Starity

Megjelent a Beast legújabb minialbuma

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 27. 21:48 #21
- törölt felhasználó -    
Dong Woon egyszerűen csodálatos, ebben a klipben! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
És az egész nagyon jó! thumbsup.gif
2015. július 27. 21:53 #22
- törölt felhasználó -    
Érdekes! laugh.gif
2015. július 27. 22:32 #23
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Eléggé túl vannak ezen az oldalon futtatva,meg se lehet nagyon se kinézet se név alpján különböztetni őket,de azért szépen készítik nekik a sztáradatlapokat. dry.gif Azért vannak páran akik egyetértenek velem.Akinek meg nem tetszik attól elnézést kérek,de én nekem is jogom van a véleményemet kifejteni!
2015. július 28. 01:14 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agüero10 @ 2015.07.27. 22:32)
Eléggé túl vannak ezen az oldalon futtatva,meg se lehet nagyon se kinézet se név alpján különböztetni őket,de azért szépen készítik nekik a sztáradatlapokat. dry.gif Azért vannak páran akik egyetértenek velem.Akinek meg nem tetszik attól elnézést kérek,de én nekem is jogom van a véleményemet kifejteni!

Nem szeretnék veszekedni, de ahogy mondtad nekem is van jogom a véleményemet kifejteni és szerintem igenis meg lehet őket különböztetni, ha idővel hozzászokik az ember. És ők is olyan sztárok, mint mondjuk Selena Gomez vagy bármely amerikai híresség, szóval miért ne járna nekik is ki, hogy legyen saját sztáradatlapjuk, ha már a VV-s "sztároknak" is van.

Amúgy remek lett a videó és a dal is, mint általában! thumbsup.gif laugh.gif
Beast fighting wink.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Hayame
2015. július 28. 16:21 #25
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1472
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
♥Yong Jun Hyung♥_♥Yoon Doo Joon♥ Beast Fighting!♥ smileeee.gif
2015. július 28. 17:19 #26
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122

Mért is vannak túlfuttatva?! smileeee.gif Alig van 1-2 cikk a koreai sztárokról, minden csak az amerikaiakról szól, szóval nem szólhatsz semmit w00t.gif ... Nem értem mért mondja mindenki, hogy nem lehet őket megkülönböztetni ohmy.gif ; egyáltalán nem hasonlítanak ohmy.gif !(Ugyanolyan mintha én mondanám a one direction tagjaira, hogy hasonlítanak mellow.gif ...)Ja és nehogy már ne lehessen nekik is sztáradatlapjuk, ők is sztárok, ha nem tudnád és híresebbek, mint bármelyik magyar "híresség" -.-...
2015. július 28. 18:36 #27
- törölt felhasználó -    

Nem kötekedésből mondom, de attól hogy te szerinted túl vannak futtatva a saját hazájukban vannak olyan híresek mint itt az One Direction. Az meg hogy nem tudod megkülönböztetni a te bajod... Mindenkinek van véleménye és addig van is értelme leírni amíg ez nem bánt meg másokat, mert akár hiszed akár nem elég sok k-popos van ezen az oldalon.
Túlfuttatva meg még véletlenül sincsenek, túlfuttatva az 1D van (elnézést a fanoktól), róluk vannak naponta cikkek, de hogy ők nincsenek túlsztárolva - főleg itt - az egyszer biztos.
És miért ne lehetne sztáradatlapuk? rohog.gif Van nyolc albumuk, amit rengeteg ember szeret és hallgat, így nem értem miért ne lehetne adatlapjuk. Attól hogy nem amerikaiak még lehetnek sztárok. Komolyan úgy viselkednek egyesek velük mintha egy másik bolygón lennének.
Eleve a képről is látszik hogy nem nyugatiakról lesz szó, akkor minek kattintotok rá?
1 felhasználónak tetszik: Hayame
2015. július 28. 23:29 #28
- törölt felhasználó -    

Egy hét alatt megjelenik 2-3 ázsiai hír és szegény szerencsétlenek mindjárt túl vannak futtatva? blink.gif Gondolom most mindjárt összedől a világuniverzum... _nevet.gif 110.gif
Viccet félre téve egy kulturált vélemény formálás ott kezdődik, hogy alapos okokkal támasztod alá, hogy szerinted pl. miért vannak túl futtatva és ezt megpróbálod normálisan(!) közölni. Az pedig, hogy te sem kinézetre, sem név alapján nem tudod megkülönböztetni egyéni szociális probléma, akkor gondolom a háromszög és a gömb is tök egyforma lehet neked. Emellett pedig biztosítalak róla, hogy egy ázsiai sem tudná megmondani kinézetre rólad, hogy még is melyik nemzet táborát erősíted, mert képzeld neki egy átlag európai és egy amerikai is tök egyforma...Ami a nevet illeti, ha már így külön kitértél rá eme tartalmas hozzászólásodban képzeld a Kinga, Géza, Thomas, Ryan, stb nevekből sem egy van ezen a bolygón gondolom te is találkoztál már olyannal akit ugyan olyan névre kereszteltek mint téged...
Ha már pedig sztár adatlap most had ne kezdjük el számolni melyik ország, nemzet, földrész képviselteti itt magát a legtöbb lappal, mert bizony az USA egészében veri majdnem az egész rendszert. Ha pedig a hazánkban oly népszerű celeb tengerben is minden egyes fűszál lapot kap, mert bement kiteregetni a magánéletét a valóvilágba (ami valljuk be őszintén nem nagy karrier), vagy éppen elnyekergett egy-két dalt egy tehetségkutatóban, akkor annak a szegény kis ázsiainak had legyen már lapja, aki esetenként minimum 2 évet átdolgozik(!), hogy végre debütálhasson és van olyan aki még akkor is lemezeket fog kiadni, amikor az előbb említetteket már el is felejtik.
Értem én ha már szólás szabadság, meg demokrácia akkor mindenkinek joga van a véleményéhez, de könyörgöm legyünk már tekintettel másokra is. Én is neki állhatnék ilyen-olyan kommenteket írogatni mikor hetente arról jelenik meg cikk melyik sztár éppen milyen színűre festette a haját, de nem nyitom meg a cikket mert egy részről többségük munkája hidegen hagy (így időt sem pocsékolok ilyesmire), más részről ha már cikk akkor az legyen érdekes én sajnos nem tudok az ilyen semmilyen hírekkel mit csinálni. (lehet bennem van a hiba) pardon.gif

Annyi cikknél látom, hogy konkrétan egymásnak esnek a rajongók és az antifanok, hogy az már kész vicc. Érdekes a koreai cikkeknél vita még sosem alakult ki, talán ezen is el lehetne gondolkodni. Én már szabályosan jót mosolygok a rengeteg semmit mondó hozzászólásokon, akik csak utálkozni képesek azt is csak két szóval. Csupán azért, hogy több legyen a hozzászólásaik száma semmi másért, mert többségük soha nem is hallott és soha nem is akarja őket megismerni.
Nincs azzal semmi bajom, ha valakinek más a véleménye, de ha már nem tetszik akkor tudni kéne az okát miért. Egyformák? - lehet, de hidd el belül ők is emberek, szívvel, vérrel érzésekkel. Túl futtatottak? - lehet, de a zenéjük ugyan úgy értékkel bír és közös nyelv nélkül is át tudják adni a dal érzését.
Az amerikai sztárokhoz hasonlóan ők is mertek álmodni, tenni érte és most ott vannak amiről sok irigy a lelke mélyén vágyik.

Ha már jogod van neked, úgy nekem is jogom van véleményt mondani, ha csak nem leszek én is hátrányosan megkülönböztetve, mert szeretem a zenéjüket... 110.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, Hayame
2015. július 29. 01:47 #29
scandalmomo
scandalmomo
új tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 227694
Imááádom <3 <3 <3
2015. július 29. 14:51 #30
HaRaChan
HaRaChan
új tag

StátuszYou can call me Monster <3 <3 <3
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 216689
Szerintem nagyon érdekes lett, és Gi Kwang ... wub2.gif
Egy Beastes klip nem az igazi pólószakítások nélkül! rohog.gif
2015. július 29. 15:03 #31
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
Igazán nem is tudom, hogy most mit mondjak róla! blush.gif
Jó is lett, de egyben kicsit ... hát jobb is lehetne!
Szinte biztos vagyok, hogy csak én gondolom így, de mintha ezzel ők is kicsit elmentek volna abba az irányba, mint a BigBang... think.gif
2015. augusztus 04. 18:01 #32
- törölt felhasználó -    
xD Csak most nézem a véleményket, és ez az! A kpoposok megmondják biggrin.gif
Igenis nagyon sokan szeretik a koreai popzenét, mert ők is vannak olyan tehetségesek, mint bármelyik ember egy másik országból. Akkor kéne kioktatni a Beastet, ha ő is kitudja énekelni azt, amit ezek a srácok tudnak, mert eszméletlen tehetségesek és igen is megérdemlik, hogy itt legyenek a Sztarityn.
Egyébként meg nem kell minden koreai cikkbe belekötni, Agüero10, mert látod, hány utálót szereztél.
Jó ilyen összhangban lenni a kpoposokkal! Beast fighting, szeretünk titeket!
2015. augusztus 26. 15:17 #33
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Hmm,nem lett rossz,bár én nem szoktam BEAST-et hallgatni (amúgy vmennyire kpopper vagyok smileeee.gif )
2015. augusztus 26. 15:19 #34
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
"Eléggé túl vannak ezen az oldalon futtatva,meg se lehet nagyon se kinézet se név alpján különböztetni őket,de azért szépen készítik nekik a sztáradatlapokat. Azért vannak páran akik egyetértenek velem.Akinek meg nem tetszik attól elnézést kérek,de én nekem is jogom van a véleményemet kifejteni!"

Khm.. "eléggé túl vannak futtatva"
és a az amerikai sztárocskákról mit mondjak?biggrin.gif ohmy.gif
2015. november 28. 12:45 #35
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem őket annyira,de ez most nagyon szólt,nekem kifejezetten tetszik..smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!