Hazánk egyik legnépszerűbb edzőjeként és életmód tanácsadójaként ismert Schobert Norbi A nagy kalóriahazugság címmel jelenteti meg legújabb könyvét augusztus 3-án.
A teljes cikkhez kattints ide!
Augusztus 3-án debütál Schobert Norbi új könyve
2015. július 30. 20:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. július 30. 20:39
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ma raktam ki az újdonság piramisra LOL
2015. július 30. 20:42
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
Vicces, amikor az egyik áltudományos marhaságot megcáfolja valaki egy másik áltudományos marhasággal. Őszintén szólva az összes ilyen fogyókúrázós bohóckodást komolytalannak tartom. Lefogyni egyféleképpen lehet: az ember nem eszik annyit. Nekem így sikerült leadnom nem egészen egy év alatt 10 kilót, bármiféle extra étrend, könyv, módszer stb. nélkül. Egyszerűen elhatároztam, hogy „mostantól nem eszem vacsorát” és működött.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 30. 20:47
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
El Mexicano: Vicces, amikor az egyik áltudományos marhaságot megcáfolja valaki egy másik áltudományos marhasággal. Őszintén szólva az összes ilyen fogyókúrázós bohóckodást komolytalannak tartom. Lefogyni egyféleképpen lehet: az ember nem eszik annyit. Nekem így sikerült leadnom nem egészen egy év alatt 10 kilót, bármiféle extra étrend, könyv, módszer stb. nélkül. Egyszerűen elhatároztam, hogy „mostantól nem eszem vacsorát” és működött.
Adom
2015. július 30. 21:10
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Plusz mozgás is kell. Ha meg elhatározzuk hogy nem eszünk annyit vagy olyasmit, mint régen. Tartani is kell magunkat ahhoz, különben semmit se ér az egész.
2015. július 30. 21:17
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
A hülyeségei helyett törődhetne a lányával, aki a sulinkba jár, és iszonyat buta...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 30. 21:18
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Én őszintén szólva sosem bírtam ezt a csávót. Cikkeinek nulla a tudományos (nem áltudományos) alapja. Egyszerűen nem értem, hogy ő ezekkel e drága dolgokkal mégis hogyan segíthetett másoknak.-gondolom a koplalás vezet valamire.
A biológiánkhoz kötött természetes étkezésnél nincs jobb a normális testsúly tartásához. Túlsztárolt, semmittudó fazon. Az még nem is gond, csak hogy a fenébe tud a hülyeségeivel meggazdagodni?
Személyes gondolkodásom írtam le a témáról, nem szükséges a torkomnak ugrani.
2015. július 31. 07:43
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2015.07.30. 21:18)
Én őszintén szólva sosem bírtam ezt a csávót. Cikkeinek nulla a tudományos (nem áltudományos) alapja. Egyszerűen nem értem, hogy ő ezekkel e drága dolgokkal mégis hogyan segíthetett másoknak.-gondolom a koplalás vezet valamire.
A biológiánkhoz kötött természetes étkezésnél nincs jobb a normális testsúly tartásához. Túlsztárolt, semmittudó fazon. Az még nem is gond, csak hogy a fenébe tud a hülyeségeivel meggazdagodni?
Személyes gondolkodásom írtam le a témáról, nem szükséges a torkomnak ugrani.
Nem toroknak ugrás, csak a kérdéseidre válaszolva:
Úgy segített másoknak, hogy aki betartotta a tanácsait, annak sikerült lefogyni. Igen, másoknak segítség nélkül, módszer és kiegészítők nélkül is megy, másoknak pedig kell valami, amire támaszkodhatnak, nem vagyunk egyformák.
Koplalás semmire nem vezet, ilyenkor a szervezet szépen lebontja a vázizmot, hogy abból biztosítson gyors energiát, ami hosszú távon fáradtsághoz, kimerültséghez és egy löttyedt testalkathoz vezet.
A biológiánkhoz kötött természetes étkezésnél valóban nincs jobb, de ez a paleo étrend, és nem az, amire te gondolsz.
Hogy lehet a hülyeséggel meggazdagodni? Sehogy, legalábbis hosszútávon nem lehet. Csak életképes, valóban működő dolgokkal, egyébként nem lenne hosszú életű a biznisz. Pont ezért nincs egyetlen nőimagazinos csodadiétának sem milliárdos franchise hálózata, mert azok aktuális divatra, áltudományos átverésekre alapoznak.
2015. július 31. 08:23
Na, akinek sikerül tőle fogyni, annak biztos jól jön...
2015. július 31. 16:15
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Hajrá, biztos jó sok pénzt fog keresni ebből a könyvből! Amúgy jó nyaralást neki!
2015. július 31. 19:07
Idézet (El Mexicano @ 2015.07.30. 20:42)
Vicces, amikor az egyik áltudományos marhaságot megcáfolja valaki egy másik áltudományos marhasággal. Őszintén szólva az összes ilyen fogyókúrázós bohóckodást komolytalannak tartom. Lefogyni egyféleképpen lehet: az ember nem eszik annyit. Nekem így sikerült leadnom nem egészen egy év alatt 10 kilót, bármiféle extra étrend, könyv, módszer stb. nélkül. Egyszerűen elhatároztam, hogy „mostantól nem eszem vacsorát” és működött.
Teljesen igazad van!
2015. július 31. 21:04
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
biztos am jó cikk lett
2015. augusztus 01. 12:02
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nem érdekel, nem vagyok rá kiváncsi -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.