Ritka kék Hold lesz látható péntek este
2015. augusztus 01. 00:34
Tök jó h nincs egy felhő az égen.
csodaszép! De egy biztos : Nem kék színű
2015. augusztus 01. 08:42
|
|
Gyöngyike Horváthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 246947 offline
|
most ez igaz? tényleg így fog kinézni a hold?
2015. augusztus 01. 09:10
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
emberek, most olvasom a kommenteket, hogy nem is volt kék. olvassátok már el mégegyszer a cikket, és értelmezzétek újra. ha ez nem megy, akkor idézek a gyengébbek kedvéért: „Bár sokan reménykednek, hogy a Hold ilyenkor kékes árnyalatot vesz fel, ez nem igaz, többnyire ezüstös fényben ragyog" világos? a kék hold azt jelenti hogy telihold.nem lesz kék, bármennyire is erősködtök. tisztelet a kivételnek, ha van.
2015. augusztus 01. 09:13
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
lol hát én semmi különbséget nem láttam XDD
2015. augusztus 01. 09:59
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
PrettyLittleLiars írta:
emberek, most olvasom a kommenteket, hogy nem is volt kék. olvassátok már el mégegyszer a cikket, és értelmezzétek újra. ha ez nem megy, akkor idézek a gyengébbek kedvéért: „Bár sokan reménykednek, hogy a Hold ilyenkor kékes árnyalatot vesz fel, ez nem igaz, többnyire ezüstös fényben ragyog" világos? a kék hold azt jelenti hogy telihold.nem lesz kék, bármennyire is erősködtök. tisztelet a kivételnek, ha van
Jó, de ha "ezüstös" sem volt???
emberek, most olvasom a kommenteket, hogy nem is volt kék. olvassátok már el mégegyszer a cikket, és értelmezzétek újra. ha ez nem megy, akkor idézek a gyengébbek kedvéért: „Bár sokan reménykednek, hogy a Hold ilyenkor kékes árnyalatot vesz fel, ez nem igaz, többnyire ezüstös fényben ragyog" világos? a kék hold azt jelenti hogy telihold.nem lesz kék, bármennyire is erősködtök. tisztelet a kivételnek, ha van
Jó, de ha "ezüstös" sem volt???
2015. augusztus 01. 10:07
Hat en semmi kulonbseget nem lattam, ugyan olyan volt, mint mindig... Vagy az en szemem rossz.
2015. augusztus 01. 10:35
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Fú gyerekek!
Én megnéztem és valami gyönyörű volt. Tényleg ezüstös a fénye és sokkal fényesebb. Az utcánkban sosem volt világítás, de most tisztán láttam mindent éjjel 2-kor. Valami gyönyörű volt!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: