Beégették Cara Delevingnet
2015. július 29. 17:57
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Te jó ég, hogy milyen bunkók és pofátlanok mostanság az emberek...Tisztára szégyen amit csináltak.Szerintem sem Carát égették be hanem magukat!Pff....szóval nevetségesek!
2015. július 29. 18:03
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Sajnálom szegény Carát. Még a nevét sem mondják jól és még gúnyolódnak is rajta, főleg a végén az nagyon bunkó volt tőlük, hogy felvetették az anyagiait is.
2015. július 29. 18:04
Eleve rohadt ellenszenvesek ezek a műsorvezetők a beképzelt pofájukkal. Nem nagyon követem Cara munkásságát, de ahogy néztem azt a három barmot ahogy próbálnak vicceskedni és önelégülten röhögnek a saját 'poénjaikon' legszívesebben mindhármukra ráejtenék egy zongorát.
2015. július 29. 18:05
Szánalmas amit a három műsorvezető művelt. A poénjaik idétlenek voltak, valószínűleg senki sem nevetett rajtuk. És nagy bunkóság volt tőlük a végén azt a képet bevágni.
2015. július 29. 18:05
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Cara tenyleg eleg faradtnak tunt,gondolom nem volt kedve ehez az egeszhez es akkor meg a musorvezetok is itt piszkalodnak.
Bar Cara-n tenyleg latszott,hogy most eppen nem erdekli,de tudjarok,mindnekinek lehet szar napja.
De amugy a vegen amikor mondjak neki,hogy igyon redbullt stb. akkor Cara probalja viccesre venni,de nem hagyjak szohoz jutni..es Cara probalja menteni a helyzetet,de nem megy neki..hat nemtudom bunkok voltak vele,meg azt hittek,hogy ez igy vices,hogy igy jopofak..de Cara meg kozben majdnem elaludt..namindegy.
Bar Cara-n tenyleg latszott,hogy most eppen nem erdekli,de tudjarok,mindnekinek lehet szar napja.
De amugy a vegen amikor mondjak neki,hogy igyon redbullt stb. akkor Cara probalja viccesre venni,de nem hagyjak szohoz jutni..es Cara probalja menteni a helyzetet,de nem megy neki..hat nemtudom bunkok voltak vele,meg azt hittek,hogy ez igy vices,hogy igy jopofak..de Cara meg kozben majdnem elaludt..namindegy.
2015. július 29. 18:18
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Nem gondolom, hogy Cara égett volna be, inkább a műsorvezetők és a műsor, nem vagyok oda kimondottan a modellért, ezért nem elfogultságból mondom. Attól hogy nem vigyorog végig, még nem kell ezen pattogniuk. És ezt nem csak a műsorvezetőkre mondom, hanem a műsor szerkesztőire, mert beszélgetés közben azért szóltak volna a fülesbe, hogy ezt nem kéne... ha annyira nem értettek volna egyet a műsorvezetőkkel ugyebár..
Másrészt azt a képet amit bevágtak azzal a hangeffekttel, azt sem a három műsorvezető vágta be. Nyilván ez valamennyire meg volt tervezve.
2015. július 29. 18:26
|
|
Paige Hungary2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 237449 offline
|
Lehetett látni n nincs minden rendben Carával..Amennyire """ ismerem""" ő télleg nem ilyen, lehet h volt valami otthon vagy lehet h télleg fáradt.Nem tudom.De azért lehettek volna egy kicsit tapintatosabbak is vele.És nem ilyen paraszt módra viselkedni.#TeamDelevingne#STAY WEIRD.
2015. július 29. 18:26
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Nem tudom, ennyi erővel a műsorvezető nőnek is fel lehetne hozni, hogy indokolatlanul sokat keres, ehhez képest amatőr módjára nem tudja helyesen megjegyezni az interjúalanya nevét (vagy simán nem tud olvasni). Plusz elég bunkók voltak vele, szintén indokolatlanul, gondolom a nézettség növelése miatt csinálták, plusz egy kis extra hírverés.
2015. július 29. 18:27
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Bocs, hogy ezt mondom, de én szerintem ez bolhából elefánt.
Olyan látványosan nem szóltak be a színésznőnek/modellnek, mint amennyire be lett harangozva. Egyedül az utolsó mondatra tudom azt mondani, hogy igen, az lehet, hogy egy picit túlzás volt, de egyébként én olyna nagy kivetnivalót nem látok ebbe.
Cara kicsit kedvetlen volt, és egy érzékeny ember számára még bunkó is, a két műsorvezető pedig túlságosan is elemében. Nem beégés volt ez, inkább kínos helyzet, ami a két eltérő érzelmi állapotból adódott.
De ez csak az én véleményem.
Olyan látványosan nem szóltak be a színésznőnek/modellnek, mint amennyire be lett harangozva. Egyedül az utolsó mondatra tudom azt mondani, hogy igen, az lehet, hogy egy picit túlzás volt, de egyébként én olyna nagy kivetnivalót nem látok ebbe.
Cara kicsit kedvetlen volt, és egy érzékeny ember számára még bunkó is, a két műsorvezető pedig túlságosan is elemében. Nem beégés volt ez, inkább kínos helyzet, ami a két eltérő érzelmi állapotból adódott.
De ez csak az én véleményem.
2015. július 29. 18:27
nem cara égett le hanem a stáb ... kirugatnám mindet -.- hogy lehet ilyet kérdezni? -.- szánalmasak..
2015. július 29. 18:34
Másrészt a műsörvezető is sokat keres de mégse tud egy normális kérdést feltenni Caranak! elrontotta a nevét most komolyan? és akkor ő van felháborodva hogy ideges lett hogy beszoltak neki!! szánalmas..
2015. július 29. 18:41
Nyilván nem sokáig maradnak a műsorvezetői székben. Viszont abban igazuk van, hogy igazán megpróbálhatna legalább úgy tenni, mintha kicsit is érdekelt lenne..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: