Starity

Gyászol Demi Lovato és Wilmer Valderrama

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 29. 18:49 #61
Diall01
Diall01
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 240472
Régen azt mondtam volna hogy minek ekkora feneket keríteni a kis kutyusnak,de ntavaly kaptam egy kiskutyát és azóta "meglágyúlt" a szívem és ha az enyémmel történne valami én is kilennék szóóóóval,ezt is csak úgy lehet megérteni ha így vagy a kutyusoddal,nekem is hasonló a kutyusom mint Demié volt úgy hogy én is mindig szeretgetem így a szívemhez nőtt smileeee.gif #RIPBuddy ♥
2015. július 29. 18:56 #62
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Szegény sad.gif #RIPBuddy
2015. július 29. 19:01 #63
Jack99
Jack99

Státuszhttps://www.youtube.com/watch?v=F5hGGYKOle0
Hozzászólás: 606
Azonosító: 201240
szivem szakad meg sad.gif
2015. július 29. 19:01 #64
OMG_fabolusgirl
OMG_fabolusgirl
visszatérő vendég

StátuszNo Jelena. Just Foodlena.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 245380
Szegény! #RIPBuddy
2015. július 29. 19:08 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2015.07.29. 18:48)
Jajj, ezt de szeretem, amikor úgy válaszol valaki az embernek, hogy ő érezze szarul magát amiatt, mert "valaki úgy szereti az állatát, ahogyan egy embert". 
Arra próbáltam célozni a tragédiás kifejezéssel - de ezt egyébként le is írtam - hogy egy gyakorlottabb, és keményebb érzelmi világú embernek nem ez a tragédia, vagy legalábbis gördülékenyebben kezeli a dolgot. 
Nem rád céloztam egyébként, a cikk megfogalmazására, de bocs, nem figyeltem, hogy te írtad a cikket. Egyébként, bárki más, aki vödröket sír tele is ugyanúgy magára vehetné. 
A meghálálásról mondjuk tudnék vitatkozni, de az már nem igazán vágna ide. 
Ez se nagyon fog, de ha a "tragédia" tartalmát nézzük nyelvtani szempontból, mivel a kutyás és a mozgólépcsős esetet is tragédiaként tüntették fel, akkor de, egy kalap alá lehet venni. 
A véleményezésre pedig csak annyi lenne: megint nem értem, hogy miért én vagyok támadva, amikor ez egy fórum, ahol jobban érvényesül a liberalizmus (látszólag, de ebbe nem avatkozom most bele), ergo, szabadon nyilváníthatok véleményt - neked fontos a kutya, nekem nem, de megint én/hasonló véleményen lévő emberek vannak emiatt leszólva.
*nem te írtad a cikket (vagy igen?) bocsi, de ez a sok Szandi számokkal megzavar. A cikk írónak szántam a "tragédiás" részt az előző kommentben.

Ezzel az összehasonlítgatással csak megint annyit értél el, hogy felesleges vitát kreáltál. Lehet, hogy számodra egy kutya halála nem bír akkora jelentőséggel, mint más dolog, de az érintett felek, akik jelen esetben Demi és Wilmer, ezt tragédiaként élik meg, mert a családtagjuk volt, ha tetszik neked, ha nem. Még ilyenkor is csak a rosszindulat... Bár mit is várok.

PS: legközelebb cikkírás előtt kikérem a véleményed, hogy milyen szavakat használhatok, csak hogy neked biztosan megfeleljen. :3
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. július 29. 19:25 #66
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Idézet (habibi @ 2015.07.29. 18:48)
Jajj, ezt de szeretem, amikor úgy válaszol valaki az embernek, hogy ő érezze szarul magát amiatt, mert "valaki úgy szereti az állatát, ahogyan egy embert". 
Arra próbáltam célozni a tragédiás kifejezéssel - de ezt egyébként le is írtam - hogy egy gyakorlottabb, és keményebb érzelmi világú embernek nem ez a tragédia, vagy legalábbis gördülékenyebben kezeli a dolgot. 
Nem rád céloztam egyébként, a cikk megfogalmazására, de bocs, nem figyeltem, hogy te írtad a cikket. Egyébként, bárki más, aki vödröket sír tele is ugyanúgy magára vehetné. 
A meghálálásról mondjuk tudnék vitatkozni, de az már nem igazán vágna ide. 
Ez se nagyon fog, de ha a "tragédia" tartalmát nézzük nyelvtani szempontból, mivel a kutyás és a mozgólépcsős esetet is tragédiaként tüntették fel, akkor de, egy kalap alá lehet venni. 
A véleményezésre pedig csak annyi lenne: megint nem értem, hogy miért én vagyok támadva, amikor ez egy fórum, ahol jobban érvényesül a liberalizmus (látszólag, de ebbe nem avatkozom most bele), ergo, szabadon nyilváníthatok véleményt - neked fontos a kutya, nekem nem, de megint én/hasonló véleményen lévő emberek vannak emiatt leszólva.
*nem te írtad a cikket (vagy igen?) bocsi, de ez a sok Szandi számokkal megzavar. A cikk írónak szántam a "tragédiás" részt az előző kommentben.

Az, hogy ki mitől érzi magát rosszul, mindenkinek a maga lelkivilágától függ. Én egyáltalán nem olyan stílusban írtam, hogy te rosszul érezd magad vagy bárkibe is beletapossak, hanem érveltem.
Egyébként tény, szabad fórum, de a vélemény milyensége sem mindegy, a tapló megnyilvánulást a modik sem szeretik. Neked azért válaszoltam, mert azt hittem, nekem írod, elsiklottam afelett, hogy Szandi is hasonlóan írta. Egyébként teljesen korrekt hangnemben írtad le.
Mindegy, én a részemről lezárom. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, habibi
2015. július 29. 19:30 #67
- törölt felhasználó -    
szegény... nyugodjon békében!
2015. július 29. 19:40 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (lola97122 @ 2015.07.29. 16:30)
Tévedsz. Minden élet egyenértékű, nem számít hogy ember vagy állat. Bár a magadfajtáknak ezt hiába magyarázom...
Messziről látszik, hogy soha nem alakítottál ki igazi köteléket semmilyen állattal, nem hogy egy saját kis kedvenccel. Más különben nem ezt mondanád.
Egyébként megsúgom, hogy ha ilyen szavak hagyják el a szádat, akkor majd a Te halálod sem lesz "nagy ügy".

Kicsit elvagytok ti itt tévedve angyalom. Kíváncsi lennék te 6 hónap Afganisztán után mit mondanál. Hidd el életem tudom milyen az, ha meghal valaki. Egy HÚSVÉR EMBER.

De majd rájössz egyszer, ha felnősz végre.

Egyébként meg úgy mondom van két kutyám. wink.gif

Ja és legközelebb válogasd meg a szavaidat, mert fel sem fogod, mit jelentenek.

A te halálod sem lesz drágám nagy ügym. Sőt...Ez az élet rendje. Egyszer mindenki meghal.
Érted is eljön a kaszás.
2015. július 29. 19:43 #69
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.07.29. 19:08)
Ezzel az összehasonlítgatással csak megint annyit értél el, hogy felesleges vitát kreáltál. Lehet, hogy számodra egy kutya halála nem bír akkora jelentőséggel, mint más dolog, de az érintett felek, akik jelen esetben Demi és Wilmer, ezt tragédiaként élik meg, mert a családtagjuk volt, ha tetszik neked, ha nem. Még ilyenkor is csak a rosszindulat... Bár mit is várok.
PS: legközelebb cikkírás előtt kikérem a véleményed, hogy milyen szavakat használhatok, csak hogy neked biztosan megfeleljen. :3

...már elnézést, de mivel generáltam én a vitát? unsure.gif Leírtam egy véleményt, és egy összehasonlítást. Ezt szabad, nem? Vitát maximum azzal "generáltam" - bár én úgy érzem, hogy maximum egy kisebb összezördülést, de még azt se nagyon - hogy a másik Szandi nevű felhasználó reagált az én véleményemre. Ebből kifolyólag megint nem értem a rosszindulatra tett megjegyzésedet.
De most megint csak annyit tudok mondani, hogy a generálást most te csinálod az utolsó mondatoddal. Amit írtam, nem sértés vagy végképp kritizálás gyanánt írtam, inkább észrevételnek. Ha nagyon akarnék vitázni, erre is válaszolhatnék egy kisebb regényt kifordítva a te mondanivalódat, ahogyan te az utolsó mondatoddal tetted az enyémet.
Én leírtam a véleményemet egy nézőpontból, ha ennyire semmitmondó szerintetek, akkor ti minek reagáltok rá? Komolyan, magyarázd el nekem ezt a logikát...
3 felhasználónak tetszik: frigónyuszi, Phaedra, Rocket
2015. július 29. 19:57 #70
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom, szörnyű érzés elveszíteni olyat, aki fontos neked, legyen szó itt emberről, vagy állatról.
Számomra az állatok lassan már sokkal intelligensebbek lesznek néhány embernél, így megérdemlik azt a szeretetet az embertől, amit egy gyerek. Kitartást nekik!
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. július 29. 20:01 #71
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Keep calm end vedd számításba,hoyg habibi-nek igaza van
2015. július 29. 20:10 #72
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
jár a taps azoknak, aki, vitáznak. Komolyan, ennyivel tiszteljétek már meg Demit, Wilmert, és a cikk íróját, hogy nem itt vitáztok. Szerintem borzasztó ha meghal egy állatunk, akit nagyon szereteünk, mert az életünk része lett, és nehéz minden jót elfelejteni.
2015. július 29. 20:11 #73
I love ParisxSzjg
I love ParisxSzjg
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 247336
Egyetértek habibi-vel. Sajnálom hogy meghalt a kutyus. És megértem hogy emiatt szomorú. Nekem is halt már meg háziállatom. De nem dől össze a világ.
2015. július 29. 20:25 #74
- törölt felhasználó -    
Szegények! sad.gif ismerős érzés..én az enyém miatt 2hétig sírtam. :'(
2015. július 29. 20:41 #75
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Szegény kutya,nagyon sajnálom ami vele történt...
Demiék pedig legyenek erősek! "Stay Strong"
2015. július 29. 20:46 #76
ForeverŁove
ForeverŁove
visszatérő vendég

StátuszSzínésznő a saját életében ♥
Hozzászólás: 182
Csatolások: 7
Azonosító: 212649
Szegény kis kutyus. Érthető hogy szomoru.
2015. július 29. 20:47 #77
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Azonosító: 232003
Hogy itt mekkora bunkók néhányan. Ha nektek ez nem számít, akkor miért nem léptetek vissza a főoldalra? Csak egy gombnyomás lett volna, nem kellett volna feleslegesen pötyögnötök. Miért volt feltétlenül muszáj leírni, hogy mit sír a szája Deminek egy kutyáért?! Eszem megáll. Ja, amúgy meg elnézést, hogy nem látok embereket mindennap meghalni, és így egy kutya halála is sokat jelenthet számomra. -.-
Nem feltétlenül értek egyet ezzel a kutyám a gyerekem sztorival és valóban, a világ sem dől össze. Csak lehet valakinek a szíve, mert elvesztett valakit, akit szeretett.
RIP neki! sad.gif
2015. július 29. 20:49 #78
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Szegényke..:c Egy kisállat elvesztése közel olyan rossz, mint egy ember elvesztése..:/
2015. július 29. 20:54 #79
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Igazán sajnálom.. sad.gif
2015. július 29. 20:59 #80
AngelK
AngelK
új tag

StátuszEngedd, hogy az álmaid nagyobbak legyenek, mint a félelmeid... (Demi Lovato)
Hozzászólás: 20
Azonosító: 240665
Szegények, pedig mennyire szerette! sad.gif Én is most vesztettem el a kiskutyám, nem hittem volna, hogy ennyire fájhat. Részvétem!
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok