Így énekelt gyerekkorában Selena Gomez
2015. július 27. 13:13
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Nagyon aranyos:-)
2015. július 27. 13:40
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Jaj de cuki volt,kiss édi hangja volt!!♡♡*O*
2015. július 27. 13:57
nothing special... átlagos gyerekhang. ha egy igazán profit szeretnétek hallatni akkor keressetek rá a 8 éves christina aguilerára. ő és gomez ég és föld
2015. július 27. 14:03
OceanSoul:
nothing special... átlagos gyerekhang. ha egy igazán profit szeretnétek hallatni akkor keressetek rá a 8 éves christina aguilerára. ő és gomez ég és föld
Egyetértek..ez egy tipikus gyerekhang, semmi más. Amúgy igen, mint ahogy előttem is írták; a nyávogós hangja itt is megvolt.
Egyetértek..ez egy tipikus gyerekhang, semmi más. Amúgy igen, mint ahogy előttem is írták; a nyávogós hangja itt is megvolt.
2015. július 27. 14:11
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Ez most komoly?
2015. július 27. 14:14
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Nem is tudtam hogy ő az aszthittem hogy egy sim éves gyerek de nem ez CUKI!
2015. július 27. 14:28
Aranyosnak aranyos volt, ellenben mit ne mondjak, a tehetsége már akkoriban is a béka ülepe alatt volt 6 láb mélyen.
Reméltem, hogy valaki megint megmondja a tutit.
Xtina-ra lenne sértő, sőt egyenesen kész szentségtörés, amennyiben ezzel a hullócsillag poppacsirtával kéne bármilyen formában egy lapon emlegetnünk.
Idézet
Ha egy igazán profit szeretnétek hallatni akkor keressetek rá a 8 éves christina aguilerára
Reméltem, hogy valaki megint megmondja a tutit.
Xtina-ra lenne sértő, sőt egyenesen kész szentségtörés, amennyiben ezzel a hullócsillag poppacsirtával kéne bármilyen formában egy lapon emlegetnünk.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.