Leszbikus párt alakít Ellen Page és Julianne Moore
2015. július 30. 16:01
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Az oké, hogy a korkülönbség ma már nem számít, de 27 év van kettejük közt... nem meredek mutató ez egy kicsit?
2015. július 30. 16:06
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Gondolom azért választották Paige-t, mert pont, hogy könnyű lenne neki, legalábbis bizonyos szemszögből (ő nyiltan vállalja, hogy leszbikus). Egyébként jónak tűnik a trailer alapján, bár nem vagyok annyira odáig a drámákért (mindig elsírom magam
főleg ezen).
2015. július 30. 16:11
Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.30. 16:01)
Az oké, hogy a korkülönbség ma már nem számít, de 27 év van kettejük közt... nem meredek mutató ez egy kicsit? 
A való életben is 19 év volt a két nő között a különbség, de Stacie csak 31 volt, amikor Laurel meghalt, úgyhogy nem volt célszerű 30 év feletti színésznőt választani a szerepére. Igazából Julianne az, aki kicsit idős a szerepéhez, de ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 30. 17:08
|
|
liar99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 36 Azonosító: 245836 offline
|
Mostanában nagyon felkapottak lettek a melegek,viszont ez a történet nagyon édes,bemutatja,hogy két meleg is szeretheti ugyanúgy egymást,mint a nem meleg társaik.Alig várom,hogy megnézhessem
2015. július 30. 18:06
|
|
Hemmolover21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 245010 offline
|
Várom már:)
2015. július 30. 19:08
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
És miért is lettek vajon olyan "felkapottak" a melegek mostanság? Mert éppen nem volt mibe belekötni a mai "mindenkinekk*rvárabeszólok" társadalomnak.
Magyarország az egyik olyan ország, ahol rengeteg olyan ember van, akik egyszerűen nem bírnak nem másokkal foglalkozni. Amint lehet, lelépek ebből az önpusztító országból.
...Ja, tudom, nem éppen a cikkhez tartozik, de most éppen nagyon ki kellett ennek jönni, - de legalább ezzel nem személyeskedek, majd magára ismer, aki olyan.
...Ja, tudom, nem éppen a cikkhez tartozik, de most éppen nagyon ki kellett ennek jönni, - de legalább ezzel nem személyeskedek, majd magára ismer, aki olyan.
2015. július 30. 19:16
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ramada:
Te nagyon okos lehetsz ha ezt ìgy fogod fel..
Divat, divat, divat... Ti most komolyan ,, nem tudtok valami mással jōnni??! Szerintem meg az olyanok mint te, nevetsegesek.
×bocsiezvan×
Te nagyon okos lehetsz ha ezt ìgy fogod fel..
Divat, divat, divat... Ti most komolyan ,, nem tudtok valami mással jōnni??! Szerintem meg az olyanok mint te, nevetsegesek.
2015. július 30. 19:24
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Ramadaa @ 2015.07.30. 19:12)
Most ez a divat?! A saját nemhez kötődés..nevetséges. ._.
Aha, akkora divat, mint zöldbabot enni gumicsizmában.
Nem unalmas, hogy minden ilyen témájú cikk alá ugyanazon hülyeségeket írjátok? Ez régóta érdekel.
2015. július 30. 19:53
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Nomiii @ 2015.07.30. 18:43)
habibi: itt Torontoban mutatjak be, nem Cannesben.. Meg kene tanulni olvasni -.-"" amugy meg varom a filmet 
Édesem, én meg odaírtam hogy a The Normal Heartot mutatták be Cannesban, és hogy talán ez az egyetlen különbség a kettő között.
Neked meg a jó modort kéne megtanulnod elég sürgősen...
2015. július 30. 20:08
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Ramadaa @ 2015.07.30. 19:12)
Most ez a divat?! A saját nemhez kötődés..nevetséges. ._.
És aki követi a divatot, az egyből leszbivé válik? ójessz
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 31. 21:17
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
Fúj biztos nem nézem meg.
2015. augusztus 01. 16:47
nem értem mi ezen a "fúj"..ha a saját neméhez vonzódik valaki..azért még nem kell utálni..
"
2015. augusztus 01. 17:43
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Erdekes lehetett Ellennek, hiszen eloben is a sajat nemehez vonzodik
Szoval egy ujabb siros film..de jo
Muszaj megneznem, mert van par szuper szinesz/szineszno benne
Am erdekes, hogy pont ok jatszak el.
Szoval egy ujabb siros film..de jo
2015. augusztus 01. 23:36
Brace yourselves, homophobic comments are coming: 3...2...1...
Na, igen, a filmet hihetetlenül várom, mindkét színésznő kiemelkedő, és természetesen a témája is nagyon érdekel és érint. Érzem, jó lesz ez!
A homofóboknak pedig kívánom, hogy egyszer kerüljenek olyan helyzetbe, ahol hátrányos megkülönböztetésben részesednek a nemi hovatartozásuk miatt (elég utópisztikus gondolat, tudom...). Még jó, hogy a primitív kis véleményetek nem akadályoz abban, hogy boldog és teljes értékű életet éljek. Bár ahogy a Budapest Pride Felvonuláson elnéztem, eléggé kihalófélben vagytok hál' istennek, szóval még arra is van esély, hogy úgy menjek végig az utcán a barátnőmmel, hogy nem köpnek le/szólnak be/vernek meg...?
Na, igen, a filmet hihetetlenül várom, mindkét színésznő kiemelkedő, és természetesen a témája is nagyon érdekel és érint. Érzem, jó lesz ez!
A homofóboknak pedig kívánom, hogy egyszer kerüljenek olyan helyzetbe, ahol hátrányos megkülönböztetésben részesednek a nemi hovatartozásuk miatt (elég utópisztikus gondolat, tudom...). Még jó, hogy a primitív kis véleményetek nem akadályoz abban, hogy boldog és teljes értékű életet éljek. Bár ahogy a Budapest Pride Felvonuláson elnéztem, eléggé kihalófélben vagytok hál' istennek, szóval még arra is van esély, hogy úgy menjek végig az utcán a barátnőmmel, hogy nem köpnek le/szólnak be/vernek meg...?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.