A híres négytagú dél-koreai lánycsapat visszatéréséig csak pár napot kell már csak aludni. Az elmúlt napokban napvilágot látottak a teaser fotók, a dallista, az album címe és a videoklip előzetese is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nincs messze a Wonder Girls visszatérése
2015. július 30. 14:48
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok nekik!
2015. július 30. 21:57
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Gratula nekik:)
2015. július 31. 21:19
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
Utálom a keletieket lol
2015. július 31. 21:21
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Jó kis hónap lesz, SNSD (nem mintha nagyon szeretném őket) vs Bigbang vs WG
Én már csak a kis f(x)-emet várom már csak.
Azt hiszem a Wonder Girls volt az első kpop együttesem akiket megszerettem, így nagyon örülök hogy visszatérnek, bár Sohee volt a kedvenc tagom, mégis várom már!
Azt hiszem a Wonder Girls volt az első kpop együttesem akiket megszerettem, így nagyon örülök hogy visszatérnek, bár Sohee volt a kedvenc tagom, mégis várom már!
2015. augusztus 01. 14:27
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Te jó égggg! El sem tudom hinni, hogy WG comeback lesz
Nem vagyok elhivatott rajongó, de imádom a hangjukat és a zenéjüket, különöseb Yubin-t
Nagyon nagyon várom, a teaser-eket és az "I Feel You" előzetes már most agyonhallgattam... ^^
Papa JYP nagyon tolja most a bandákat, 2PM, GOT7 most WG csupa-csupa jó dolgok
WG hwaiting!!~~ woohoo
Papa JYP nagyon tolja most a bandákat, 2PM, GOT7 most WG csupa-csupa jó dolgok
WG hwaiting!!~~ woohoo
2015. augusztus 02. 00:21
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Idézet (arianaforever @ 2015.07.31. 21:19)
Utálom a keletieket lol
Úgy imádom az ilyen embereket....lelökni egy szikláról
Mondhatnám, hogy sajnálom a szüleidet, hogy ilyen gyerekük van, de viszont ők azok akik nem neveltek beléd egy kis illemet.
2015. augusztus 02. 18:35
Hát te jó ég!!!!!!
Ha már ezek a teaser-ök is majdnem megöltek, mi lesz velem az MV-nél???:DDD Olyan jó, hogy sosem követik a tömeget birka módjára, hanem továbbra is különlegesek maradnak:) Nem hiába a K-POP legendái:)
Kicsit elfogult vagyok YeEunnal kapcsolatban, mivel zongorázott, dehát mindannyián TÉNYLEG nagyon tehetségesek. A group teaser pedig zseniális, főleg ezzel a '80-as évekbeli hangzással.
"JYP!..and the Wonder Girls! We're back!"
Ha már ezek a teaser-ök is majdnem megöltek, mi lesz velem az MV-nél???:DDD Olyan jó, hogy sosem követik a tömeget birka módjára, hanem továbbra is különlegesek maradnak:) Nem hiába a K-POP legendái:)
Kicsit elfogult vagyok YeEunnal kapcsolatban, mivel zongorázott, dehát mindannyián TÉNYLEG nagyon tehetségesek. A group teaser pedig zseniális, főleg ezzel a '80-as évekbeli hangzással.
"JYP!..and the Wonder Girls! We're back!"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: