A nagysikerű Jessica Jones Marveles kéregények egyik népszerű sztárjáról készült a hamarosan megjelenő sorozat. A széria a Netflix csatornán lesz látható.
Jessica Jones - Krysten Ritter
Kilgrave - David Tennant
Luke Cage - Mike Colter
Trish "Patsy" Walker - Rachael Taylor
Harper - Carrie-Anne Moss
Malcolm - Eka Darville
Hope - Erin Moriarty
Jessica Jones (2015 - )
2015. október 23. 19:12
Megérkezett az első előzetes.
2015. október 24. 21:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ez nagyon odab@sz.
Imádom.
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2015. október 31. 15:35
Kilgrave is megérkezett
2015. november 13. 21:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
NiceandCute
2015. november 29. 00:09
Húú,ez a sorozat,nem találok szavakat,utoljára a Sense8 fogott meg ennyire,mondjuk az is netflixes ,szóval nem csodálom. A sztori 10/10,a részek izgalmasak és érdekesek,hiába 1 órásak,sosem unom el magam,a színészek pedig valami eszméletlen jók,főleg Krysten és David!Alig várom,hogy Jessica összefusson egyszer Matt-el
.
A marvel megint alkotott.
A marvel megint alkotott.
2015. december 10. 13:52
Idézet (Bessie @ 2015.12.01. 22:11)
Olvastam egy olyan cikket, hogy a folytatás maximum 2017-ben fog érkezni. Egyszerűen túl sok képregényes sorozat jön fixen. 
Erről én is olvastam,mert előbb a DareDevil 2.évadát akarják letudni és Lukenak is akarnak egy külön sorozatot.
2017. október 16. 19:15
|
|
BessieJung Kook |
|
Trish, season 1
standoffan
2018. március 03. 23:13
Kilgrave egyértelműen az eddigi legjobb Marvel gonosz aki Marveles filmes adaptációban szerepelt. David Tennant pedig kiváló választás volt.
A sorozat utolsó néhány epizódjában Tennant mindenkit lejátszott egy igazi jutalom játék volt neki ez a szerep.
2018. március 10. 00:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Teljesen máshogy volt jó ez a második évad az elsőhöz képest. Annak a szintjét szerintem nem érte el, de attól még simán ledaráltam egy nap alatt és nagyon lekötött.
A mellékszereplők több időt kaptak, ami szerintem a legtöbbjüket simán idegesítővé tette, Trish és Oscar a kivétel, bár néha Trisht is megtéptem volna.
Bessie
2018. október 09. 18:09
hááá énnemtom nagyon rossz eddig ez a második évad.
volt itt már ebben az évadban minden leszbi show női prostikkal...meg szexuális zaklatás....De Jessica Jones-t pedig simán seggbe rakja egy vad idegen fazon egy kocsma wc-jében és elég csak annyit mondania Jessicának hogy ehhhhjjaaa de jóóó SEGGED van.... ohhh hááá ezmááá nem "meeee tooooo"...akkor ez így rendben is van.
fúú bammeg
érti ezt valaki???
Az volt amúgy a kedvenmc jelenetem amikor az ex junkie feka srác megvárja a vén kéjenc producert és naaahhh most aztán ketté hasítja de így megüti aztán se szó se beszéd odébb somfordál...énnemtom komolyan hogy mit nézek ebben az évadban meg azt se tudom hogy én akarom e ezt!
3 epizódon vagyok túl de kínkeservesen néztem eddig ezt a 3 részt. A történet is egy akkorva katyvasz...gyjahhhh
érti ezt valaki???
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.