Gyászol Demi Lovato és Wilmer Valderrama
2015. július 29. 17:03
Nagyon sajnàlom,eltudom képzelni,min mennek keresztül. Màr 3 kutyusom is meghalt
de most nem rolam van szó, R.I.P.
2015. július 29. 17:05
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
lola97122
Nagyon sajnálom őket, hiszen annyira szerették..
És még 1 éves sem volt szegényke! Miközben olvastam a cikket, belegondoltam, hogy mi lenne ha ez az én kutyusommal történt volna, és egyszerűen sírva fakadtam...
Minden részvétem!
Nyugodjon békében!
Nagyon sajnálom őket, hiszen annyira szerették..
Nyugodjon békében!
2015. július 29. 17:16
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Glamster egyetértek..
Az én Yorkim idén 6 éves, de szintén, mintha csak a kisbabám lenne vagy a testvérem...bármi történik, ő mindig ott van velem...
Sajnálom Demit, Wilmert és persze szegény kis Buddy-t. Még csak egy éves sem volt
Az én Yorkim idén 6 éves, de szintén, mintha csak a kisbabám lenne vagy a testvérem...bármi történik, ő mindig ott van velem...
Sajnálom Demit, Wilmert és persze szegény kis Buddy-t. Még csak egy éves sem volt
2015. július 29. 17:23
Istenem, de szomorú ez az egész! Megértem Demit, őszinte részvétem
2015. július 29. 17:23
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A cím elolvasására kaptam egy enyhe szívrohamot...Biztos vagyok benne, hogy Demi és Wilmer fantasztikus szülők voltak, erre ezt érdemlik? Nem tudom, hogy kit sajnáljak jobban, Demiéket vagy a kutyust.
#RIPBuddy
2015. július 29. 17:46
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Nagyon sajnálom őket és együttérzek velük, én a múlthéten vesztettem el a kedvencemet akim már négy éve a család tagja volt.
Úgyhogy aki ilyenkor azt mondja hogy idézem "nem nagy ügy" az még igazán
nem nevelt fel egy háziállatot sem.
Úgyhogy aki ilyenkor azt mondja hogy idézem "nem nagy ügy" az még igazán
nem nevelt fel egy háziállatot sem.
2015. július 29. 17:51
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
istenem R.I.P Buddy
2015. július 29. 18:04
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (khalifa @ 2015.07.29. 16:15)
Emberek ez csak kutya
Fel sem ér egy emberi élethez. Nagy ügy...
Csak egy kutya?
Istenem, pedig annyira boldog volt vele.
2015. július 29. 18:16
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Részvétem
2015. július 29. 18:22
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Sanda gyanúm, hogy a torkomnak fogtok esni, de szerintem is túl van lihegve ez egy kicsit. Félre ne értsetek, sajnálom, hogy meghalt a kutya, de mostanában egyre elterjedtebb, hogy ahelyett, hogy gyereket nevelnénk, kutyát nevelünk. Szerintem a kutyára a "sajnáljuk a kisfiúnkat" olyan morbid kifejezés. Vessetek meg, hogy számomra az állat még mindig állat, nem pedig emberi lény, főleg nem a saját gyerekemként kezelem.
A "szörnyű tragédia" kifejezést pedig olyasmi szitukra szokták mondani, mint amikor múlt héten egy koreai anyuka a fia szeme láttára préselődött be egy mozgólépcsőbe. Nem idevágó, de a kettő között szerintem azért enyhe különbség van.
- SAJÁT nézőpont és vélemény -
A "szörnyű tragédia" kifejezést pedig olyasmi szitukra szokták mondani, mint amikor múlt héten egy koreai anyuka a fia szeme láttára préselődött be egy mozgólépcsőbe. Nem idevágó, de a kettő között szerintem azért enyhe különbség van.
2015. július 29. 18:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (habibi @ 2015.07.29. 18:22)
Mivel ezzel a "szörnyű tragédiás" összehasonlításoddal rám céloztál (legalábbis gondolom), ezért válaszolnék.
Igen, szörnyű tragédia, ha megszeretsz valakit és aztán elveszíted. Legyen az egy kutya vagy ember... A kutyát pedig igenis lehet úgy kezelni, mint egy érző emberi lényt és családtagot... nincs annál szívmelengetőbb szeretet, ahogy ezt meghálálják. Szerintem azzal pedig, hogy tragédiát írtam, semmilyen módon sem alacsonyítottam le pl. a mozgólépcsős ügy súlyosságát. Az is tragédia, éppen ezért teljesen felesleges is volt idekeverni.
Ahogy pedig te is írtad: saját vélemény.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 29. 18:38
Jó ég szervezünk egy kutyának már temetést nem? nem túlzás egy kicsit? jah hogy igen nagyon túlzás hiszen egy kutya aki fél évig volt a gazdijánál és alig volt vele ennyi .. mit kell ezen ilyen nagy cécót csinálni? ember.. megáll az ész... egy kutyáról beszélünk nem egy gyerekről ... úgy kezelik mint a gyerekét hiszen egy négy lábon járó szőrcsomó aki elment ennyi
ArianaGrandeforever
2015. július 29. 18:38
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
R.I.P. Buddy
2015. július 29. 18:48
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.29. 18:37)
Mivel ezzel a "szörnyű tragédiás" összehasonlításoddal rám céloztál (legalábbis gondolom), ezért válaszolnék.
Igen, szörnyű tragédia, ha megszeretsz valakit és aztán elveszíted. Legyen az egy kutya vagy ember... A kutyát pedig igenis lehet úgy kezelni, mint egy érző emberi lényt és családtagot... nincs annál szívmelengetőbb szeretet, ahogy ezt meghálálják. Szerintem azzal pedig, hogy tragédiát írtam, semmilyen módon sem alacsonyítottam le pl. a mozgólépcsős ügy súlyosságát. Az is tragédia, éppen ezért teljesen felesleges is volt idekeverni.
Jajj, ezt de szeretem, amikor úgy válaszol valaki az embernek, hogy ő érezze szarul magát amiatt, mert "valaki úgy szereti az állatát, ahogyan egy embert".
Arra próbáltam célozni a tragédiás kifejezéssel - de ezt egyébként le is írtam - hogy egy gyakorlottabb, és keményebb érzelmi világú embernek nem ez a tragédia, vagy legalábbis gördülékenyebben kezeli a dolgot.
Nem rád céloztam egyébként, a cikk megfogalmazására, de bocs, nem figyeltem, hogy te írtad a cikket. Egyébként, bárki más, aki vödröket sír tele is ugyanúgy magára vehetné.
A meghálálásról mondjuk tudnék vitatkozni, de az már nem igazán vágna ide.
Ez se nagyon fog, de ha a "tragédia" tartalmát nézzük nyelvtani szempontból, mivel a kutyás és a mozgólépcsős esetet is tragédiaként tüntették fel, akkor de, egy kalap alá lehet venni.
A véleményezésre pedig csak annyi lenne: megint nem értem, hogy miért én vagyok támadva, amikor ez egy fórum, ahol jobban érvényesül a liberalizmus (látszólag, de ebbe nem avatkozom most bele), ergo, szabadon nyilváníthatok véleményt - neked fontos a kutya, nekem nem, de megint én/hasonló véleményen lévő emberek vannak emiatt leszólva.
*nem te írtad a cikket (vagy igen?) bocsi, de ez a sok Szandi számokkal megzavar. A cikk írónak szántam a "tragédiás" részt az előző kommentben.
frigónyuszi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.