Ilyen dögös lett a Charlie és a csokigyár sztárja
2015. július 29. 10:48
Szerintem alapvetően Freddie kisugárzása nem ilyen, de az is lehet, hogy még csak szokatlan így látni.
2015. július 29. 11:14
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sokan mondják, hogy a Brit pasik nem éppen a jóképű kategóriába tartoznak... Nos a két úriember csak megerősíti a sztereotípiákat. Matthew kis korában is rút kiskacsa volt, Freddie viszont elragadó volt kölyökként. Inkább Freddie az aki talán tényleg kicsit kikupálódott.
2015. július 29. 11:57
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Freddiet rengeteg filmben láttam játszani még gyerekként,most pedig a Bates Motelben alakít nagyon és tényleg kikupálódott. Azt bevallom,nekem nem az esetem de sokat változott:)
2015. július 29. 12:18
Ha ők ketten dögösek, akkor Angelina Jolie kövér!
Matthew tényleg változott, méghozzá rossz irányba. A képek szörnyűek XD
Freddie-t még egy filmben sem láttam, de ő sem túl nagy szám így képen, mint ahogy a cikkben eltúlozzák. A Charlie és a csokigyár bemutatójában már láttam és ő is azt figyelembe véve rossz irányba változott Egyikükben sincs semmi, ami megfogja az embert. -.-
Matthew tényleg változott, méghozzá rossz irányba. A képek szörnyűek XD
Freddie-t még egy filmben sem láttam, de ő sem túl nagy szám így képen, mint ahogy a cikkben eltúlozzák. A Charlie és a csokigyár bemutatójában már láttam és ő is azt figyelembe véve rossz irányba változott Egyikükben sincs semmi, ami megfogja az embert. -.-
2015. július 29. 12:23
|
|
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline
|
Hogy ebbe mi a dögös, azt szerintem az égvilágon senki sem tudja.
Most úgy őszintén, ezen a pasason több a szőr, mint az izom! A képekről meg inkább nem is beszélnék! Pfujj!
2015. július 29. 13:23
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Most nem tudom, mit vagytok úgy oda. Matthew tényleg kikupálódott, bár ezek a képek pont nem sikerültek jól. Az meg, hogy szőrös, ezzel áldotta meg a természet, nem gyantáztathassa az egész testét. Amúgy meg férfi, szóval nem tudom mi bajotok van vele.
Freddie viszont még most is kisfiús, a borosta nem segít. Abszolút nem az estem,
Ettől függetlenül én nem dobálóznék olyan szavakkal, hogy bármelyikük is csúnya. -.-
Freddie viszont még most is kisfiús, a borosta nem segít. Abszolút nem az estem,
2015. július 29. 13:31
Freddie-nek elképesztően szép szeme van a második képen
2015. július 29. 13:42
Vilcsiii írta:
Most úgy őszintén, ezen a pasason több a szőr, mint az izom! A képekről meg inkább nem is beszélnék! Pfujj!
Egyetértek! Jó nem csúnya, de szerintem nem dögös
Egyetértek! Jó nem csúnya, de szerintem nem dögös
2015. július 29. 16:21
|
|
Veronika220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240579 offline
|
Hát az téleg biztos, hogy sokkat változta. És Ftedinek gyönyörű szeme van. :-)
2015. július 29. 17:36
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
nekem nem tetszik
2015. július 29. 17:57
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Húh! Jól megváltozott..!
2015. július 29. 19:47
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
tényleg megváltoztak de nekem egyik sem jön be
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: