Lakásukban lepte meg beteg rajongóit Justin Bieber
2015. július 29. 15:56
Na jó, ezúttal nem szidom Justint, és ennek a hírnek örülök!
2015. július 29. 16:19
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ez tényleg kedves volt tőle.
Remélem tud még jobb irányba változni.
2015. július 29. 16:39
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Nos, Justin-t én egy picit sem kedvelem, de ez nagyon kedves volt tőle
2015. július 29. 16:40
Ennyit arról, hogy Justin egy szörnyű ember.
Nagyon aranyos volt, és nem úgy vettem észre, hogy nem jószándékból csinálja - velük örült, ahogy annak is, hogy ő okozta nekik a nagy örömöt.
2015. július 29. 16:45
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Ettől még nem lesz rendes ember.
2015. július 29. 16:45
Nem értem azokat az embereket, akik még most is azt mondják rá hogy csak a médiafigyelem miatt tette. Szerintem a videóban is átszik hogy nem úgy kényszerítették rá. Aranyos dolog volt tőle, véleményem szerint.
Szóval Justin még akkor se lesz rendes ember ha gyógymódot talál a rákra?
Tényleg nem kötekedésből mondom, de a botrányos cikkek alatt szidják mint az őrült és írjátok hogy csinálhatna valami jót is, ha meg csinál valami ilyesmit akkor meg biztos csak a médiafigyelem miatt csinálta.
Idézet (stelli1212 @ 2015.07.29. 16:45)
Ettől még nem lesz rendes ember.
Szóval Justin még akkor se lesz rendes ember ha gyógymódot talál a rákra?
2015. július 29. 16:54
Még megható is lenne, amennyiben valóban Dzsásszi szíve, nem a menedzsere esze lenne a helyén. Alapvetően szép gesztus, meg minden, ellenben közel sincs ahhoz az állítólagos "feltétlen jószívűségéhez", amit leszeretne nyomni a torkunkon a média. Miből gondolom ezt? Elég a cikkre rápillantani. Ha olyan aranyszívű jótétlélek lenne, nem csupán show-k keretein belül lenne ennyire szentfazék. Jöhetek a szokásos szöveggel, miszerint hisz a "helyén van a szíve" dumában a fene, mikor leköpdösi' a rajongóit, illetve egyéb jóságok, de szerintem egy igazán belevaló személy ugyanezt névtelenül is meg képes csinálni, nem kell hozzá a médiahiszti, hogy úristen, a balfácánkodásai' után megint az égiek elsőszámú angyalkájának készül.
2015. július 29. 17:16
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Meglepődtem ezen, megváltozot a véleményem Justin-ról valamennyire. Nagyon aranyos volt tőle, végre nem azt láthattam tőle hogy egy segfej, hanem egy normális srác. Persze attól fügetlenül nem leszek rajongója, de talán meg kedvelem.
2015. július 29. 17:32
nagy valószínűséggel a média kedvéért csinálta, manapság már minden erről szól, mindent ez irányít, de biztos nagyon jól esett ezeknek az embereknek, és jó látni hogy nem csak botrányból állnak mostmár a hírei
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: