Lakásukban lepte meg beteg rajongóit Justin Bieber
2015. július 31. 13:30
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Nem gondoltam volna rola....szep dolog volt tole
2015. július 31. 21:20
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
Végre valami jó hír is bieberől.
2015. július 31. 21:59
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nos, ez az a Justin volt, aki régen még nyomorban élt. Nem hittem volna, hogy az életben még egyszer is láthaotm ezt az énjét. Respect!
A lány eszméletlenül gyönyörű volt, gratulálok a győzelmének a rák felett. Az én mamám is rákos volt, de legyőzte, egyszerűen kifejezhetetlen az érzés, amikor az ember megtudja, hogy a szerette jól van. A kisfiúnak és Nakia-nak sok kitartást és erőt a további harcokszok, én hiszek bennük. És Justin, már kezek újra benned is.
A lány eszméletlenül gyönyörű volt, gratulálok a győzelmének a rák felett. Az én mamám is rákos volt, de legyőzte, egyszerűen kifejezhetetlen az érzés, amikor az ember megtudja, hogy a szerette jól van. A kisfiúnak és Nakia-nak sok kitartást és erőt a további harcokszok, én hiszek bennük. És Justin, már kezek újra benned is.
2015. augusztus 01. 20:01
Könnyezek.
Tudtam, hogy a rajongói körében mindig is ilyen volt, ez a nem mindegy.
2015. augusztus 01. 21:29
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
de cuki....<3 az igazi Justin Bieber
2015. augusztus 02. 10:38
|
|
Babymetalfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 247589 offline
|
Szerintem a sok rosszat amit csinált/tett ezzel akarja elfedni de azthiszi hogyha segít egy beteg lánynak akkor minden rosz dolgot amitt tett elfeledünk tőle?! hát nem szerintem nagyon elvan tévedve ez a taknyos ugráló popsztárocska, nekem nincs bajom azokkal akik szeretik csak ne pattogjanak itt már hogy jajj milyen cukkanccs meg dedi tudjátok ki a cukkanccs?! Yui Mizuno vagy egy kiskutyus nem egy nyávogó popsztár fogadom a többségetek aztsem tudja hogy kiaz a Yui Mizuno kicsit észhez térhetne az emberiség és felkereshetné az interneten Yui Mizunot mint hogy ilyen nyávogó popsztárocskát hallgasson akinek baja van a hozzászólásommal fejtse ki magát de szánalom ami itt levan művelve!
2015. augusztus 04. 13:26
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Hozzám is jöhetne
nagyon aranyos dolog volt tőle
2015. augusztus 04. 19:19
Én se bírom annyira Justin-t de ez nagyon aranyos volt tőle
2015. augusztus 04. 23:23
Huuuu ez igazán kedves gesztus volt Justin-tól... Le vagyok nyűgözve
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: