Beégették Cara Delevingnet
2015. július 29. 20:33
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Ez nagyon szánalmas és bunkó volt a műsorvezetőktől. Még csak poénkodásnak sem lehetne nevezni, mert annak meg ritka sz@r volt. Ha én ültem volna Cara helyében nem igen tudtam volna bármit is mondani. Lehet hogy tényleg volt valami problémája, de akkor meg átvihették volna másra a szót. Mindent meglehet oldani. -.- Egyszerűen csak szórakozni akartak rajta egy jót. A kapcsolat megszakítás után meg úgy nyávogtak, mint a hisztis picsák a filmekben.
Szegény Cara.
Szegény Cara.
2015. július 29. 20:38
Félreértés ne essen nem a riportereket védem, de ebben a szituációban nem csak ők voltak az egyedüli vétkesek. A csaj úgy festett mint egy élő hulla, amire még a sminkje is rátett egy lapáttal, a válaszai blődek voltak. Ha valóban nagyon ki volt merülve és nem volt ideje aludni akkor nem kellett volna elvállalnia ezt az interjút, de megtette.
Modell létére tudhatná, hogy mindig a legelőnyösebb arcát kell mutatnia a médiának erre fel itt teljesen szét volt esve, nekem is olyan érzésem volt, hogy bármely pillanatban kidőlhet. Még a normál kérdésekre se tudott kielégítő válaszokat adni, a cérna pedig akkor szakadt el nála mikor megjegyezték, hogy kimerültnek tűnik ekkor elkezdett magyarázkodni, - ami már eleve nem egy okos dolog (riporter alanya ne szabadkozzon), aztán próbálta elütni a helyzetet egy poénnal, amit megtoldott egy fanyar mosollyal és ezt félreértelmezve reagált a riporternő (red bull), amit szerintem nem sértésnek szánt (pár mp-vel később ki is derült mert moodynak nevezte) inkább arra számított hogy a csaj is nevet vele és veszi a lapot de totál félreértelmezte az egészet... a riporternő a "kikapcsolás" után megjegyezte, hogy wow shes moody vagy valami hasonló, ami arra utal, hogy kiszámíthatatlan az hogy mit miként reagál le (ingadozó kedélyállapot) és hogy ő nem bántásból mondta azt amit. A továbbiakban tényleg volt egy gúnyos megjegyzés, de én még azt is jogosnak találom, ha az embert megfizetik valamiért akkor tényleg nyújtsa azt amit tőle elvárnak, milyen lenne ha mindenki csak félmunkát végezne? Ha nem képes valamire azt ne vállalja el és kész. Ennyi erővel a riporterek is csak ülhetnének ott pont ugyanúgy ahogy ez a szupermodell, csak és kizárólag eldöntendő kérdéseket tennének fel miközben a tej megalszik a szájukban...
Modell létére tudhatná, hogy mindig a legelőnyösebb arcát kell mutatnia a médiának erre fel itt teljesen szét volt esve, nekem is olyan érzésem volt, hogy bármely pillanatban kidőlhet. Még a normál kérdésekre se tudott kielégítő válaszokat adni, a cérna pedig akkor szakadt el nála mikor megjegyezték, hogy kimerültnek tűnik ekkor elkezdett magyarázkodni, - ami már eleve nem egy okos dolog (riporter alanya ne szabadkozzon), aztán próbálta elütni a helyzetet egy poénnal, amit megtoldott egy fanyar mosollyal és ezt félreértelmezve reagált a riporternő (red bull), amit szerintem nem sértésnek szánt (pár mp-vel később ki is derült mert moodynak nevezte) inkább arra számított hogy a csaj is nevet vele és veszi a lapot de totál félreértelmezte az egészet... a riporternő a "kikapcsolás" után megjegyezte, hogy wow shes moody vagy valami hasonló, ami arra utal, hogy kiszámíthatatlan az hogy mit miként reagál le (ingadozó kedélyállapot) és hogy ő nem bántásból mondta azt amit. A továbbiakban tényleg volt egy gúnyos megjegyzés, de én még azt is jogosnak találom, ha az embert megfizetik valamiért akkor tényleg nyújtsa azt amit tőle elvárnak, milyen lenne ha mindenki csak félmunkát végezne? Ha nem képes valamire azt ne vállalja el és kész. Ennyi erővel a riporterek is csak ülhetnének ott pont ugyanúgy ahogy ez a szupermodell, csak és kizárólag eldöntendő kérdéseket tennének fel miközben a tej megalszik a szájukban...
2015. július 29. 20:39
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
bunkó volt tölük
2015. július 29. 20:47
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Lehet,hogy nem kellett volna ilyen kérdéseket fel rakni de istenem...annyira látszott Cara-n,hogy semmi ereje,hog nem csodáltam,hogy nem esett helyben össze...
2015. július 29. 20:54
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nyilván feldobotnak kellett volna tűnnie, de azért nagyon gáz ahogy beszóltak neki....
2015. július 29. 20:55
Szerintem az ide irkálók 90%-a (azokra gondolok akik azt pötyögték/pötyögik be, hogy bunkó riporterek, szegény Cara) még nem dolgozott egy napot sem és nem ért angolul, hogy helyesen értelmezni tudja mi van a videóban mivel a cikk túlzó és Carát áldozatnak állítja be.
A kulcsszó amiről a cikkben nem esik szó: "moody" - angol meghatározása (of a person) given to unpredictable changes of mood, especially sudden bouts of gloominess or sullenness.
A műsorvezetőnő ezt a szót használta miután a csajt "lekapcsolták". A mondatkörnyezetből minden kiderül világosan, nem értem hogy a cikkíró mért nem foglalta bele a lényeget, persze a sajnáltatás is a szimpátiakeltés egyik eszköze, de ez a cikk nem fedi teljesen a valóságot. Mindegy többet ide nem írok, csak felhúzom magam a szegény Caras hozzászólásokon. Ignorance is bliss.
A kulcsszó amiről a cikkben nem esik szó: "moody" - angol meghatározása (of a person) given to unpredictable changes of mood, especially sudden bouts of gloominess or sullenness.
A műsorvezetőnő ezt a szót használta miután a csajt "lekapcsolták". A mondatkörnyezetből minden kiderül világosan, nem értem hogy a cikkíró mért nem foglalta bele a lényeget, persze a sajnáltatás is a szimpátiakeltés egyik eszköze, de ez a cikk nem fedi teljesen a valóságot. Mindegy többet ide nem írok, csak felhúzom magam a szegény Caras hozzászólásokon. Ignorance is bliss.
2015. július 29. 20:56
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez vicces :"D
2015. július 29. 21:03
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Ez a három műsorvezető egy vicc. Szánalmasak. Nem csodálom, hogy Cara menedzsere leállíttatta a felvételt, és Cara megrökönyödését sem. Már a nevét képesnek kéne lennie jól kiejteni, ha nem is tudja (valószínűleg olvasni sem tud akkor, mert semmi bonyolult nincs a nevében), legalább előtte kérdezne meg valakit, hogy hogy kell. Cara sokat keres? Kétlem, hogy ők pár dollárral távoznának miután előadják a nagytudásút a tévében.
2015. július 29. 21:07
Cara tényleg elég fáradtnak tűnt, de attól még a műsorvezetőknek nem kellett volna így viselkedniük...
2015. július 29. 21:12
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Cara forgatta a szemeit, a szemöldökét ráncolgatta és irtó unottan válaszolgatott, amolyan leszrom stílusban. A cikk erősen Carát védi holott mire is fel? Viszont mindenkinek lehet rossz napja, ugyanúgy ember, rossz kedvvel stb.
2015. július 29. 21:40
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
de szemetek!
Cara feje xd olyan volt mintha bolondok házában lenne. jól csinálta, az ilyenekkel nem kell foglalkozni
Cara feje xd olyan volt mintha bolondok házában lenne. jól csinálta, az ilyenekkel nem kell foglalkozni
2015. július 29. 22:05
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Szerintem inkább örülniük kéne, hogy Cara elment...
Cara láthatóan fáradt volt, de mégis próbált szépen válaszolgatni, nem csodálom, hogy megszakították a kapcsolatot..
A műsorvezetők pedig lehetnének kedvesebbek is, vagy valami...
Cara láthatóan fáradt volt, de mégis próbált szépen válaszolgatni, nem csodálom, hogy megszakították a kapcsolatot..
A műsorvezetők pedig lehetnének kedvesebbek is, vagy valami...
2015. július 29. 22:10
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
De nem akarom nagyon védeni Carát, mert 6 éve modellkedik, azért megjátszhatná egy kicsit is, hogy jól érzi ott magát.xd
2015. július 29. 22:15
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Nem tudom elfelejteni Cara arcat..
Szerintem rosszul esett neki de valahogy ugy nem erdekelte vahy nemtudom :/ Ezek meg annyira pofatlanok,mintha ok nem keresnenek sokat azzal hogy beszelnek ilyen idiotasagokrol,Cara pedig megdolgozott erte.De mindegy.
2015. július 29. 22:18
De köcsögök már a műsorvezetők!Fáradt és akkor mi van?Lehettek volna kissé kedvesebbek is...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: