Én ott leszek Prágában!!!Hajrá Madonna!Amúgy virgi09 hogy lehetsz olyan (pofátlan),hogy egy Madonna rajongói oldalra írsz akkor amikor "UTÁLOD" és nem fogod fel,hogy ezzel szinte minden rajongó idegein táncolsz épp most az enyémen.És senki nem,volt kiváncsi arra,hogy utálod.
Nagyon várom a tour-nét különösen azért mert még nem tudtam elmenni egyre sem.Remélem még sokáig fog tour-nézni,szetintem még 60-70-évesen is ugrálni,táncolni,és énekelni fog.Az pedig,hogy rózsaszín a haja és csillogó zsekit visel,már bocsi megvan tiltva neki?Ugyanolyan joga van hozzá mint a 10-20-éveseknek,és neki jól is áll.Miért van az,hogy a tinik,fiatalok öltözködhetnek,szórakózhatnak (megvetés nélkül) úgy,ahogy ők akarnak?Szóval Madonna!Jogósan élvezd az életet, tour-néz és továbbra is adj ki ilyen fantasztikus albumokat.
Hamarosan turnézni indul Madonna - előzetes!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: