Starity

Beégették Cara Delevingnet

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 29. 22:33 #81
Selenator112
Selenator112
új tag

StátuszI Love Selena <3 Selenator forever *o* WE ARE THE WALKING DEAD!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 232060
nem beégették hanem rendesen megalázták. Undorítóak, fogalmuk sincs Cara-nak mennyi dolga van és még van képük ilyeneket mondani..
2015. július 29. 22:38 #82
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
Miért kell valakit így megalázni?Ha nem szeretem az illetőt,akkir sem csinálom ezt vele...szegèny Cara..sad.gif
De szerintem nagyon tehetsèges. :* smileeee.gif
2015. július 30. 00:12 #83
highmami
highmami
új tag

StátuszDestroy what destroys you
Hozzászólás: 5
Azonosító: 247245
Nem hinnem hogy Carat kulonosebben zavarta volna a dolog
2015. július 30. 04:48 #84
Almababa1215
Almababa1215
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 247434
Igen, a műsorvezetők tényleg bunkók voltak, de tökmindegy milyen fáradt volt akkor is viselkedhetett volna normálisan és nem ott puffogni, és sajnáltatni magát. Azért kapja a pénzét, és nem azért hogy unottan üldögéljen aztán meg besértődjön. Ennél sokkal nagyobb sértegetéseket is végigmosolyogtak sztárok, mert élőben mennek. Ott van helyette a média felháborodni, neki modellként inkább kiegyensúlyozottnak kéne lennie mindig, minden helyzetben.Ez az én véleményem nem muszály egyetérteni. smileeee.gif
2015. július 30. 08:42 #85
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Ez genyóság volt tőlük.
2015. július 30. 08:43 #86
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Mit ne mondjak, eléggé unottnak és kedvtelennek tûnt az interjúban. Természetesen megjátszhatta volna, hogy milyen izgatott, de a mûsorvezetõk meg rögtön azzal kezdték, hogy eltévesztették a nevét. Cara is válaszólhatott volna normálisabban, viszont a mûsorvezetõk is lehettek volna kedvesebbek. Nyilvánvaló, hogy szegény elég fáradt volt, mindenkinek lehetnek rossz napjai.
2015. július 30. 10:20 #87
Mollyka0011
Mollyka0011
visszatérő vendég

StátuszJust a little nasty, but always kept it classy
Hozzászólás: 364
Csatolások: 1
Azonosító: 163967
Mondhatjátok azt, hogy fáradtan is meg lehet játszani a jókedvet, de nem. Színészként néha engem is figyelmeztetnek arra egy fáradt nap után, hogy hozzam az ugrándozós kislány szerepét, aki sohasem szomorú és fáradt, mindig mosolyog, de ez nehéz és igen is megerőltető! smileeee.gif
A riporterek pedig szimplán bunkók voltak és képtelenek figyelembe venni azt, ha valaki fáradt, vagy éppen nincs jó napja.
2015. július 30. 10:29 #88
- törölt felhasználó -    
Tényleg bunkó húzás volt a riporterektől, de Cara se nézett ki valami jól, itt a fáradt arcára és az unottságára gondolok.
2015. július 30. 10:38 #89
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Azonosító: 227703
Almababa1215 Egyetértek. Elég bunkók voltak a műsorvezetők,de ennyi pénzért egy kicsit kedvesebben is válaszolgathatott volna vagy egy mosolyt megerőltethettet volna...legalább arra a kb. 10 percre amennyi ideig az interjú tartott volna eredetileg.
2015. július 30. 10:59 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (OceanSoul @ 2015.07.29. 20:38)
Félreértés ne essen nem a riportereket védem, de ebben a szituációban nem csak ők voltak az egyedüli vétkesek. A csaj úgy festett mint egy élő hulla, amire még a sminkje is rátett egy lapáttal, a válaszai blődek voltak. Ha valóban nagyon ki volt merülve és nem volt ideje aludni akkor nem kellett volna elvállalnia ezt az interjút, de megtette.
Modell létére tudhatná, hogy mindig a legelőnyösebb arcát kell mutatnia a médiának erre fel itt teljesen szét volt esve, nekem is olyan érzésem volt, hogy bármely pillanatban kidőlhet. Még a normál kérdésekre se tudott kielégítő válaszokat adni, a cérna pedig akkor szakadt el nála mikor megjegyezték, hogy kimerültnek tűnik ekkor elkezdett magyarázkodni, - ami már eleve nem egy okos dolog (riporter alanya ne szabadkozzon), aztán próbálta elütni a helyzetet egy poénnal, amit megtoldott egy fanyar mosollyal és ezt félreértelmezve reagált a riporternő (red bull), amit szerintem nem sértésnek szánt (pár mp-vel később ki is derült mert moodynak nevezte) inkább arra számított hogy a csaj is nevet vele és veszi a lapot de totál félreértelmezte az egészet... a riporternő a "kikapcsolás" után megjegyezte, hogy wow shes moody vagy valami hasonló, ami arra utal, hogy kiszámíthatatlan az hogy mit miként reagál le (ingadozó kedélyállapot) és hogy ő nem bántásból mondta azt amit. A továbbiakban tényleg volt egy gúnyos megjegyzés, de én még azt is jogosnak találom, ha az embert megfizetik valamiért akkor tényleg nyújtsa azt amit tőle elvárnak, milyen lenne ha mindenki csak félmunkát végezne? Ha nem képes valamire azt ne vállalja el és kész. Ennyi erővel a riporterek is csak ülhetnének ott pont ugyanúgy ahogy ez a szupermodell, csak és kizárólag eldöntendő kérdéseket tennének fel miközben a tej megalszik a szájukban...

Carának ilyen az alaptermészete. Azt ne várd tőle, hogy csak azért, mert megfizetik, egy kis Duracell nyusziként fog viselkedni, mert nem fog. Azt nem mondom, hogy egy éjszakai partizás nincs benne a dologban, de alapvetően ő ilyen flegma típus.
2015. július 30. 11:23 #91
- törölt felhasználó -    
De bunkók..nem tudom, hogy esne nekik (a riporterekről beszélek), hogy ha ez fordítva történt volna meg..
2015. július 30. 11:34 #92
FashionLady
FashionLady

Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
nem kedvelem különösebben Cara-t, de ha más típusú kérdéseket tettek volna fel a műsorvezetők, máshogy alakult volna a beszélgetés.
2015. július 30. 11:59 #93
- törölt felhasználó -    
Ne csodálkozzon! Már alapból, amilyen buta ábrázata van, miközben pedig rákontráz, kitágulnak az amúgy is hatalmas orrlyukai. Túl nagyra tarja magát, de legalább próbálná meg egy kicsit leplezni. Mit várt, hogy mindenki majd megborul előtte, csak mert egy ostoba celeb és közben minden az ölébe hullik?! Ha kicsit másként állt volna az egészhez, nem lettek volna vele ilyenek a riporterek sem.
2015. július 30. 12:07 #94
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Sose értem az ilyen műsorvezetőket, miért kell ilyen kínos kérdéseket feltenni? Ha tőle kérdeznék, az neki talán jól esne???
2015. július 30. 12:45 #95
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Idézet (OceanSoul @ 2015.07.29. 20:55)
Szerintem az ide irkálók 90%-a (azokra gondolok akik azt pötyögték/pötyögik be, hogy bunkó riporterek, szegény Cara) még nem dolgozott egy napot sem és nem ért angolul, hogy helyesen értelmezni tudja mi van a videóban mivel a cikk túlzó és Carát áldozatnak állítja be.
A kulcsszó amiről a cikkben nem esik szó: "moody" - angol meghatározása (of a person) given to unpredictable changes of mood, especially sudden bouts of gloominess or sullenness.
A műsorvezetőnő ezt a szót használta miután a csajt "lekapcsolták". A mondatkörnyezetből minden kiderül világosan, nem értem hogy a cikkíró mért nem foglalta bele a lényeget, persze a sajnáltatás is a szimpátiakeltés egyik eszköze, de ez a cikk nem fedi teljesen a valóságot. Mindegy többet ide nem írok, csak felhúzom magam a szegény Caras hozzászólásokon. Ignorance is bliss. rohog.gif

Egyetértek az első hozzászólásoddal, és ebben is van áigazság- a cikk nagyonis arra ment ki, hogy egyoldalúan Carát állítsa be "áldozatként" és lehúzza a riportereket.
Bizonyos szempontból Cara is elszúrta a dolgokat, habár számomra is egyértelmű, hogy a riporterek vitték túlzásba a poénkodást - ami a végére már inkább szándékos piszkálódásba ment át.
A "moody" szó viszont nem hangzott el, a riporternő annyit mondott , "she was in a mood". Ez pedig egyáltalán nem ugyanaz, mintha azt mondta volna, '"she must be moody" vagy "she is moody". Utóbbi valóban nem lett volna gúnyos, az, amit mondott viszont nagyon is az volt, főleg a hangsúly tekintetében.
ugye, a részletek, amiket te is említettél... smileeee.gif
2015. július 30. 13:09 #96
- törölt felhasználó -    
OceanSoul: Végre valaki,aki érti a lényeget!
2015. július 30. 13:13 #97
- törölt felhasználó -    
Tény,hogy Cara nem volt túl lelkes,de nem lep meg,mivel látszott rajta,hogy kimerült,a hírességek is emberek.A műsorvezetők pedig bunkók voltak,túl messzire mentek.
2015. július 30. 13:15 #98
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Mindig is tudtam,hogy flegma stílusa van a csajnak amibe persze nem kellene belekötni de akkor is...Szerintem egy sztárnak vállalnia kell a sokszori bájcsevegéseket és erőltetett mosolygást. Egy kicsit mutathatta volna magát feldobottabbnak is,mert lehet védeni de egy olyan híres embernek mint ő sajnos ez is a feladata. Hiszen ők is megmondták...nem véletlen kap ennyi pénzt. Ez is a hírnévvel jár.
2015. július 30. 14:12 #99
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
Hozzászólás: 320
Azonosító: 243174
Ez már tényleg a bunkóság netovábbja volt.Mit képzelnek magukról?!Mondjuk valahol nekik is igazuk van.Cara mutathatta volna magát lelkesebbnek is.
2015. július 30. 14:36 #100
blanka5
blanka5
visszatérő vendég
Hozzászólás: 180
Azonosító: 247454
Szegény sajnálom
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok