A Girl Online: On Tour címet viseli a brit YouTuber második, idén novemberben érkező regénye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lehullott a lepel Zoella új könyvének címéről és borítójáról
2015. július 30. 22:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
tetszik^^
2015. július 30. 22:51
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Egy ember beszédén általában megfigyelhető, mennyire művelt, mennyit olvas, ír. Én magam is rendszeresen olvasok és az írással is kismillió alkalommal próbálkoztam. Vannak ismerőseim, akik folyamatosan valamilyen művel a kezükben járkálnak, és olyanok is, akik a telefonjuknak élnek. Teljesen más a beszédstílusuk.
Szerintem az, aki rendszeresen olvas, nem így beszél, ahogy Zoella. Pláne, ha ír. Az írók a szavaikból élnek, azok teszik őket azzá, akik.
Hiába szánalmas ez a történet a maga közönségességével, vannak egész szép, kerek mondatok is. Ha valaki a beszédében nem használ ilyen kifejezéseket, az miért lepődik meg, ha azzal vádolják, hogy nem is ő írta azt a bizonyos könyvet?
Én magam sem beszélek fennkölten és hivatalosan a nap minden percében, használok csúnya szavakat és előszeretettel ágyazok angol kifejezéseket a magyar mondataimba, de ha arról van szó, azt hiszem, el tudok szakadni a köznyelvtől.
Nos, Zoellán ez nagyon nem látszik meg. Vannak komolyabb videói, és úgy gondolom, ha már ilyeneket le tud "írni", azokban a komolyabb témájú videókban lehetne összeszedettebb is.
Lehet, hogy ez most szőrszálhasogatásnak tűnik, és valaki számára teljesen értelmetlen, de mégis felmerül bennem a kérdés: aki egy közösségi médiában felkapaszkodott, teljesen hétköznapi kis csitri, hogy írhat olyan értelmes mondatokat, amihez hasonló még csak soha el sem hagyta a száját egyetlen videójában sem? Érdekes...
Szerintem az, aki rendszeresen olvas, nem így beszél, ahogy Zoella. Pláne, ha ír. Az írók a szavaikból élnek, azok teszik őket azzá, akik.
Hiába szánalmas ez a történet a maga közönségességével, vannak egész szép, kerek mondatok is. Ha valaki a beszédében nem használ ilyen kifejezéseket, az miért lepődik meg, ha azzal vádolják, hogy nem is ő írta azt a bizonyos könyvet?
Én magam sem beszélek fennkölten és hivatalosan a nap minden percében, használok csúnya szavakat és előszeretettel ágyazok angol kifejezéseket a magyar mondataimba, de ha arról van szó, azt hiszem, el tudok szakadni a köznyelvtől.
Nos, Zoellán ez nagyon nem látszik meg. Vannak komolyabb videói, és úgy gondolom, ha már ilyeneket le tud "írni", azokban a komolyabb témájú videókban lehetne összeszedettebb is.
Lehet, hogy ez most szőrszálhasogatásnak tűnik, és valaki számára teljesen értelmetlen, de mégis felmerül bennem a kérdés: aki egy közösségi médiában felkapaszkodott, teljesen hétköznapi kis csitri, hogy írhat olyan értelmes mondatokat, amihez hasonló még csak soha el sem hagyta a száját egyetlen videójában sem? Érdekes...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2015. július 30. 22:53
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Nem túl különleges egy könyv és hagyjuk már J.K Rowlingot megelőzze...ő eleve úgy ír könyvet hogy rengetegen ismerik akkor jó hogy..:/ Most nem féltékenységből meg irigykedésből de azért..
2015. július 30. 23:01
rammievengeance, olyan érthetetlen vagy, ez nem is volt kérdés, hogy ő írta-e vagy sem. a youtubon mindenki megjatssza, hogy idióta és hülyét csinál magából, csak h több követője legyen.
2015. július 30. 23:07
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Egy interjúban elmondta, hogy a könyv nagy részét nem ő írta meg ... elég volt egy könyv, nem kell még egy
2015. július 30. 23:34
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
@gROWINGsTRONG, nem értek egyet, de legyen neked igazad.
2015. július 31. 03:39
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Mindenki könyvet ír, majd filmet készítenek, aztán pedig a tv-ben lesz egy saját sorozatuk. Ez mind szép és jó, hogy a youtube-osok valami nagyobbat is elérhetnek...
Például, annyira "híresek" már, hogy több ezer dollárt/fontot tudnak gyűjteni egy bizonyos szervezetnek. Szerintem ezzel valami jó dologra használják a "hírnevüket". Akár kedveled őket, akár nem. Na már most letértem a topikról. Rohadtul is elfelejtettem..
Meg van. Folyt. köv. az első bekezdés végéről: ..Azonban nem minden amit publikálnak jó. Csak azért, mert megelőzte J.K. Rowling első hetes kiadását vagy akár a rajongó irományt E.L. James-től, nem jelent semmit. Kérlek szépen, a média annyira mindennapi életünké vált, hogy sokkal egyszerűbb valamit kihirdetni. Azt se felejtsük el, hogy Zoellának 9 millió követője van Youtube-on. J.K. Rowling pedig közel se volt a hírnévhez a legelső héten (csak 1 000 másolatot készítettek a könyvéből, az volt a célja, hogy legalább egy ember elolvassa). A 'hatalmas sikert' nagy részében az internetnek és a már megalapozott hírnevének köszönhette.
Megemlíteném, én nem olvastam a könyvet, de szerintem nem egy thriller, ezért olyan hű de óriás Stephen King alapú szókincs és fogalmazás nem kell (nagy valószínűséggel saját magáról írta..). Néhány sorral alattam lévő hozzászólónak szól, ez a kis paragrafus, csak azért mert valaki egyféle módon beszél, nehogy már azt állítsd nekem, hogy meg tudod állapítani az intellektuális szintjüket.. Ugyan már.
Nyilván itt is van kivétel.
Oh jézus, megint hozzászóltam valamihez. Tudod mit, el se olvasd!
Például, annyira "híresek" már, hogy több ezer dollárt/fontot tudnak gyűjteni egy bizonyos szervezetnek. Szerintem ezzel valami jó dologra használják a "hírnevüket". Akár kedveled őket, akár nem. Na már most letértem a topikról. Rohadtul is elfelejtettem..
Meg van. Folyt. köv. az első bekezdés végéről: ..Azonban nem minden amit publikálnak jó. Csak azért, mert megelőzte J.K. Rowling első hetes kiadását vagy akár a rajongó irományt E.L. James-től, nem jelent semmit. Kérlek szépen, a média annyira mindennapi életünké vált, hogy sokkal egyszerűbb valamit kihirdetni. Azt se felejtsük el, hogy Zoellának 9 millió követője van Youtube-on. J.K. Rowling pedig közel se volt a hírnévhez a legelső héten (csak 1 000 másolatot készítettek a könyvéből, az volt a célja, hogy legalább egy ember elolvassa). A 'hatalmas sikert' nagy részében az internetnek és a már megalapozott hírnevének köszönhette.
Megemlíteném, én nem olvastam a könyvet, de szerintem nem egy thriller, ezért olyan hű de óriás Stephen King alapú szókincs és fogalmazás nem kell (nagy valószínűséggel saját magáról írta..). Néhány sorral alattam lévő hozzászólónak szól, ez a kis paragrafus, csak azért mert valaki egyféle módon beszél, nehogy már azt állítsd nekem, hogy meg tudod állapítani az intellektuális szintjüket.. Ugyan már.
Oh jézus, megint hozzászóltam valamihez. Tudod mit, el se olvasd!
2015. július 31. 08:29
Ó, én úgy elolvasnám mindkét részét, remélem lesz lehetőségem rá!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.