Ki ne álmodozott volna már arról, hogy kedvenc híressége becsönget hozzá? Justin Bieber most valóra váltotta két rajongójának fantáziáját, sőt, bulit is rendezett az egyik szerencsés lánynak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lakásukban lepte meg beteg rajongóit Justin Bieber
2015. július 29. 14:43
Egyáltalán nem szimpi, de ez a videó valahogy elbizonytalanított. Tény hogy rendes volt tőle
2015. július 29. 14:46
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Sohasem volt szimpatikus,de most kap tőlem egy piros pontot
2015. július 29. 14:47
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Bármilyen hülyeséggel is tud gyakran előállni, azért neki is van szíve... Nem vagyok rajongó, de meg kell mondanom, ez nagyon kedves volt tőle, és örülök, hogy rácáfol a huligán énjére
2015. július 29. 14:47
Hát nem is tudom. Valahogy jobban bejönne ez a dolog, hogyha nem videózták volna le bizonyítékképp, hogy márpedig ilyet is tud (értem én, hogy ez egy TV műsor). De ha ilyet is tud, akkor miért nem ilyen mindig? Aranyos volt tőle.
2015. július 29. 14:48
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem rendes gyerek ez a Justin, csak nagyon hamar lett híres, és elszállt, mint ahogy a legtöbb tizenéves tette volna, ha x milliárd hirtelen az ölébe hullik... Azonban a jótékonysági felvételek és hírek mindig bizonyítják, hogy aranyos a maga módján. A második videó különösen kedves, jó volt nézni. Egyértelműen látszik, hogy nem kényszerből jó fej, hanem tényleg segíteni akar. Pozitív nagyon ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2015. július 29. 14:49
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Nem szeretem ezt a srácot,de ezzel tényleg nagyot nőtt a szemembe. Persze sok sztár csinált már ehhez hasonlót,de az nem mindegy hogy milyen stílusban kezeli akár a lányt vagy a beteg kis fiút. És ő természetes és rendesen viselkedett velük.
Mellesleg el sem tudom képzelni én mit reagálnék ha a kedvenc sztárom becsöngetne,szerintem órákon keresztül hozzám sem lehetne szólni:"D
Mellesleg el sem tudom képzelni én mit reagálnék ha a kedvenc sztárom becsöngetne,szerintem órákon keresztül hozzám sem lehetne szólni:"D
2015. július 29. 15:00
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Ez nagyon rendes dolog volt tőle
Amúgy Justin egy nagyon kedves ember,csak ugye,13 évesen milliomosnak lenni,azért rendesen megváltoztatja az embert,főleg,ha egy ilyen fiatal emberről van szó. De a rengeteg botránya ellenére,most bebizonyította,hogy tud normális is lenni. És ezt nagyon tisztelem benne.
Hatalmasat nőtt a szememben.
Amúgy Justin egy nagyon kedves ember,csak ugye,13 évesen milliomosnak lenni,azért rendesen megváltoztatja az embert,főleg,ha egy ilyen fiatal emberről van szó. De a rengeteg botránya ellenére,most bebizonyította,hogy tud normális is lenni. És ezt nagyon tisztelem benne.
Hatalmasat nőtt a szememben.
2015. július 29. 15:04
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Ez nagyon aranyos dolog volt Justintól❤
2015. július 29. 15:05
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Örülök, hogy végre ilyen hírt is olvashatok róla, nem csak a botrányait kell mindig elviselni. (:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.