Beégették Cara Delevingnet
2015. szeptember 05. 12:14
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Csak azt nem értem mi értelme volt az egésznek
2015. szeptember 11. 21:08
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
De fura arckifejezést vágott! Nagyon cukin állt neki.Amúgy, az, hogy megkérdezték, hogy fáradt-e, meg hogy dobjon be egy redbullt, az szerintem egyáltalán nem bunkóság, csak egy szimpla kérdés volt, és a másikat meg poénnak szánták. Azért a pénzes rész durva volt, de Cara tényleg lehetett volna feldobottabb, vagy csak játssza meg, mert ő ezért is pénzt kap.Ha fáradt, akkor meg ne vállaljon interjúkat...
2015. szeptember 26. 17:31
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Szerintem egyáltalán nem voltak bunkók a műsorvezetők, inkább Cara volt az, aki elég érdekes pofákat vágott az egész interjú alatt. Értem én, reggel volt, fáradt volt, de igyon egy kávét vagy akármit és legyen készen. Az átlagemberek van hogy hajnali 3-4 órakor kelnek és heti 5x nyomnak le 12 órákat, neki meg mi dolga van? Elmenni egy ilyen eseményre mosolyogni két sort, egy-két mondatot beszélni és kész..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: