha lesz rá alkalmam mindenképp elolvasom.
2015. július 31. 11:57
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Még az elsőt sem olvastam, de akkor is várom a második részt, mert mindenképpen el fogom őket olvasni
2015. július 31. 12:29
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Nem tudom milyen lehet...
2015. július 31. 13:55
Régen szimpatizáltam Zoe-val, mindig is bájos lánynak tartottam, de valahogy úgy elveszítette a varázsát, miután kiderült, hogy a könyvének nem kevés része nem a saját tollából származik. Így nem tud már érdekelni se az első, de a most megjelenő második része sem. A youtube világ sem olyan már, mint régen volt. Ez az "írjunk egy könyvet, mert miért ne?" dolog kezd már kicsit unalmassá válni. A legtöbb így megírt műnek semmi értéke nincs, csupán azért eladható, mert az adott személy rendelkezik már ismeretséggel. Az íráshoz azonban köze nincs, a szókincs borzalmas, stb. Vannak persze kivételek, pl. Carrie Hope Fletcher több, mint 200 könyvet elolvasott már életében, kicsi kora óta ír, róla elhiszem, hogy nem azért ír/írt könyvet, mert most ez a "menő" a youtuberek körében. De sajnos kevés ilyen van már manapság. Én, aki 11 éves korom óta falom a könyveket és próbálkozom írással is, azért nem hiszem, hogy ne konyítanék egy keveset ahhoz, hogy minek van irodalmi értéke és minek nincs. Na de befejeztem ezt a kis kirohanást, mert rég nem arról szól a hozzászólásom, amiről kellene.
1 felhasználónak tetszik:
rammievengeance
2015. július 31. 14:04
Nagyon szeretem Zoellát. E Eléggé sok segitséget kapott sophiej-nek igaza van. De nagyon szeretem, mert mindig olyan kedves okos és vicces volt. Nagyon ari a kiejtése és minden nap egyre szebb lesz.. :3 Szeretem Zoellát
2015. július 31. 14:05
Zoella az egyik kedvenc videósom..
De nem vagyok lezbika mert ahogy elolvastam.. Nem akarom hogy fénreértsenek.-....
De nem vagyok lezbika mert ahogy elolvastam.. Nem akarom hogy fénreértsenek.-....
2015. július 31. 15:25
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
sophiej:
Igaz igaz! Bár azt hogy "A legtöbb így megírt műnek semmi értéke nincs, csupán azért eladható, mert az adott személy rendelkezik már ismeretséggel". Ez szinte mindenre igaz, olyan "zenészeket","művészeket" éltetnek sokan akinek mindegy egyes "műve",más szerzeménye.Tucat zene, tucat filmek amiknek semmi mondanivalója,csak az éppen aktuális trendet elégíti ki.
Igaz igaz! Bár azt hogy "A legtöbb így megírt műnek semmi értéke nincs, csupán azért eladható, mert az adott személy rendelkezik már ismeretséggel". Ez szinte mindenre igaz, olyan "zenészeket","művészeket" éltetnek sokan akinek mindegy egyes "műve",más szerzeménye.Tucat zene, tucat filmek amiknek semmi mondanivalója,csak az éppen aktuális trendet elégíti ki.
2015. július 31. 18:11
Idézet (hirosi @ 2015.07.31. 15:25)
sophiej:
Ez nyilvánvalóan így van, de mivel könyvről volt szó, nem akartam (annyira) eltérni a tárgytól.
2015. július 31. 18:37
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nem értem, hogy jött ide Rowling. Ő egy életművet adott ki a kezéből, mindenki ismeri és elismeri. Ellenben ezt a Zoella mittudoménkit nem hinném. Aki rajongja a vlogját, talán, de az is biztos, hogy 20 év múlva nem az ő könyveit adom a gyerekeim kezébe.
2015. július 31. 19:00
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok!
2015. július 31. 19:12
Az első könyve egy egyzserű sablonsztori,remélem ez különb lesz
2015. július 31. 21:03
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
kíváncsi vagyok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.