A nagysikerű Sinister című horror folytatása.
Sinister 2 / Sinister 2: Az Átkozott Ház (2015)
2015. július 28. 12:07
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Alig várom, hogy lássam. A mostani horrorfilmek közül az első a kedvencem, nagy reményeket fűzök ehhez is.
2015. július 29. 20:52
Én nem vagyok a műfaj kedvelője, de az első részt láttam és el kell mondjam nagyon hatásos parajelenetek vannak benne. Maga a sztori is érdekes, hát még a körítés. Végre egy horrorfilm, ahol nem az undorító morbid részekkel próbálják elérni a kívánt hatást, hanem a rémisztéssel. Azt nem tudom, hogy a 2. részt bevállalom e, de a műfaj kedvelői miatt remélem azért lesz olyan színvonalas, mint az első.
2015. szeptember 06. 10:38
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Tegnap este láttam. Az első rész jobb volt, nem is kicsit. Itt már nem a feszültségkeltés volt a fő szempont, hanem a jumpscare-ek és picit a vér. Minden második sztoriban ez van, azokat is végigröhögöm, itt is ez törtét. Főleg a patkányos videónál.
Olyan abszurd, hogy mást nem igen csinálhat az ember. Az meg, mikor sötétben látott egy gyerek alakot, fényben nem, újra sötét, már kettőt lát, egyre közelebb, és ez folytatódik a pofádba ugró valamiig, na az hatalmas volt. A moziban mindenki kiugrott a bőréből, én meg már számítottam rá és olyan jót nevettem. Nem volt rossz, de nem tanácsolnám, hogy moziban nézzétek meg, kivéve, ha szeretitek a hanghatásokat, stb, mert így utólag inkább megnéztem volna mást pénzért, ezt pedig elég lett volna letölteni is.
Azért az tetszett, hogy Bughuul rendesen meg is jelent, nem csak a feje. Volt rá pénz, hogy megcsinálják.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2017. március 17. 12:59
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Jo film volt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.