Ő akart átlagos lenni. Így nem lesz az.
Ő akar "igaz" zenét csinálni. Nem fog a többi srác nélkül.
Rövid és keserű szóló karrierje lesz. Igazi rajongók nélkül nehéz. Őket pedig elveszítette.
Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik
2015. július 30. 14:00
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Hát szerintem úgyan az lesz mint Zayn-bol mint Robi Williams-bol vagy ép Justin Timberlake-bol!! Öszintén nekem semmi bajom hogy solo lesz de fura!
2015. július 30. 14:14
Sokán írják, hogy nem fog neki sikerülni.
Zaynnek r@hadt jó hangja van (elnézést a kifejezésért). Tény, hogy nem lesz akkora sikere, mint a One Directionnel, de nem fog elbukni. Legalábbis nem olyan hamar.
Mindenesetre gratulálok Zaynnek, biztos meg fogom hallgatni a számait! Hajrá!
<3
Zaynnek r@hadt jó hangja van (elnézést a kifejezésért). Tény, hogy nem lesz akkora sikere, mint a One Directionnel, de nem fog elbukni. Legalábbis nem olyan hamar.
Mindenesetre gratulálok Zaynnek, biztos meg fogom hallgatni a számait! Hajrá!
2015. július 30. 14:23
#igazizene...tehát akkor én 5 évig nem igazi zenét hallgattam és olyat amit utált.Remek.
Megmondhatta volna,hogy "gyerekek,ez nem az én stílusom,másféle irányba akarok elmenni" és normálisan kiszáll.De nem...
Ezek ellenére sok sikert neki,nem tudom,van-e elég tehetsége ahhoz hogy így is befusson,de az biztos,hogy a múltja mindig ott lesz és biztos nem lesz olyan szinten sikeres lenni,mint az One Direction-ban.
Megmondhatta volna,hogy "gyerekek,ez nem az én stílusom,másféle irányba akarok elmenni" és normálisan kiszáll.De nem...
Ezek ellenére sok sikert neki,nem tudom,van-e elég tehetsége ahhoz hogy így is befusson,de az biztos,hogy a múltja mindig ott lesz és biztos nem lesz olyan szinten sikeres lenni,mint az One Direction-ban.
2015. július 30. 14:23
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Tinibálvány:
Ha olyan sorsa lesz neki mint Robbie Williams-nek vagy Justin Timberlake-nek akkor az volt élete legjobb döntése hogy kilépett a bandából,mivel ez a két előadó is sokkal nagyobb sikereket ért el szólóban,mint bandában.
De én sok elvakult 1D fanatikussal szemben sok sikert kívánok neki,remélem sikerül neki érvényesülni.
Mert a tweet-jebol az derül ki hogy nem sikerült megmutatnia igazán magát és így akarja kifejezni hogy ki is ő valójában.
Ha olyan sorsa lesz neki mint Robbie Williams-nek vagy Justin Timberlake-nek akkor az volt élete legjobb döntése hogy kilépett a bandából,mivel ez a két előadó is sokkal nagyobb sikereket ért el szólóban,mint bandában.
De én sok elvakult 1D fanatikussal szemben sok sikert kívánok neki,remélem sikerül neki érvényesülni.
Mert a tweet-jebol az derül ki hogy nem sikerült megmutatnia igazán magát és így akarja kifejezni hogy ki is ő valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Evelin1D
2015. július 30. 14:32
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Hát, az egyik szemem sír, a másik örül... Egyrészt szomorú hír, mert tudom(most már biztosra), hogy soha többé nem fog visszamenni a 1D-be... De másrészt látom, milyen boldog így, és hát az a lényeg, hogy nem adja fel teljesen a karrierjét, mert fojtatja az éneklést. És ha ő boldog, én is az vagyok
Egy biztos, rám mindig számíthat, és sok szerencsét hozzá
ui.:
Én is így értelmeztem...
Egy biztos, rám mindig számíthat, és sok szerencsét hozzá
ui.:
Idézet (enci o.oO @ 2015.07.30. 14:23)
Én is így értelmeztem...
2015. július 30. 14:47
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Remélem lesz olyan sikeres mint a bandában.
Sok sikert kívánok neki <3
2015. július 30. 15:04
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Ezt eddig is tudni lehetett,hogy valójában nem is azért hagyta ott a bandát,mert hogy átlagos életet akar élni,mert akkor még több kép került róla a napvilágra,mint amikor a bandában volt.
2015. július 30. 15:05
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
ha neki így jó és így érzi jól magát akkor áldásom rá
örülök, hogy boldog
2015. július 30. 15:06
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem egyedül nem lesz akkora sikere, mint a fiúkkal.
2015. július 30. 15:07
|
|
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline
|
Idézet (Rebíí97 @ 2015.07.30. 13:50)
Ő akart átlagos lenni. Így nem lesz az.
Rövid és keserű szóló karrierje lesz. Igazi rajongók nélkül nehéz. Őket pedig elveszítette.
Teljesen egyet értek veled!!!
2015. július 30. 15:13
Annyira boldog vagyok *-* végre önmaga lehet végre boldog *-* az a lényeg hogy ő boldog *-* már várom az albumokat és a zenéket *-*
2015. július 30. 15:16
Öszintén örülök , hogy boldog
Igazán különleges a hangszíne . Sok sikert a továbbiakhoz DJ Malikom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.